Home Page Image
  Home Page Image
 

 

 

Pedan Nyhedsbrev marts 2010

 

RUN NOW - den næste generation af professionelle løbebånd

Mere variation, større kundetilfredshed: Den nye linie af løbebånd fra Technogym tilbyder markedets rigeste udvalg, uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Opdag hvilke værktøjer, der bedst passer til dine behov og de services, du ønsker at tilbyde dine kunder. Run Now og Jog Now udvider centrets horisont og giver dig en unik mulighed for at finde den løsning, der er perfekt til dit center, baseret på performance, pris og design. 

Takket være 25 års forskning og løbende innovation, kan dine medlemmer nu have ligeså store løbeoplevelser, når de løber indendørs, som når de løber udenfor. Med Run Now og Jog Now, bliver træning en uforglemmelig oplevelse for brugere på alle motions-niveauer.

De nye Run Now og Jog Now modeller fra Technogym's Excite + Line giver dig den mest komplette linie af løbebånd i verdenen:  for begyndere, til motionsløbere, til løbeentusiaster, alle brugere vil nyde den kendte følelse af at løbe mere sikkert med avanceret ergonomi og underholdning.

Løb er fri bevægelighed
Med Fast Track joy-stiket og det nye visuelle Set Up, kan personer, der løber på Run Now bremse, speede up eller ændre hældning med fingerspidserne, uden at miste balancen eller blive distraheret fra deres træning.

Løb stimulerer motivationen
Visio er nu også tilgængelig på Jog Now, så brugerne nu kan booste deres træning med musik, billeder og video, og dermed forbedre sig og nå sine trænings mål. Ønsker du fred og ro under træningen, så giver Run Now dig de bedste forudsætninger, da det er det absolut mest støjsvage løbebånd, der findes på markedet.

Afspænd din krop, og lad sikkerheden tage over
Med det nye ”inMotion” system, fortæller et rødt lys brugerne, når de kan stige op og begynde at gå på løbebåndet, og fjerner derved risikoen for ulykker.

Vælg kvaliteten, der er resultatet af innovation
Run Now bruger op til 40 % mindre energi, muliggør intensiv brug og sikrer samtidig - selv over en meget lang tidshorisont - minimal vedligeholdelse og maksimal pålidelighed. Samtidig er prisen på de nye modeller de samme som tidligere, så samlet set giver det en imponerende god totaløkonomi.

Run Now kan fås i flere forskellige 500, 700, 900 versioner med forskellige performance og features. Derudover kan de leveres med det digitale multimedia Visio.

Oplev de nyeste produkter i Pedans showroom i Køge: med Run Now og Jog Now kan du tiltrække nye kunder og løbeentusiaster, og sikre meget værdifuld innovation i dit center.

 

Læs mere om Run Now...

Læs mere om Jog Now...

Download prisliste...

 

CROSSOVER - ny crosstrainer, der også muliggør laterale bevægelser

Træning på crosstrainingsmaskiner er endnu mere populært end nogensinde. Derfor har Technogym udviklet en ny crosstrainer, der giver en hel ny og unik bevægelse.

Ved udviklingen har Technogym taget udgangspunkt i det faktum, at vi alle er forskellige. Vi har forskellige behov og forskellige aspirationer. Men alle har vi behov for at bevæge os lateralt (sidelæns bevægelser).

Technogyms løsning på dette er en ny, brugervenlig, innovativ og intuitiv cardiomaskine, der hedder CROSSOVER. På en gang muliggør og kombinerer den to former for træning; sideværdsbevægelser og træning af hele kroppen.

Fordele ved CROSSOVER:

  • den kombinerer laterale bevægelser af underkroppen og konvergerende bevægelser af overkroppen.
  • den aktiverer arme, torso og core for at give en afbalanceret cardiotræning af hele kroppen.
  • den udfordrer din stabilitet og koordination.
  • den sikrer at kroppen bevæger sig, roterer og tilpasser sig løbende i tre bevægelsesplan.
  • den stimulerer rytmen via en styret bevægelse
  • den er meget brugervenlig og har let indstigning bagfra.

CROSSOVER afløser på ingen måder nogle af de eksisterende crosstrainere, der fortsat vil være i Technogyms omfattende udvalg af crosstrainere (Synchro, Vario eller Wave), men skal ses som et stærkt supplement til de populære maskiner. CROSSOVER koster kr. 43.700 + moms og kan allerede bestilles nu til levering i april måned 2010.

Læs mere om Crossover...

Download brochure...

Brochure bestilling...

Download prisliste...

Se video...

 

 

VARIO 500 - nu kan den succesfulde crosstrainer fås i en billigere variant

 

 

Den meget populære crosstrainer Vario kan nu også fås i den økonomiske 500 version.
Som ved de øvrige cardioprodukter i 500 versionerne, er der i forhold til 700 versionerne, tale om nogle få features der er reduceret (blandt andet lidt færre programmer). Vario 500 koster kr. 45.000 + moms.

Se video...