Home Page Image
  Home Page Image
 

 

 

Pedan Nyhedsbrev marts 2011

Læs mere om denne spændende nyhed!

N Y H E D E R

KINESIS STATIONS - "The missing link"

Siden lanceringen af Kinesis, er denne nye, super funktionelle måde at træne på blevet mere og mere populær. Nu har Technogym udvidet mulighederne og gjort overgangen fra træning i traditionelle træningsmaskiner, til en mere fri og mere funktionel træning meget lettere med de nyudviklede Kinesis Stations. Med Kinesis kan du genopdage naturlige bevægelser ved hjælp af et system af frie kabler til ubegrænsede kropsbevægelser i 360 grader. Kinesis Stations er den rigtige løsning til brugere, der ønsker at starte træning med kabler, men har brug for mere stabilitet og støtte.

Kinesis Stations er løsningen for alle, der ønsker at træne ud fra Kinesis principperne i motionsrummet på en nem, bekvem og intuitiv måde. Det nye Technogym udstyr er resultatet af den bedst mulige kombination for stabilitet i en træningsstation ved siddende øvelser og alsidigheden i bevægelsen, som kabeltræk muliggør, hvilket gør det ideelt både for begyndere og for dem, der er vant til træning i traditionelle maskiner. Kinesis Stations dækket både "skub og træk" øvelser/bevægelser, som er det grundlæggende indenfor funktionel træning af de vigtigste muskelgrupper. Placeringen af ​​kablerne er forskellige på hver af de nye Kinesis Stations, hvilket giver brugeren mulighed for at træne alle muskelgrupper gradvist og i en cirkel, for en total workout.

Ligesom alt andet Kinesis udstyr, så benytter Kinesis Stations også ”FullGravity Technology”, der er patenteret af Technogym, og muliggør træning i alle retninger. Sammen med det dobbelte vægtmagasin, kan alle træne på Kinesis Stationer i henhold til særlige behov, hvilket også gør dem særdeles velegnede til genoptræning.

Kinesis Stations linjen består af:

Takket være linjens alsidighed, hjælper Kinesis Stations med lettere interaktion imellem kunder og center og kan derfor være med til at booste personlig træning og instruktion med et utal af mulige træningsøvelser og progressioner. Dette sikrer, at brugerne undgår for meget ensidig træning og at de dermed mister motivationen i det lange løb.

Derfor repræsenterer Kinesis Stations ”the missing link”, fordi overgangen til funktionel træning er blevet lettere, og man øger muligheden for at fastholde medlemmerne.

Du kan læse mere og se video her...

Download brochure...

Download prisliste på Technogym udstyr her...

TECHNOGYM LANCERER ARKE - den nye løsningsmulighed for funktionel træning

Innovative produkter til træning på gulv og i kombination med andet udstyr

Technogym lancerer ARKE-træningssystemet, der imødekommer den stigende efterspørgsel efter mere funktionel træning, hvilket bl.a. The American College of Sports Medicine (ACSM) har anført som forventet top fitness trend for 2011.

ARKE-systemet er udviklet af Technogyms medicinske og videnskabelige forskningscenter med henblik på at opnå den bedst mulige effektivitet, hvad angår funktionel styrke- og kredsløbstræning i forbindelse med træning på gulv. Brugeren optimerer koordineringsevne, stabilitet, balance, fleksibilitet, smidighed og ikke mindst konditionen – alt sammen gennem øvelser, der kan relateres til bevægelser, der udføres i hverdagen.

ARKE-værktøjerne er inddelt i fire kategorier, hver opkaldt efter de fire grundelementer: jord, vand, ild & luft. Hver kategori er kendetegnet ved forskellige former og farver, en stor visuel hjælp for både bruger og instruktør. Under disse værktøjer er der tre innovative produkter: Pendulum, Twin Clubs & Water 8 Ball – alle unikke produkter, der revolutionerer tilgangen til funktionel træning.

ARKE-systemet tilbydes med fyldestgørende uddannelsessupport udviklet af Technogyms Wellness Institute – både i form af fysisk uddannelse af ARKE Master Trainer og gennem ”Visual Learning Kit”, der omfatter 265 øvelser, 40 progressioner og 7 færdigudviklede programmer. Herved sikres det, at personalet får de bedste forudsætninger for succes.

ARKE-serien kommer i to versioner, en vægmonteret og en mobil løsning. Herved vil det funktionelle område lettere kunne holdes i præsentabel stand.

Download brochure...

Download prisliste på Technogym udstyr her...

 

NYE SMARTE BODY BIKE DESIGNER CYKLER

 

 

Body Bike Design Cover "Skyline"Fitness skal være en integreret del af alles liv. BODY BIKE Design Cover har nu gjort det, at nemmere. BODY BIKE's interiør designer har netop restylet Body Bike Classic modellen så den i højre grad kan indgå som et spændende design element i hjemmets indretning. Placer den i din stue, hall, badeværelse eller hvorhen det passer dig. BODY BIKE Design Cover er baseret på indendørs cykler til professionelt brug og sikrer, at du kan få den fremragende cykel oplevelse i dit eget hjem. BODY BIKE Design sender et tydeligt signal om, at sund livsstil er et must.

BODY BIKE Design Cover kan leveres i tre udgaver. Hver version er målrettet en bestemt indretningsstil.

Du kan downloade den nye opdaterede prisliste på Body Bike her...

MØD OS PÅ FIBO MESSEN

Fitnessbranchen største og vigtigste messe står for døren. På FIBO messen i Essen i Tyskland er vi den 14. - 17. april endnu engang klar til at fremvise alle de nyeste produkter indenfor fitness.

Pedan A/S’ salgspersonale vil være at finde på Technogym standen i hele messeperioden. Udover dette vil det også være muligt at se vores øvrige produkter bl.a. Body Bike, Pavi Gym Floors, C+P omklædningsskabe på deres respektive stande.

Da messeperioden erfaringsmæssigt er meget travl, vil vi anbefale dig at booke en tid med vores salgspersonale så hurtigt som muligt, således at du kan få den optimale betjening under udstillingen.