Sidst opdateret den 31. Maj 2016 17:57

BrugtBørsen

TILBUD PÅ NYT - OG BRUGT MOTIONSUDSTYR

KÆMPE LAGERUDSALG - download tilbud her...

Vi har masser af nyt, brugt, demo etc. udstyr til salg. Kom og giv et bud på det brugte! Find din indre krejler frem og gør nogle fordelagtige handler disse dage fra, hvor vi vil være klar til en ekstra god handel.
Se listen for inspiration. Så hægt din trailer på vognen eller lån naboens kassebil og tag varerne med hjem med det samme – vi er klar til at handle! Vi byder på lidt at drikke og spise.


Sådan bruger du BrugtBørsen:

Du kan sortere listen ved at trykke på en af overskrifterne på kolonnerne. Derudover kan du filtrere flere af de enkelte kolonner. Ønsker du f.eks. kun at søge efter løbebånd fra Technogym, vælger du filtret "Cardio - løbebånd" fra dropdownlisten under "Udstyrstype", samt "Technogym" filtret under kolonnen "Fabrikat". Hvis du igen vil se alle produkterne trykker du på knappen "Alle"
Priserne vises som standard eksklusive moms. Hvis du vil se priserne inklusive 25% moms, skal du trykke på knappen "Vis priser med moms".
Bemærk, at listen opdateres online og derfor altid den aktuelle status. Der kan forekomme forskelle imellem linkene på de viste modeller og de faktiske modeller. Ligeledes tages der forbehold for eventuelle fejl.

Bemærk:

At der er 24 måneders garanti på fabriksnyt udstyr på tilbud, (Tilbud - nyt udstyr og Demomodel - som nyt).
Og at der er 12 måneders garanti på brugt Technogym udstyr, (Meget flot stand og God stand - lidt skrammer).
Der er ingen garanti på øvrigt brugt udstyr, (Ridset - fuldt funktionel og Dårlig stand).

#

Udstyrstype

Model Navn

Fabrikat

Stand

Pris

ekskl. moms

Ny Pris

ekskl. moms
Bemærkning
Alle priser er ab lager Køge.