CLIMB EXCITE

Technogym's innovative trappemaskine


 

INNOVATION, DER SÆTTER TEMPOET

Excite® Climb vil for altid ændre måden vi går på trapper på. Den gør det så nemt at nybegyndere vil elske den, og så udfordrende, at øvede brugere vil få deres hårdeste udfordring nogensinde. Og da den er den mest pladsbesparende trappemaskine på markedet, vil den skabe plads til mere udstyr og flere glade brugere.

Se videoen nedenfor og oplev den nye Climb Excite og konceptet omkring den...

UNIKT "SPLIT STEP TECHNOLOGY"


UNIKKE FEATURES VED CLIMB EXCITE


Føl dig tryg
Excite® Climb har lav indstigningshøjde, hvilket fjerner følelsen af, at man føler sig udstillet, når man stiger op på den.

Let adgang
De lave Courtesy Step ™ (patentanmeldt) gør klatring enkelt og komfortabelt for brugere i alle højder. En eksklusiv Technogym innovation.
Bevæge sig frit
Technogym’s ToeSmart Design ™ forhindrer, at man får tæerne i klemme og giver brugerne mulighed for at udnytte hele overfladen på trinene under træning.
Nyd mere variation
Med altid mindst 3 trin til rådighed, giver det brugerne mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser.

Træd komfortabelt til side
En anden eksklusiv Technogym innovation er Smart Lateral Fodstøtter, der giver et bekvemt fodfæste, når man vil træde til siden for at tage en pause eller til at interagere med konsollen.
Fordyb dig i underholdning
Stadigt skiftende landskaber inspirerer dig og hjælper dig med at få mest muligt ud af din træning. Join dine venner og træn sammen..

Laveste højde på markedet
Takket være den reducerede højde (189 cm), virker den ikke alene mindre voldsom, men overvinder også lofthøjde-begrænsninger og harmonerer bedre højdemæssigt med andet udstyr i lokalet.
Ta'r mindst gulvplads
Excite® Climb er designet til at tilbyde de bredeste trappetrin inden for det mindst mulige gulvareal - kun 1 kvm - så du kan indpasse mere udstyr og flere brugere i samme rum.
Problemfri vedligeholdelse
De rustfrie stålhængsler, den selvsmørende kæde, det svedafvisende design og føringer udført i titanium, forhindrer korrosion og behovet for vedligeholdelse. Det specielle design gør det lettere at inspicere og rengøre både gulv og udstyr.

Specificationer
Klik på billedet ovenfor og download alle specifikationerne på de tre forskellige modeller (PDF-dokument).

Download brochure...


VELKOMMEN TIL EN HELT NY INTENSIV TRÆNINGSOPLEVELSE...

Video, der viser Climb Excite's unikke features og hvordan du kan træne på den.


Bemærk, at den nye Climb Excite og konceptet kan ses og afprøves i vores showroom i Køge!Øvrige produkter i samme kategori