BEBOELSESEJENDOMME

Tilføj umiddelbar appel og værdi til din ejendom med en high-end fitness-facilitet.

Kvalitet beboelsesejendomme bruger deres fitness-faciliteter til at tiltrække nye kunder/beboere og til at fastholde dem, der allerede bor der. Etablering af et kvalitet, fitness område er en umiddelbar måde at tilføje en appel til alle flerbeboelseshuse.

Gode udformede faciliteter vil ikke kun medvirke til at tiltrække nye købere, men vil også glæde dine medbeboer og generere positiv omtale i det lokale samfund.

Med vores verdensomspændende netværk af konsulenter, kan vi hjælpe dig med at designe den perfekte forherligelse af din ejendom.

Vi kan sammensætte udstyr baseret på den specifikke beboersammensætning og dine ejeres eller lejeres præferencer.

Ud over at hjælpe dig med at indrette og udstyre din facilitet, vil vi også arbejde sammen med dig om kundetilpasset levering, betaling, uddannelse og servicepakker, så det passer til dine behov og tidsramme.

Etablering af verdensklasse fitness-faciliteter er den hurtigste måde at differentiere dine ejendomme.

I et stadig mere konkurrencepræget marked er der nogle måder til at differentiere dine ejendomme fra andre ejere og udvikleres.

Ifølge deres natur er ejerlejligheder og leje lejligheder handelsvarer, der ikke alene defineres af selve enhederne, men ved deres placering og tilhørende faciliteter.

En kvalitets fitness-facilitet bliver hurtigt det primære middel til at tilføre både værdi og et centralt punkt for differentiering af beboelsesejendomme.

Personlig wellness får større og større bevågenhed for folk i alle aldre og fra alle samfundslag. Da denne tendens udvikler sig yderligere, vil beboerne ikke blot forvente, at deres bygning har et fitness område, men vil også kræve, at det er af højeste kaliber.

Tal med en af vores kundekonsulenter nu.