HALLER, FORENINGER & SPORTSKLUBBER

Pedan A/S har været leverandør til danske idrætshaller og foreninger i mere end 30 år.

Det har givet os meget store erfaringer indenfor dette specifikke område, hvor vi kan give vigtig rådgivning og sparring til alle private -, offentlige - og selvejende idrætshaller, foreninger og sports-/idrætsklubber. Ofte oplever vi at brugerne og beslutningstagerne har meget forskellige baggrunde og erfaringer, og derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i kundernes specifikke forudsætninger og behov. Vores mission er vedvarende at hjælpe kunderne til rigtige løsninger – store som små - der medvirker til langvarig succes. Dette ikke kun i etableringsfasen, men også efter nogen tid, når der måske er behov for fornyelse og nye ideer.

Vejen Idrætscenter

En af de kunder vi er meget stolte af at være leverandør til og sparringspartner med, er Vejen Idrætscenter - med den fantastisk driftige "entreprenør" og ildsjæl Jakob Sander i spidsen. Vejen Idrætscenter etablerede allerede i 1991 - for mere end 20 år siden - et af de allerførste motionscentre i Danmark med Technogym motionsudstyr og har efterfølgende kontinuerligt udviklet faciliteterne og opnået en enestående succes gennem årene.

Produkterne er vigtige grundsten

Ved etablering og drift af et succesfuldt motionscenter er en god rådgivning og leverandørservice meget vigtige paramentre. Men de grundmaterialer som fundamentet er opbygget af er også af afgørende betydning, her er ikke mindst valget af motionsudstyr et meget vigtigt element.

Pedan A/S er meget privilegeret over igennem en lang årrække, at have været leverandør af nogle af de absolut mest innovative kvalitetsprodukter på markedet. Produkter der ikke kun er eftertragtede på grund af at de er konkurrencedygtige, men også fordi de er de mest populære blandt slutbrugerne. Produkterne omfatter bl.a.:

  • Technogym (med verdenens største udvalg af innovativt motionsudstyr)
  • Body Bike (danskernes fortrukne indoor cycle til "spinning")
  • Jungle Sports (slyngetræningsudstyr "suspension training" til alle formål)

Leverandør til de Olympiske Lege

Indenfor sportens verden har Technogym bevist sit værd utallige gange bl.a. ved at være udvalgt som officiel eneleverandør til de olympiske lege i 2000 Sydney, 2004 Athen, 2008 Beijing, samt i 2012 London. Herudover har Technogym samarbejde med førende sportshold, sportsfolk og forskningsinstitutter, som sikrer en produktudvikling - der er enestående indenfor vores branche.

ForeningsFitness

Pedan er udpeget som officiel samarbejdspartner for ForeningsFitness.

Information

Ønsker du nærmere information, så kontakt en af vores lokale konsulenter eller bed om et uforpligtende møde.