HOTELLER, SPA & KURSUSVIRKSOMHED

Sådan får du såvel kunder som hotellets økonomi i ”bedre form”!

Vi lever i en tid hvor flere og flere af os også på rejsen ønsker at holde os i form og hvor fitness faciliteter derfor efterspørges på hotellerne.

Hvis hotellet mangler sådanne faciliteter, vil det afspejles i hotellets samlede attraktionsværdi og på bundlinjen. Technogym tilbyder en bred vifte af innovative løsninger på dette.

Technogym er en af verdens største leverandører af professionelt fitnessudstyr i topklasse og har et fornemt ry der passer for en virksomhed valgt af fodboldklubber som eksempelvis Manchester United og AC Milan og de glamourøse Formel 1 teams fra Ferrari og McLaren.

Ikke overraskende har Technogym også været det foretrukne valg for individuelt tilpassede fitness løsninger hos nogle af de mest prestigefyldte hotel kæder i verden. Fra komplet ekviperede fitness centre til individuelle indretninger af suiter. Evnen til at kunne forme et hvilket som helst projekt fra de indledende layouts indretningsforslag og direkte til levering, branding og marketing support, er bare én af de mange styrker ved Technogym.

Når fitness centret står færdigt indrettet vil endnu flere gæster kunne tiltrækkes som tilfredse og tilbagevendende kunder. Kunderne vil ikke blot se gladere og mere veltrænede ud - men også tilføre hotellet værdifuld indtjening..!

Søg inspiration!

På nedenstående brochure kan du søge inspiration til indretning af motionsfacilliter på hoteller etc.:

Ritz Carlton har lige åbnet et nyt hotel i Hong Kong

En ejendom der dominerer byens skyline. Med en unik beliggenhed – på etagerne 102 til 118 af "International Commerce Centre" (ICC) – er Ritz Carlton Hong Kong det højeste hotel i verden.

Hotellet byder på en unik beliggenhed med rummelige og luksuriøst indrettede værelser og suiter med det nyeste indenfor teknologiske udvikling, flotte design elementer og panorama udsigt ud over byen og Victoria havnen.

Fitnesscentret der er beliggende på 116. etage er fuld udstyret med Technogym udstyr og har verdensrekorden som verdens højeste fitnesscenter.