SUNDHEDVÆSEN OG FYSIOTERAPI

Vi kan levere specifikke løsninger til forskellige behov indenfor behandlersystemet

I erkendelse af samfundets større og større udfordringer indenfor behandlingskrævende og forebyggende initiativer, har Technogym oprettet en særskilt division med dedikeret fokus på sundhed og rehabilitering. Denne division har til hovedformål - gennem tæt dialog med behandlerverdenen - at udvikle nye løsninger, der tilgodeser netop deres behov. Herudover har Technogym stiftet "The Technogym Scientific Advisory Board", der er ledet af Prof. Steven Blair, der har en solid baggrund indenfor forskningsverdenen med fokus på koblingen mellem fysisk aktivitet og sundhed. Han har tidligere været "President of the American College of Sports Medicine". Dette advisory bord er sammensat af personer fra både den akademiske og medicinske verden og har til formål at støtte Technogym i deres søgen efter at udvikle de mest effektive løsninger til sundt helbred gennem motion.

Technogym har igennem mange år stået som eksponent for Wellness som livsstil og varm fortaler for fysisk aktivitet som effektiv forebyggelse og kur. Med denne baggrund har Technogym valgt at blive global partner i "Exercise is Medicine". Hovedformålet med "Exercise is Medicine" initiativet er at etablere fysisk aktivitet og udfoldelse som en livsstils parameter, der kan monitoreres ved hvert lægebesøg og efterfølgende ordineres af læger på lige fod med medicin. De utroligt mange helbredsfordele der kan knyttes til regelmæssig fysisk aktivitet er efterhånden velkendte og tæller bl.a.:

 • Forbedret helbred generelt.
 • Reduceret risiko for hjerte-kar sygdomme.
 • Reduceret risiko for slagtilfælde.
 • Reduceret risiko for forhøjet blodtryk.
 • Reduceret forekomst af diabetes.
 • Reduceret dødelighed og risiko for tilbagevendende brystkræft.

Med "Exercise is Medicine" er Technogym indtrådt i et globalt samarbejde med partnere indenfor såvel forskning og uddannelse i bestræbelserne på at frembringe stadigt bedre og endnu mere tilpassede produkter til træning. Hovedfokus er på følgende områder:

 • Stofskiftesygdomme
 • Kardiorespiratoriske lidelser
 • Ortopædiske lidelser
 • Ældre
 • Idrætsmedicin

Technogym er nu i stand til at levere et meget bredt spekter af løsninger indeholdende bl.a. certificeret træningsudstyr og står dermed som en ideel partner for behandlingssektoren i såvel offentligt som privat regi.

Med produkter som eksempelvis Run Med, Bike Med, ARKE, Easy Line, Element+ Inclusive, Excite+ MD Inclusive, Kinesis One, Kinesis Stations, samt Jungle Sports til slyngetræning vil ethvert behov kunne tilgodeses og en optimal indretning af træningsfaciliteten opnås. I løbet af foråret 2012 lancerer Technogym desuden en hel ny serie af styrketræningsmaskiner specielt beregnet til rehabilitering. Her kan bl.a. nævnes en meget innovativ benpresmaskine, der både har isotonisk og elastisk modstand og som også kan benyttes helt uden belastning.


Bogen "Evidensbaserede træningsprogrammer" kan leveres til vores kunder. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Evidensbaserede træningsprogrammer

For også at hjælpe på det praktiske plan har Technogym, som en del af "Exercise is Medicine", nu udfærdiget evidensbaserede træningsprogrammer til de ovenstående sygdomme og lidelser så behandlere ikke behøver opfinde/udvikle disse ved hver ny patient/klient. Denne guide er til behandlingskrævende sygdomme,der kræver en planlagt, struktureret og vedvarende træning - med bedring af sygdommen for øje. I guiden vil man kunne se anbefalede træningsplaner for de enkelte sygdomme til forskellige målgrupper med progressionsmuligheder. Hvis man samtidig benytter Technogyms smartkey ellerMyWellness Key vildisse programmer meget let kunne udstedes, monitoreres og give konstruktiv feedback. Denne løsning giver ikke mindst mulighed for at dokumentere effekten af træningen overfor både patient, behandler og den økonomisk ansvarlige, eksempelvis i forsikringssager.

Ved henvendelse til Pedan A/S er det naturligvis muligt at få nærmere information om de mange produkter og ydelser ligesom katalogerne:

Pedan A/S yder support og rådgivning med hensyn til indretning, software applikationer, finansiering, uddannelse i træningsudstyr/træningskoncepter, marketing support og andre services. Derudover leverer vi "intellgente" gulvbelægninger, speciel beregnet til motionsarealer og lignende.