INDRETNINGSFORSLAG

Vi hjælper med at gøre dine ideer og ønsker til virkelighed...

Det at indrette et træningsområde er ikke det nemmeste, da der ofte skal tages mange forskellige hensyn til bl.a. den daglige funktionalitet, de fysiske rammer og ikke mindst slutbrugeren. Derfor er en gennemtænkt tegning inden selve indretningen vigtig således at man på forhånd laver en god og gennemtænkt løsning, og undgår kedelige overraskelser som f.eks. manglende strøm de rigtige steder og om det ønskede udstyr kan være på det beregnede areal.  

Ud fra en målfast tegning eller fysisk gennemgang af stedet, vil vi tage en snak omkring dine tanker, ideer og ønsker til dit nye center eller ”motionsrum”. Ud fra dette og vores ekspertise kan vi komme med et forslag til mulig indretning. Det er ikke altid at vi rammer plet i første forsøg, men vi kommer altid i mål.

Søg inspiration!

Vi er inde i de seneste trends, tanker og ideer til indretning af fremtidens træningslokaler også internationalt hvor Technogym er vores samarbejdspartner. I nedenstående brochurer kan du søge specifik inspiration til flere forskellige behov og segmenter:

Er du arkitekt eller indretningsarkitekt og arbejder i CAD programmer?

Så kan du gratis downloade tegnings-ikoner over Technogym udstyr på www.technogym.com...