PROFESSIONEL SPARRING!

Pedan tilbyder skræddersyede totalløsninger og rådgivning til alle kundesegmenter; heriblandt fitnesscentre, private- og offentlige virksomheder, sundheds- og rehabiliteringssektoren, hotel- & wellnessindustrien, sport, foreninger, idrætshaller og ikke mindst den private forbruger. Med Pedan, der er Danmarks største og mest erfarne leverandør i ryggen, er du sikret en velfunderet erfaring, stort knowhow og nogle af de bedste brands på markedet. Pedan har eksisteret i mere end 30 år og kan derfor tilbyde dig langtidsholdbare løsninger, der sikre din investering langt ud i fremtiden.

Vi tilbyder:

  • Markedets mest innovative produkter, koncepter og designs.
  • Skræddersyede helhedsløsninger.
  • Støtte til forretnings-, finansierings-, koncept-, image- og lønsomhedsudvikling.
  • Tilpassede serviceaftaler der sørger for at udstyret fungerer optimalt og minimerer risikoen for nedbrud på de mest uhensigtsmæssige tidspunkter.
  • Velfunderet ekspertise indenfor fitnessindustrien med muligheden for at trække på markedets mest anerkendte aktører.

Den gode personlige rådgivning, ofte med kant, hvor vi ikke taler efter munden, men bruger vores omfattende erfaring og store føling/indsigt i markedet som rådgivningsgrundlag. Vores rolle i ethvert projekt, stor som lille, er den rådgivende. Det vil altid være i vores interesse, at du får den optimale rådgivning, der giver dig det bedste afkast af din investering, det er nemlig gennem din lønsomhed, at vores fremtidige eksistensgrundlag hviler.

Det forpligter, at forhandle nogle af verdens bedste produkter indenfor fitness, hvorfor vi altid vil tilstræbe os, at give den bedste service.