TEKNISK SERVICE

For varige resultater, sikkerhed og pålidelighed

Pedan's mål er at hjælpe dig eller virksomhed med succes. Vi tror på at omfattende, hurtig service hjælper dine produkter eller dit center med at kører gnidningsfrit. Vores tekniske supportteam er ved hånden til enhver tid for at hjælpe dig med at få det bedste ud af dit udstyr.

Ved at vælge produkter fra Pedan bliver du en flere tusinde af tilfredse kunder over hele landet, der ikke kun købt en vare, men også har adgang af et professionelt servicenet.

Vores Vision: uovertruffen service fra dag ét

Vi stræber altid efter at levere til aftalt tid og give en god og professionel service.

Garanti

Vi tilbyder stærke produktgarantier på alle produktserier.

Teknisk Support

Vores velkvalificerede in-house serviceteam har værktøjerne til at kunne hjælpe dig med online-support og vores serviceteknikere, der kommer over hele landet, har værktøjerne til at holde dit center velfungerende.

Teknisk servicecenter: (+45) 56 64 62 96

Vores servicemedarbejdere er klar til at hjælpe dig på alle mulige måder: fejlfinding, reservedelsordrer, support til installation og alle tekniske spørgsmål angående vores produkter.

Technogym Direct

En unik og komplet Website for kunderservice kontrakt, der døgnet rundt sætter dig i kontakt med Pedan/Technogym syv dage om ugen. Se mere...

E-mail support: service@pedan.dk

Vores teknikere kan nås via e-mail til at yde en hurtig og effektiv reaktion. For hurtigere og mere effektiv service, vær parat med model- og serienummer.

Installering af udstyr

Pedan tilbyder en professionel service med erfarne montører, som garanterer og sikrer optimal installation.

Servicekontrakter

Pedan tilbyder flere forskellige typer serviceaftaler, der alle tager udgangspunkt i kundens behov. Se mere...

Uddannelse af serviceteknikere

Pedans teknikere kan eventuel stilles til rådighed for at instruere/uddanne dit eget personale, der skal vedligeholde og servicere dit udstyr.