FIRMAMOTION

Mange danske virksomheder har fået øjnene op for værdien af at have eget motionsrum inhouse. Det gør det nemlig meget lettere for medarbejderne, at indpasse motion i en travl og hektisk hverdag. Når mennesker er fysisk aktive, har de lettere ved at undgå stress og sygdom og får mere overskud i dagligdagen

Eksempel på løsning til et rum på 20 kvadratmeter

Eksempel på løsning til et rum på 50 kvadratmeter

Eksempel på løsning til et rum på 100 kvadratmeter

EN KLOG INVESTERING I EN SUND BUNDLINJE

Pedan har leveret løsninger til mere end 600 danske virksomheder. Det sikrer vores kunder de bedste forudsætninger, for en succesfuld implementering af et sundt aktiv for medarbejderne og for virksomheden, der samtidig er en klog investering i en sund bundlinje.

Vi tilbyder alle former for træning; i det nyeste, i det mest efterspurgte og i det mest innovative træningsudstyr.

Det er nemt at etablere et motionsrum i jeres virksomhed. Vi kan designe en løsning, der passer lige præcis til jeres virksomhed, og ikke mindst jeres budget!

LØSNINGER TIL KUN KR. 79,- PR. MEDARBEJDER/MD.

Uanset om I ønsker at tilbyde motion til medarbejderne som ”selvbetjeningscenter”, eller ønsker personale tilknyttet, eller helt ønsker at videregive ansvaret til en ekstern operatør, så har vi løsningen, der netop imødekommer jeres behov.

Vi kan tilbyde digitale cloud-baserede løsninger, der hjælper med træningsprogrammer og motivation, ligesom vi sammen med vores mangeårige samarbejdspartner Health Group, kan tilbyde egentlige driftsløsninger, hvor vi kan levere alt lige fra udstyr til personale etc. Og det er billigere end du tror, da vi kan tilbyde løsninger for kun kr. 79,- per medarbejder per måned. Efter grundig overvejelse konkluderer de fleste virksomheder derfor også, at de slet ikke har råd til at lade være.