GENERELLE NYHEDER

MICHELLE VESTERBY & MYRUN TECHNOGYM

Michelle Vesterby er Danmarks bedste langdistance triatlet med en 4. plads ved VM på Hawaii og vinder af såvel Challenge Denmark og Ironman København i 2015. Michelle benytter MyRun Technogym og udtaler:

”MyRun Technogym er et perfekt løbebånd til hjemmet. Det har et super fedt design, som gør, at jeg har fået lov, at placere det midt i stuen.

Løbebåndet er nærmest lydløst, hvilket er lækkert - ikke kun for mig som løber, men også for min mand, der ofte sidder i samme rum og arbejder.

Derudover har MyRun nogle super motiverende detaljer, der gør det sjovt at arbejde med sin løbeteknik.

Sidst, men ikke mindst har løbebåndet fuld integration med min Ipad, der automatisk synkroniserer mine MYRUN data på min træningsapp.”

Læs mere om MYRUN her...

Indvielse af Pedans nye udvidede faciliteter

Vi er så heldige, at vi arbejder i en branche, der er fuld af energi, og som bidrager med masser af positive, sundhedsfremmende og livsbekræftende resultater. Til gavn for det enkelte individ, men også til gavn for vores samfund.


For bedre at kunne inspirere og vise nogle af vores mange løsninger indenfor fysisk træning, har vi netop udvidet vores udstillinger, samtidig med at vores bygninger har gennemgået en omfattende ombygning.

Se flere billeder fra Pedan's showroom.

Danmark hædret af Technogym


Fra venstre Vittorio Quagliotti/Vice President Sales Technogym, Malene Gerløv/Manger Pedan A/S, Jørgen Schönherr/CEO Pedan A/S, Nerio Alessandri/Founder & President Technogym, Kim Emil Olsson/Solution Specialist Pedan A/S, Corrado Colli/Global Business Director Technogym.

International pris til Pedan A/S

Technogym har globalt i 2014 haft en flot vækst på omkring 13 %. I forbindelse med det årlige Global Business Meeting i januar 2015, hvor distributører og managers var samlet fra 70 lande, hvor Technogym produkter distribueres, blev Pedan A/S hædret med ”Best Sales Performance 2014 – Europe”, der er den vigtigste pris, da den er opnået på Technogym’s vigtigste marked. Det er vi naturligvis meget stolte over, ikke mindst set i lyset af at det er 6. gang, vi får en tilsvarende hæder. Vi er meget taknemlige overfor vores mange loyale kunder, der naturligvis er helt afgørende for opnåelsen af disse flotte resultater.

Technogym kåret som "De Professionelles Valg"

Technogym er blevet kåret til “Favorit Fitness Equipment Manufacturer 2014” af det anerkendte branchemagasinet ”American Spa”. Kåringen er sket på baggrund af en afstemning blandt professionelle branchefolk, hvor man har fremhævet Technogym’s dedikation for Wellness gennem teknologi, design og innovation, der er inkorporeret i fitnessudstyret og de løsninger vi kan tilbyde.

De Olympiske Lege i Rio 2016 vælger Technogym

Technogym har netop underskrevet en eksklusiv leverandørkontrakt til de første olympiske lege i historien, der finder sted i Sydamerika.

Technogym har netop underskrevet en eksklusiv leverandørkontrakt på levering af fitness udstyr til alle atleternes forberedelsescenter ved De Olympiske Lege i Rio 2016.

For Technogym - der internationalt er anerkendt som dem, der sætter standarden indenfor teknologier til atleters træning, rehabilitering og wellness - er dette sjette gang som ”olympisk leverandør” efter Sydney 2000, Athen 2004, Torino 2006, Beijing 2008 og London 2012. I Rio vil Technogym levere et komplet udvalg af udstyr til det centrale træningscenter (cirka 2000 m2) i Den Olympiske By i Barra da Tijuca, der er åbent for alle de atleter, der deltager i legene. Derudover leverer Technogym yderligere 15 centre med fokus på træning og opvarmning, specielt designet til de forskellige discipliner, der afvikles konkurrencer i.

Technogym forventer at levere 1.000 enheder træningsudstyr og installere den digital platform Mywellness Cloud, så atleterne kan forbindes direkte via udstyret eller via deres mobilenheder til deres personlige træningsprogrammer. Derudover vil Technogym stille et team af 50 professionelle trænere til rådighed til at supportere atleterne.

Nerio Alessandri, direktør og grundlægger af Technogym siger: ”Vi er meget stolte over at blive valgt for 6. gang som officiel leverandør til De Olympiske Lege. Dette vigtige resultat repræsenterer en sejr for hele Technogym teamet og er en vigtig reference for vores produkters innovative og kvalitative standard” og tilføjer: ”Rio vil også repræsentere en unik social mulighed for at promovere wellness i Brasilien og i hele Latin Amerika og få et stigende antal personer interesseret i regelmæssig fysisk træning”.

Rio 2016 organisationskomite’ens formand, præsident Carlos Nuzman siger: ”Atleternes behov er altid først i vores tanker, og derfor er det afgørende for os at sikre, at de har det bedste udstyr stillet til rådighed. Af denne grund skal vi arbejde tæt sammen i de næste to år.

Om Technogym

Technogym er grundlagt i 1983 og er verdensledende indenfor fitness - og wellness produkter, services og løsninger. Produkterne distribueres i mere end 100 lande, og Technogym har ekviperet mere end 65.000 motionscentre og mere end 100.000 private hjem over hele verden.

I Danmark distribueres produkterne af Pedan A/S, der introducerede brand’et i Danmark i 1991 og har været eksklusiv distributør lige siden.

Indvielse af Syddansk Universitets nye videnskabelige træningslaboratorium

Danmarks største og mest avancerede bygning og stadion til træning, motion og ”Active Living” er netop blevet indviet.

Institut for Idræt og Biomekanik i Odense har lige etableret en ny og banebrydende facilitet, hvor forskere får optimale rammer til at forske i fysisk træning og dermed finde nye metoder for mere præcist at kunne anbefale træning, fysisk aktivitet og motion til den generelle befolkning og specifikke målgrupper.

Huset rummer blandt andet et avanceret fitnesscenter med det nyeste og mest avancerede Technogym motionsudstyr; Artis med den nye Cloud teknologi integreret, der gør det muligt at registrere al træning og visualisere den til den enkelte bruger, samt at bearbejde informationerne til forskning.

Der er også indrettet genoptrænings- og rehabiliteringsrum med Technogym udstyr, der dels skal benyttes til forskning, genoptræning og til undervisning. Instituttet tilbyder bl.a. følgende uddannelser:

 • Idræt og Sundhed (bachelor, kandidat og sidefag)
 • Klinisk Biomekanik (bachelor og kandidat)
 • Kandidatuddannelsen i Fysioterapi
 • Masteruddannelsen i Rehabilitering
 • European Master in Health and Physical Activity

Her vil bl.a. Technogym Kinesis, Selection MED, Inclusive Line, Pure Strength og Artis produkter benyttes i undervisningen.

Den nye facilitet indeholder også et bevægelseslaboratorium, der kan udføre avancerede optagelser af bevægelser, samt et stort udendørsstation med kuperede træningsruter og digitale teknologier.

Lektor Morten Zacho har bl.a. været en vigtig nøgleperson på projektet og har sammen med institutleder Jørgen Povlsen skabt nogle fantastiske rammer til at udvikle en sundere fremtid for hele befolkningen.

Fra Pedan ’s side vil vi gerne ønske Syddansk Universitet et stort tillykke med denne nye og fantastiske facilitet, og takke for det samarbejde vi har etableret.

Der vil i næste nummer af vores magasin ”Moving People” komme en mere udførlig artikel om dette nye træningslaboratorium.

Se flere billeder her...

 

Åbning af Technogym's nye hovedsæde - The Wellness Village

I en tid hvor alle taler om økonomiske krise, har Technogym lavet et klart manifest om en stærk tro på fremtiden indenfor vores branche, da de netop officielt har åbnet deres nye og meget imponerende hovedsæde; ”The Technogym Village”. ”Landsbyen” indbefatter 60.000 m2 flotte bygninger til produktion, administration, R&D, konferencer og udstilling – alt sammen i en smukt anlagt wellness park, der dækker et areal på 150.000 m2. Hovedsædet er beliggende i ”The Wellness Valley” i Cesena i det nordlige Italien ikke langt fra Rimini ved motorvejen til Bologna.

Sammen med Technogym’s meget betydelige investeringer i innovation og rationel produktion, er der ingen tvivl om, at Technogym fremover fortsat vil være en absolut sværvægter og markedsleder indenfor løsninger til sundhed og wellness.

Ved åbningen deltog der mere 1.200 personer fra 75 lande, heriblandt den italienske præsident Giorgio Napolitano, den italienske sundhedsminister Renato Balduzzi og designeren af hovedsædet arkitekt Antonio Citterio, samt tusindvis at TV seere via livedækning fra italiensk TV.

Wellness Congress

I forbindelse med åbningen blev den 20. Wellness Congress afholdt ”Let’s Move for a Better World”, hvor der var et stærkt ekspertpanel og mange prominente talere, heriblandt Bill Clinton, der er promotor for “the Foundation Against Child Obesity”. Talerne var :

THE WELLNESS ECONOMY

 • Nerio Alessandri - President, Wellness Foundation

THE GLOBESITY & NCD’S CHALLENGE ROUND TABLE

 • Michael Pratt - Senior Advisor Global Health National Center for Chronic Disease Prevention, USA
 • Steven Blair - Epidemiologist, North Carolina University, USA
 • Edward M. Phillips - Director of The Institute of Lifestyle Medicine, Harvard Medical School, USA
 • Robert E. Sallis - Chairman, Exercise is Medicine, USA
 • Lee Chee Pheng - President, The National Association for Fitness Instructors, Malaysia
 • Daniela Lucini - Researcher, Humanitas, Italy

THE WELLNESS SOLUTION: TECHNOGYM ECO-SYSTEM

 • David Rowan - Editor in Chief, Wired Magazine

HEALTHY LIVES:TACKLING THE DUAL DILEMMA OF MALNUTRITION

 • Ertharin Cousin - Executive Director, World Food Programme

NEW METRICS, NEW POLITICS: FROM GDP TO WELLNESS

 • Enrico Giovannini - President, National Institute of Statistics, Italy

HEALTH IS WEALTH

 • Corrado Passera - Italian Minister of Economic Development

FOUNDATION AGAINST CHILD OBESITY

 • President Bill Clinton keynote speech

Se flere billeder fra indvielsen Technogym Village...

Læs hvad Club Industry skrev om dagen...

Del denne side...

Forsvaret indretter nye træningscentre til sårede soldater

Danmark har siden starten af 1990’erne udsendt flere end 26.500 soldater på internationale militære missioner. Heraf har knapt 70 mistet livet, mens mere end 200 er blevet fysisk såret. Derudover lider et stort antal tidligere udsendte af psykiske eftervirkninger, ofte med forsinket reaktion.

Som reaktion herpå, blev Soldaterlegatet stiftet – en fond, der har til virke at støtte de hjemvendte soldater, der har været udsendt i internationale militære missioner. Fordelen ved en privat fond er, at den ofte har mulighed for at reagere langt hurtigere end andre institutioner. Soldaterlegatet er stiftet som et supplement til de eksisterende indsatser fra både stat og forsvaret. Da det er en privat fond, er den afhængig af private donationer.

Remmen Fonden

Det seneste tiltag fra Soldaterlegatet er med støtte fra Remmen Fonden på kr. 5 millioner gået til seks nye og optimerede træningsfaciliteter. Projektet ”lokal genoptræning” skal sikre hjemvendte skadede soldater muligheden for en optimal genoptræning på forsvarets tjenestesteder. Midlerne går både til selve lokalerne, udstyret og projektansættelse af to fysioterapeuter.

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen stod for den officielle indvielse den 23. april 2012 på Garderkasernen i Høvelte og fik ved selvsyn lejlighed til at se noget af udstyret demonstreret af hjemsendte soldater med et skadesforløb.

Pedan hovedleverandør

Pedan er stolte af at blive valgt som hovedleverandør til dette projekt, specielt når sagen har et så vigtigt formål og skal bruges af forsvarets genoptræningsspecialister som grundlag for deres behandling. Det valgte udstyr fra Pedan er bl.a.: Technogym Kinesis One, Technogym Dual Adjustable Pulley, Arke, Technogym Top Excite til træning af overkroppen, Technogym Vario crosstrainer samt Jungle Sports GYM slyngetræningsudstyr.

Grundlaget for optimeret behandling og forebyggelse af forsvarets udsendte er nu til stede.

Se flere billeder fra indvielsen af træningscentret i Høvelte her...