GROUP CYCLE

Technogym's innovative "indoor cycle", "spinning bike"


   

 

 

Aldrig har det været lettere at tilbyde spændende og motiverende "spinning" end efter denne introduktion af en ny Group Cycle og et nyt nøglefærdigt koncept fra Technogym. Konceptet tilbyder alle former for indendørs cykletimer og giver samtidig mulighed for nøjagtig tracking af data.

Med det nye Technogym Group Cycle koncept, får du den ultimative løsning, der giver helt ny energi i dit fitnesscenter.

Se videoen nedenfor og oplev den nye Group Cycle og konceptet omkring den...


GROUP CYCLE CONNECT

 • Indbygget WIFI i cyklen, der ved brug automatisk tilsluttes centrets trådløse netværk. Pr. 1. januar 2017 også indbygget ANT+ transmitter/receiver.
 • Login med smartphone via QR kode eller NFC. Ellers med TGS nøgle. Ved login hentes brugerdata til hver cykel (navn, vægt, puls, FTP værdi, alder).
 • Ved login tilsluttes cyklerne - via WIFI - UNITY SELF, der er instruktørens unikke "redskab" til at opbygge holdtimen og styre lyd niveau m.v.
 • Holdtimerne kan opbygges ud fra mange forskellige parametre, f.eks. "Training by Color", Watt, RIM, Puls, Action Video, Gruppekørsel etc.
 • UNITY SELF transmitterer træningsinfomation, lyd og video til storskærm, og sender samtidig statistiske informationer til centrets administrative software.
 • UNITY SELF indeholder underholdende videoer, men kan samtidig - via Blutooth eller USB - modtage eksternt indhold - såvel video som musik playlister.
 • Med en personlig gratis og webbaseret MYWELLNESS brugerkonto, er det muligt at få detaljerede oplysninger om hver enkelt træningstime.
 • Connect cyklen har stor KONSOL og et kontrastrigt display med mange datavisninger. Kan tydeligt ses og aflæses, selv i svagt lys.
 • Præcis måling af watt (+-2%)
 • Ingen løbende kalibrering er nødvendig.
 • Selfpowered - ingen udskiftning af batterier.
 • Klikindstilling af belastning, samt visning af belastningsniveau på konsollen.
 • Indstilling af sadel og styr kan foretages fra siddende position på cyklen.
 • Omfattende markedsføringsmateriale, cykeltøj, accessories og support.
 • Mulighed for programmer og certificeret uddannelse.Self-powered system
Konsol og WIFI er drevet af brugerens bevægelse ved hjælp af et innovativt, batterifrit system. LCD-skærmen er LED-baggrundsbelyst med stor kontrast - selv i svagt lys.

Magnetisk Modstand
Svinghjulet’s modstandssystem består af stærke magneter udført i det eksotiske materiale neodym, for at sikre den mest glidende og jævne modstand såvel ved store som små belastninger.
Modstandsjustering med taktil feedback
Intuitiv grafik og taktile klik for hver 45 ° på klikhåndtaget foretages utroligt let med præcise justeringer mellem de 20 modstandsniveauer . Det valgte modstand niveau vises på konsollen.
+/- 2% Power Meter nøjagtighed
Konsollen måler effekt i watt og med en nøjagtighed på +/- 2%. Kalibrering af Power sensoren er ikke nødvendig.

Technogym Threshold Power Test (patent pending)
Baseret på en videnskabelig valideret metode, giver den innovative Technogym test brugerne mulighed for at teste og vurdere deres personlige mælkesyregrænse på henholdsvis watt og puls, og gemme resultaterne i mywellness®. Testen er designet i to trin: en submaksimal og en maksimal effektperiode.

DEN NYE INTERAKTIVE BIKING OPLEVELSE

Mennesket søger altid nye oplevelser og udfordringer og vi motiveres gennem engagement og fællesskab! Technogyms Group Cycle Connect er netop nyheden der opfylder disse ønsker.

Group Cycle Connect er verdens første og eneste “indoor bike” med indbygget WIFI, hvor resultater og træningsparametre såsom: watt, puls, kadence, kalorier og andre vigtige parametre efter endt træning uploades automatisk til den enkelte udøvers Technogym konto, den cloud-baserede platform; mywellness.

Aldrig har det været lettere at monitorere og tilgå resultater, samt nå dine personlige træningsmål.

Group Cycle Connect for centerejeren:

Den helt nye Technogym løsning til ”indoor cycling” er udviklet med ét for øje, og det har været at udvikle et værktøj der genererer flere engagerede og motiverede medlemmer i salen og samtidig minimerer tid og omkostninger til vedligehold. Det sidste gennem online monitorering af cyklerne, ingen løbende kalibrering og ikke mindst ingen batteriskift, hvilket er helt unikt på markedet for en cykel, der tilbyder denne fulde interaktivitet. Den helt nye og unikke konsol bliver nemlig forsynet med strøm fra brugerens træning takket være et uniky og batterifrit system.

Group Cycle Connect for instruktøren:

Technogym har udviklet en interaktiv stander - UNITY SELF - med indbygget touchskærm, der er instruktørens redskab til at skabe helt nye og unikke oplevelser for medlemmerne. Kør efter parametre som: watt, puls, kadence, kalorier eller Technogyms Moves – enten som individuel rytter, eller som et hold for at skabe endnu større fællesskab i træningen. Visuelt får instruktøren mulighed for at skabe helt nye oplevelser i biking salen – fra naturtro cykelture til adrenalinfyldte sportsoptagelser og mere futuristiske oplevelser.

Opsætningen af en træningstime klares på få sekunder og er utrolig intuitiv. Instruktøren kan nu koncentrere sig om at levere den bedste oplevelse til alle deltagere på holdet. Efter timen kan instruktøren, med sit personlige login fra hvilken som helst browser, se timens performance, og om der er kørt efter foreskrifterne.

Group Cycle Connect for udøveren:

Indoor biking er en utroligt bredt favnende og ikke mindst super intensiv træningsform. For at optimere tilgængeligheden kan der nu logges ind på selve cyklen med enten QR-kode, NFC eller Technogym nøglen. Herved undgås en login terminal og kø ved denne. Når man er logget ind kører man efter sine personlige data, der danner grundlag for timen, dvs. at max puls, watt/ftp, vægt, køn og alder er nu baseret på dine personlige data. Som bruger skal man nu ikke længere huske på ens personlige træningsværdier – kun et enkelt login på selve cyklen, og man er klar til en træning baseret på sin personlige formåen.

Når man først sidder på cyklen, kan alle indstillinger af cyklen udføres fra denne position, takket være de patentanmeldte ON-THE-FLY indstillinger.

Under timen vil instruktørens valg af video og lyd motivere og engagere den enkelte, mens cyklen leverer en forrygende oplevelse kendt fra cykling på landevejen. Konsollens LCD display er LED-baglyst for at sikre stor synlighed med klar kontrast, selv i svagt lys.

Når brugeren stopper med at cykle, uploades alle træningsdata automatisk fra cyklen direkte til den enkeltes gratis mywellness profil, hvor alle øvrige data omkring træning og livsstil kan lagres, inhentet såvel inden- som udendørs.

Group Cycle er udviklet til brugere fra 140 cm og op til 210 cm, og eksempelvis også triatleter vil på denne cykel kunne finde den indstilling, de kender fra landevejen. Group Cycle er cyklen, der tilgodeser både den almindelige motionist, der blot vil have en sikker og underholdende træning, men også den virkeligt seriøse rytter, der ligger vægt på cyklens kvalitet og muligheden for at indsamle og analysere egen træningsindsats.


VELKOMMEN TIL EN HELT NY BIKING OPLEVELSE...

Bemærk, at den nye Group Cycle og konceptet kan ses og afprøves i vores showroom i Køge!

Download brochure...
  Den professionelle triatlet Michelle Vesterby fortæller her hvordan man gør sig klar til en Group Cycle time og hvordan man opretter en MYWELLNESS brugerkonto, så man kan logge sin træning.

GROUP CYCLE

SPECIFIKATIONER OG PERFORMANCE

   
Drivsystem 6 spors Poly-V Bælte med Kevlar tråde
Modstandssystem Magnetisk: 6 permanente magneter i neodymium
Nødstop Tryk: bremsepude af gummi
Placering af svinghjul Forrest
Materiale på svinghjul Ydre hjul: aluminium med ED procesbehandling og pulverlak; kerne: støbejern
Vægt på svinghjul 17,4 kg
Materiale på stel Sandblæst stål og ED procesbehandling med to lag pulverlak
Farver Lysegrå eller Gul
Materiale på skærm ADS plastik
Farve på skærm Sort
Skærm design Vandbeskyttende med indstøbte pakninger
Sadel og styrpind og glidere Sort anodiseret aluminium
Fodstøtter Stål med ED procesbehandling, dækket fuldt ud af forseglede polypropulene skærme
Bund beslag ISIS drev
   

TRÆNINGS - OG KOMFORT FEATURES

Watt måling Komplet kalibreret kablet sensor, direkte på bremsesystemet (kun på Connect)
Justering af modstand 360 graders knob med 45 graders taktil feedback
Justeringstype ON THE FLY firevejs justering fra siddende position (PATENT PENDING)
Justeringsmarkering Laser indgravering
Assisteret adgang Ja: via den bagerste fodstøtte
Q faktor 170 mm
Længde på pedalarme 170 mm
Pedaler Inkluderet, dobbeltsidet SPD og tåklips pedal, silver coatet aluminium
Let tilgængelige pedaler 330 mm fra gulvplan
Styr Ergonomisk med mange positioner, udført i PVC
Styr justering Horisontal og vertikal
Sadel Velo unisex polstret sportssadel, med ekstra stærk ramme
Sadel justering Horisontal og vertikal
Sikkerhedssystem til sadel og styr Ja
Holder til vandflasker og accessories Dobbelt og integreret i styret
Udstrækningsposition Foran og bagpå de forseglede polypropulene skærme
Dimensioner i samlet stand L 1171 x B 589 x H 1047 mm
Vægt (ekskl. emballage) 67 kg
Transport hjul 2
Niveauleringsfødder 2 bagerst
Min. - maks. bruger højde 140-210 cm
Maks. brugervægt 160 kg
Forskellige modeller og farver 4 modeller: Gul Connect, Grå Connect, Gul Ride (uden konsol&connect), Grå Ride (uden konsol&connect)
     

EKSTRA TILBEHØR

A0000846 Klistermærkesæt for nummering (1-50)
A0000850 Klistermærkesæt for nummering (51-100)
A0000864 Klistermærkesæt for nummering (101-150)
GCUDD-BO Technogym Group Cycle Uddannelse - v.Brian Overkær og Bike Academy
P92053182 Polar H7 pulsbånd med strop/blå M-XXL
P92054032 Polar H7 pulsbånd med strop/sort XS-S
   

UNITY SELF

VERSION

UNITY SELF ARTIS (E0204V15-BW)

UNITY SELF EXCITE+ (E0202V15-AN)

Farve Carbon Grey Dark grey
NFC-læser og label Ja Ja
Mifare Technogym nøglelæser Ja Ja
Bluetooth Smart Ja Ja
USB indgang til personlig lyd og video indhold Ja (1 for oven og 2 forneden) Ja (1 for oven og 2 forneden)
Serial port CSAFE Valgfri Valgfri
Wi-Fi og LAN Ja Ja
Udgang til hovedtelefon Ja: 1 jack 3,5 mm (top) - fungerer sammen med mikrofon Ja: 1 jack 3,5 mm (top) - fungerer sammen med mikrofon
Webcam Ja Nej
Trådløs mikrofon input (add on) Ja: 1 jack mic input 3,5 mm (i bunden) Ja: 1 jack mic input 3,5 mm (i bunden)
HDMI video indhold output Ja: til at forbinde til projektor eller skærm Ja: til at forbinde til projektor eller skærm
Skærm opløsning 1366x768 pixel (kan opgraderes til HD) 1366x768 pixel (kan opgraderes til HD)
Lyd og video indhold output Ja. jack 3,5 mm line out - ikke forstærket Ja. jack 3,5 mm line out - ikke forstærket
Holder til tilbehør Ja Nej
     

KONSOL/DISPLAY

SKÆRM

   
Skærm type Selfpowered konsol, der via wi-fi forbinder til MyWellness cloud apps
Tilslutning til MyWellness Ja, via TGS-nøgle, NFC eller QR kode
Tilslutning ANT+ Ja, kan tilsluttes eksterne enheder som f.eks. Garmin, Igniotor etc.
Skærm størrelse 5"
Tastetur Baggrundsbelyst touch skærm
Integreret placering i styret Ja, med stød beskyttende låsesystem
Strømforsyning Self-powered lydsvag generator
Watt tolerance 2%, fabriks kalibreret
Power sensor kalibrering Unødvendig
Beskyttelse IP54  
     

INDHOLD

Workout tacking Ja, via MyWellness
Data registrering på brug af cykel Ja, på MyWellness
Belastningsudlæsning Watt, Level
Technogym Treshold Power Test Ja
Kompatibel med trådløs pulsbånd Bluetooth Smart, ANT+
Automatisk notification af fejl Ja, via MyWellness
     

MYWELLNESS PLATFORM TILSLUTNINGSMULIGHEDER

NFC Ja  
QR kode Ja  
Technogym nøgle Ja  
     

NETVÆRKS CONNECTIVITY

Wi-Fi Ja, Wi-Fi IEEE 802.11 B/G/N 2.4 GHz, sikkerhed: WPA/WPA2/WEP/none (åbent netværk)
     

GROUP CYCLE APP

     

HARDWARE

Unity Self Op til 150 cykler pr. enhed
     

NETVÆRKSTILSLUTNING

Wi-Fi Ja, Wi-Fi IEEE 802.11 B/G/N 2.4 GHz, sikkerhed: WPA/WPA2/WEP/none (åbent netværk)
LAN-Ethernet Ja
     

TILGÆNGELIGT INDHOLD OG PROFESSIONELLE APPS

   
Integreret biblotek med inspirerende videoer Ja
Mulighed for eget logo Ja, på MyWellness
Performance analyse på enkeltpersoner Ja, på MyWellness
KPI (key performance indicator) på holdtimer Ja, på MyWellness
Group Cycle Leaderboard Ja, på MyWellness
Group Cycle Challenges (konkurrencer) Ja, på MyWellness
Asset Management Ja, på MyWellness
     

MULIGHED FOR PERSONLIGT INDHOLD PÅ UNDERHOLDNINGSPLATFORMEN

USB Multimedia - lyd Ja (MP3, MP4, WAV)
USB Multimedia - video Ja, (MPEG4, H264; AVC main profile, op til 720p)
Trådløs mikrofon Ja
     

PRIVACY

Personlig privacy indstillinger Ja: cykelnummer, øgenavn via MyWellness
     

Øvrige cykler