MYCYCLING

Technogym's nye innovative hometrainer

   

 

Technogym præsenterer MYCYCLING: Det innovative indendørs træningssystem, der ændrer måden du træner for evigt. Samtidigt introducerer Technogym Neuromuscular Training for første gang.

Se videoen nedenfor og oplev det nye MYCYCLING hometrainer og konceptet omkring den...
 

MYCYCLING™

OVERSIGT

Er du til indendørs cykling, så introducerer MYCYCLING det Technogym-patenterede system TNT™ (Technogym Neuromuscular Training™).

Det nye system gør det muligt at forbedre specifikke mål i din træning ude på landevejen. Med sessioner der varer mellem 40 og 70 minutter, giver TNT dig et alsidigt forløb med varieret pedalkadence og styrke, som vil ændre din træningsoplevelse for altid.

INKLUDERET

Prisen er inklusiv moms, 2 års garanti, 11v gearpakke (12-23) og smartphone-support.

Sættet kan monteres på cykler med en bagtriangel på 130, 135 og 142 mm i bredden.

Prisen inkluderer ikke en cykel.


 

Technogym Neuromuscular Training™

TNT er det eneste system i verden, der omfatter: Smarttræner, en app med personlige programmer og en træningsmodel, som er skabt i samarbejde med nogle af de bedste atleter, trænere og fysiologer på verdensplan.

Med træningsprogrammer som er skræddersyet til individuel brug, kan du træne i sessioner der varer en time. En time, hvor fokus er på dine pedalers kvalitet og effektivitet.

TNT giver dig mulighed for at træne når tiden er knap men stadig opnå utrolige resultater.


 

Pedal Printing™

For at styrke din effektivitet når du sidder i sadlen, giver MYCYCLING™ appen dig løbende feedback om symmetrien og cirkulariteten i din pedalteknik.

Drejningsmomentflangen analyserer 360˚ pedalrotation i realtid, mens den optiske sensor overvåger symmetrien mellem højre og venstre ben (patentanmeldt).


 

Skabt til at styrke din performance

Hver sektion, hver kurve og alle rammens detaljer er designet til at sikre optimal pedalmodstand, stabilitet og kvalitet i en unik træningsoplevelse – hver eneste gang.


 

Træn som de professionelle

Vil du styrke din performance I triatlon eller klatring? Så er MYCYCLING det perfekte produkt til dig.

Vores træningsprogrammer er skabt af et team af eksperter, så du kan træne som en professionel.

 
FEATURES VED MYCYCLING

Tærskeltest

Find din anaerobe tærskelværdi med Technogym Maximal Test eller Technogyms FTP test.

Se video...

Træn som de professionelle

Vil du styrke din performance i triatlon eller klatring? Så er MYCYCLING det perfekte produkt til dig. Vores træningsprogrammer er skabt af et team af eksperter, så du kan træne som en professionel.

Præcision og performance

Drejningsmomentføleren måler din styrke med +/- 1% præcision, mens de optiske målenheder analyserer cirkulariteten og symmetrien af din pedalslag.

Få den ægte følelse af landevej

Konstruktionen af svinghjulet og vores Road Effect System (R), vil give dig den samme følelse af god og hård træning, som når du kører på rigtige veje.

Styrk din core, så den sidder ordentligt i sadlen

Via MYCYCLING appen kan du finde en række øvelser baseret på kropsvægt, der vil hjælpe dig med at styrke din core og forbedre din pedaleffektivitet.

Se video...

Let, hurtig og ligetil

MYCYCLING er let at flytte rundt i forhold til din træning, takket være vores Quick Lock-system (patentanmeldt) samt den lave vægt på kun 18 kg.


Download brochure...