SENESTE PRODUKTNYHEDER

CLIMB EXCITE

En pladsbesparende trappemaskine, som sætter nye rekorder inden for design, brugervenlighed og effektivitet.

CLIMB EXCITE®, det nyeste familiemedlem i rækken af EXCITE-produkter. CLIMB EXCITE® revolutionerer "climbing" – og er både for den blide begynder og de mere øvede. Her er både plads til lette workouts og den hårdeste "climbing" nogensinde.

Optimal og sikker træning

Takket være maskinens indbydende design, brugervenlighed og effektivitet, er CLIMB EXCITE® et af de mest eftertragtede "climbers" i ethvert træningscenter. Det, der gør CLIMB EXCITE® unik, er maskinens medfødte SPLIT STEP TECHNOLOGY, der sikrer alle sine brugere, uanset højde og drøjde, en optimal og sikker climbing. Forskellige styrkeniveauer, den beskyttende tå klemme og en afskærmning bidrager til en fokuseret og ugenert workout med et maksimalt udbytte som bonus. CLIMB EXCITE® er den mest pladsbesparende climber på markedet, har den laveste højde (kun 1.89 m) og fylder blot 1 kvadratmeter. Det giver en ideel besparelse i gulvplads, mere plads til udstyr og mere plads til brugerne.

Fokus, sved og muskelmasse

Med CLIMB EXCITE booster Technogym din workout til nye højder, og giver dig specialdesignede træningsniveauer som ”B-side”, ”Sweat it out” og ”Body buster”. Programmerne giver dig skarpt fokuserede workout pass, der hver især former en kropsdel. Du kan fx indstille CLIMB EXCITE til at træne din underkrop, styrke dit kardiovaskulære system, forbedre din udholdenhed eller øge din muskelmasse.

Følg din workout overalt

Derudover kommer CLIMB EXCITE med det helt nye UNITY 3.0 interface, der giver sine brugere adgang til en lang række apps, som er kompatible med Android og alle tilgængelige på Technogym App Store. Med UNITY 3.0 kombineres træning og underholdning i en ny dimension, hvor du kan bestige virtuelle bjerge, gå på opdagelse i ukendte landskaber eller joine din træningsmakker og hans uendelige trapper. Ligesom resten af EXCITEs produkter, bliver træningsresultater på CLIMB EXCITE automatisk gemt på brugernes cloudprofiler på MyWellness. Det betyder, at du kan følge med i din træning på alle maskiner med UNITY 3.0 og på din personlige tablet eller smartphone.

Læs mere om alle Climb Excites unikke features på produktside...


Download brochure...

SELECTION PRO - "CONNECTED" STYRKETRÆNINGLige siden SELECTION blev lanceret i 2000, har linjen undergået en vedvarende innovationsproces for at sikre altid at være det bedste styrketræningsudstyr på markedet. Vi er i dag stolte over at kunne præsentere vores seneste innovation: det første fuldtud online SELECTION PRO udstyr med nyt look og funktionalitet.

Selection Pro er udsprunget fra erfaringer Technogym har høstet i løbet af seks Olympiske og Paralympiske Lege, fra 20 millioner daglige brugere i 10.000 motionscentre over hele verden, der har udført mere end 20 milliarder træningssessioner. Udstyret med det nye UNITY ™ MINI online interface giver Selection Pro overlegene styrketræningspræstationer og resultater. Og med to helt nye maskiner i serien; Prone Leg Curl og Reverse Fly. Oplev hvordan SELECTION PRO vil ændre den måde, du træner for evigt.

ONLINE TILSLUTNING OG GUIDE VIA UNITY MINI

Takket være dets avancerede muligheder for træningsvejledning afhænging af dit træningsmål, test, registrering af din træning og ”real time Strength Pilot ™” biofeedback, tilbyder det nye UNITY ™ MINI online interface den mest effektive og engagerende styrketræning på markedet.

NYT DESIGN (patentanmeldt)

Selection Pro fremstår i et nyt sporty look, der samtidig er stilfuldt. Takket være de nye skærme udført i letmetal, let forståelige plancher, nye farvekombinationer og sædebetræk udført i nye spændende materialer, bliver din træningsoplevelse endnu større.

LETTERE INDSTILLING

Takket være Visual Set Up, er alle justeringer tydeligt markeret med gul farve på knapper, håndtag og vægtstak-pin, der kan indstilles fra siddende stilling. De nye visuelle mærker viser den korrekte placering af kroppen på udstyret.

LETTERE INDSTILLING AF VÆGTBELASTNING

Indstilling af vægtbelastningen er enkel takket være den nye vægtstak-pin med forspændt kabel, der ikke kommer i klemme mellem vægtskiver i vægtmagasinet. Den 2,5 kg integrerede plade gør det muligt at øge belastningen med mindre intervaller (SMART PIN - patentanmeldt).

NATURLIGE BEVÆGELSER

Kombinationen af Biomotion og Physiocam teknologier sikrer at modstanden forbliver konstant fra start til slut, i overensstemmelsen med styrkekurven for hver muskelgruppe, der bliver trænet, hvilket gør bevægelserne meget naturlige og flydende.

TOTAL KOMFORT

Det ergonomiske sæde og det todelte ryglæn er anatomisk formet til at støtte rygsøjlen og hjælpe dig til at indtage den korrekte position under træningen. Den brede og komfortable formgivning giver mere støtte til større brugere. Sæt dig ned, anbring dit håndklæde i håndklæde låseanordningen, placer din flaske, mobiltelefon og personlige genstande i de dedikerede holdere og nyd din træning!

NY MASKINE - PRONE LEG CURL

For at imødekomme efterspørgslen fra markedet præsenterer Technogym nu PRONE LEG CURL. Bænken er hævet med 10° mod hofteregionen for at stabilisere og modvirke hofteløft under tung træning. Indstilling af ROM kan gøres fra liggende position og der er kommet to håndtag under bænken for at imødekomme brugere af forskellige højder. Desuden er der som med de øvrige enheder i serien flaske- og smartphone holder og selvfølgelig med mulighed for Mini Unity skærm.

NY MASKINE - REVERSE FLY

Den anden nyhed er REVERSE FLY. Rullerne er valgt for at undgå stress på albueleddet og er så store at øvelserne kan udføres med en ekstern rotation af armen. Rullernes længde er for at imødekomme brugere af forskellige højder. Bevægebanen er udfærdiget for at isolere skulderblads adduktion og bagerste skuldermuskulatur. Desuden er der som med de øvrige enheder i serien flaske- og smartphone holder og selvfølgelig med mulighed for Mini Unity skærm.Download venligst brochure og/eller kontakte en af vores salgskonsulenter.

Download her...

DEN KENDTE EXCITE SERIE ER NU BLEVET ENDNU BEDREI Technogym’s bestræbelser på konstant produktoptimering er det med glæde, vi kan annoncere en væsentlig udvikling på EXCITE linjen. Formålet er, at kunne give slutbrugeren en endnu mere engagerende træningsoplevelse

Med ni forskellige produkter, er EXCITE verdens største og mest komplette serie af professionelt cardioudstyr på markedet. EXCITE er udviklet med erfaringer fra mere end 10.000 centre og 20 milliarder træningssessioner og hæver igen overliggeren med introduktionen af:

3 valgmuligheder af displays/skærme. De nye: UNITY (version 3.0), TV eller Advanced LED - Alle displays/skærme leveres standard med dansk tekst.
Nye features på løbebåndene.
Et nyt udvalg af smarte og stilfulde farvekombinationer
Yderligere en måde at kunne logge ind på UNITY - og TV modellerne med introduktionen af det nye ”Technogym Armbånd”

Fremover vil der alene være én version af alle modellerne, der nu som standard alle har bedre ydelser og flere features end de tidligere 500, 700, og 900 modeller.

LED

Nyt flot display med forbedret grafik og alle med numerisk tastatur. Altid med integreret QR kode og NFC så brugerne kan guides om korrekt brug og ikke mindst mulighed for at tracke træningen.

TV

Med touch-skærmen er det intuitivt at vælge mellem de tilgængelige features. Du har mulighed for at se TV, høre radio, afspille musik via bluetooth fra din Apple eller Android enhed, nye interval programmer for større variation i træningen. Sidst men ikke mindst tilbydes Technogyms MyRunning Logbook, hvor brugeren har mulighed for at gengive sine udendørs løbeture på løbebåndet.

UNITY

Udover mulighederne som tilbydes i TV versionen, giver den nye kraftigere processor mulighed for en række nye spændende programmer: Med Races kan du eksempelvis løbe mod andre i centret om det så er på en løbebane eller på en af flere ruter. Du kan også vælge en af de kendte maraton ruter, man kan løbe den i etaper, hvis formen ikke er til den fulde distance. Du fortsætter selvfølgelig næste gang, hvor du slap sidst.

Alle modellerne har eksempelvis nu fået Fast Track Control til glæde for brugerne – så kan belastningen justeres under træningen uden at flytte hænderne fra håndtagene. Nye spændende farve kombinationer er kommet til hele serien, herunder Cosmo Black og Navy. Disse farver matcher også den nye linje styrketræningsudstyrs Selection Pro.

Navy Cosmo

Der er nu to løbebånds-versioner Run 1000 og Run 600: Run 1000: nu med en tophastighed på 27 km/t og max hældning på hele 18%. Desuden er den innovative dæmpningsteknologi fra Artis serien indbygget, så den nu tilpasser dæmpningen i forhold til din løbestil. Run 600: Tophastighed på 20 km/t og max hældning på 15%. Desuden er der kommet Fast Track Controls, så det er lige så nemt at justere hældning og hastighed, som resten af serien.

Run Excite 1000 Run Excite 600

Udover løbebåndene består serien af Vario, Crossover, Synchro, Bike, Recline, Top, Step og i løbet af efteråret en helt ny maskine; Climber. For fuld produkt-gennemgang kan du downloade brochuren fra vores hjemmeside her.

Download venligst brochure og/eller kontakte en af vores salgskonsulenter.

Download her...

TECHNOGYM LANCERER SKILLMILLSLIP ENERGIEN LØS I MOTIONSRUMMET MED "ATHELETIC PERFORMANCE TRAINING"

På udkig efter en ny udfordring? Klar til at træne uden begrænsninger? Ønsker du at se ud og føle dig som en atlet? Technogym’s nye SKILLMILL er den perfekte løsning, der gør det muligt at træne, føle og performe som en atlet. SKILLMILL betegner en hel ny produktkategori: det eneste ikke motoriserede produkt, der kombiner power, hastighed, udholdenhed og agility træning.

SKILLMILL er den ideelle træningsløsning til professionelle topatleter og til de mange mere almindelige motionister der er dedikeret til træning og som ønsker at forbedre deres sportslige performance. SKILLMILL giver brugerne mulighed for at træne med en helt ny unik, indstillelig belastning, der gør det muligt at skifte fra helt modstandsfri løb, til en maksimal belastning som hvis der skubbes en tung prowler slæde.

Som Officiel Leverandør til 6 Olympiske Lege, inklusive Rio 2016, og partner til nogle af verdens bedste teams og atleter, har Technogym førstehåndsviden om træningsmetoder og produktønsker fra tusinder af verdens topatleter i over 100 forskellige discipliner. Denne erfaring er fundamental i Athletic Performance Training; Technogym’s komplette trænings metodik, der blev skabt med Wellness brandets Olympiske arv i hjertet.

Den fuldstændig nye og meget effektive træningsdisciplin, der er indbegrebet af SKILLMILL, er udviklet til forbedring af fysisk ydeevne hos alle atleter og motionister, og giver dem mulighed for at:
Forøge deres fysiske arbejdskapacitet - SKILLMILL fokuserer på ”høj intensiv interval træning” (HIIT), for at opnå de mest effektive resultater og fordele i de væsentlige egenskaber power, hastighed, udholdenhed og agility.
Forbedre reaktionsmønstre – denne nye træningsdisciplin forbedrer også kroppen evne til at udføre komplekse og svære bevægelser, der kræver neuromuskulær koordination, fra basal gradueret progression, til avancerede fundamentale bevægelser.
Sikre fuld sikkerhed – forebygger skader og undgår risici for helbredet pga. eventuel dårlig holdning, dårlig form eller forkerte bevægelser der er kritiske aspekter i Athletic Performance Training metodikken, og imødekommet med SKILLMILL’s ergonomiske design. Den indbyggede konsol viser også vitale sundhedsdata.


SKILLMILL gør det muligt at træne alle kroppens energisystemer i en enkelt løsning, fra sprint til udvikling af styrke og effektiv forbedring af konditionen. Endvidere kan træningen integreres fuld ud med mywellness, Technogym’s cloud-baserede træningsplatform. Løsningen inkluderer et udvalg af træningsprogrammer og værktøjer for at tilbyde brugerne guidance i træning, monitorere og tracke deres resultater. Brugere kan tilgå deres træningsprogrammer ved at skanne Skillmills QR kode eller ved at downloade mywellness app’en, og kan løbende monitorere deres træningsparametre på den indbyggede konsol.

Ud over muligheden for at følge de specielt designede programmer, er SKILLMILL ideelt til specielle sports- og holdaktiviteter og ”small group” træning.

Læs mere her...

TECHNOGYM GROUP CYCLE CONNECTDEN NYE INTERAKTIVE BIKING OPLEVELSE

Mennesket søger altid nye oplevelser og udfordringer. Vi motiveres gennem engagement og fællesskab! Technogyms Group Cycle Connect er netop nyheden der opfylder disse ønsker.

Group Cycle Connect er verdens første og eneste “indoor bike” med indbygget WIFI, hvorfor resultater og træningsparametre såsom: watt, puls, kadence, kalorier og andre vigtige parametre efter endt træning uploades automatisk til den enkelte udøvers Technogym konto, den cloud-baserede platform; mywellness.

Aldrig har det været lettere at måle din træningsindsats og nå dine personlige træningsmål.

Group Cycle Connect for centerejeren:

Den helt nye Technogym løsning til ”indoor cycling” er udviklet med ét for øje, og det har været at udvikle et værktøj der generer flere engagerede og motiverede medlemmer i salen og samtidig minimere tid og omkostninger til vedligehold. Det sidste gennem online monitorering af cyklerne, ingen løbende kalibrering og ikke mindst ingen batteriskift, hvilket er helt unikt på markedet for en cykel, der tilbyder denne fulde interaktivitet. Det helt nye og unikke konsol bliver nemlig forsynet med strøm fra brugerens træning takket være et innovativt batterifrit system.

Group Cycle Connect for instruktøren:

Technogym har udviklet en interaktiv stander med indbygget touchskærm, der vil være instruktørens værktøj til at skabe helt nye og unikke oplevelser for medlemmerne. Kør efter parametre såsom: watt, puls, kadence, kalorier eller Technogyms Moves – enten som individuel rytter, eller som et hold for at skabe endnu større sammenhold. Visuelt vil instruktøren få mulighed for at skabe helt nye oplevelser i biking salen – alt fra naturtro cykelture over adrenalinhungrende sportsoptagelser til mere futuristiske oplevelser.

Opsætningen af en træningstime kan klares på få sekunder og er utrolig intuitiv, instruktøren kan nu koncentrere sig om at levere den bedste oplevelse til alle deltagerne på holdet. Efter timen kan instruktøren, med sit personlige login fra hvilken som helst browser, se timens performance, og om der er kørt efter foreskrifterne.

Group Cycle Connect for slutbrugeren:

Indoor biking er en utroligt bredt favnende og ikke mindst super intensiv træningsform for langt de fleste. For at gøre det lettest muligt skal der nu logges ind på selve cyklen med enten QR-kode, NFC eller Technogym nøglen, herved undgås en login terminal og kø ved denne. Når man er logget ind kører man efter sine personlige data, der danner grundlag for timen, dvs. at max puls, watt/ftp, vægt, køn og alder er nu baseret på dine personlige data. Som bruger skal man nu ikke længere gå rundt og huske på ens personlige værdier – kun et enkelt login på selve cyklen, og man er klar til en træning baseret på sin personlige formåen.

Når man først sidder på cyklen, kan alle indstillinger af cyklen gøres fra denne position, takket være de patentanmeldte ON-THE-FLY INDSTILLINGER.

Under timen vil instruktørens valg af video og lyd motivere og engagere den enkelte, mens cyklen leverer en forrygende oplevelse kendt fra landevejen. Konsollens LCD display er LED-baglyst for at sikre stor synlighed med klar kontrast, selv under meget mørke forhold.

Når brugeren stopper med at cykle, uploades automatisk alle data fra cyklen direkte til den enkeltes gratis mywellness profil, hvor alle øvrige data omkring træning og livsstil kan lagres, både inden- og udendørs træningsdata.

Cyklen er udviklet til brugere fra 140 cm og op til 210 cm, og ikke mindst triatleterne vil på denne cykel kunne finde en indstilling, de kender fra landevejen. Dette er cyklen, der tilgodeser både den almindelige motionist, der blot vil have en sikker og underholdende træning, men i høj grad også den virkelige seriøse rytter, der ligger vægt på cyklens kvaliteter og muligheden for bagefter at analysere egen træningsindsats.


VELKOMMEN TIL EN HELT NY BIKING OPLEVELSE...

Bemærk, at den nye Group Cycle og konceptet kan ses og afprøves i vores showroom i Køge!

Læs mere her...

MYRUN Technogym

Technogym introducerer det første løbebånd, der visualiserer din løbestil og giver personlige løbeprogrammer udfra din nuværende form og fremtidige mål.

MYRUN Technogym er udviklet af løbere - til løbere...

MyRun Technogym er endnu et ikonisk Technogym produkt til hjemmet, takket være dets minimale, elegante og kompakte design og dets flydende og stille løb. Dette produkt tilbyder en helt ny og personlig løsning til løbet, da det giver en hidtil uset tilgang til data og feedback på løberens teknik, personlige træningsprogrammer og fuld integration med din tablet takket være dedikeret MYRUN trænings applikation.

MYRUN Technogym forbedrer dit løb

MyRun’s unikke dataopsamlingsplatform inkluderer RUNNING RATE, en algoritme udviklet af Technogym’s dedikerede udviklingsafdeling, der giver dig mulighed for at forbedre kvaliteten og effektiviteten af dit løb. Brugeren får interaktiv feedback på kadance, skridt længde og vertikal forskydning. Denne visuelle feedback giver brugeren mulighed for at blive en hurtigere og mere effektiv løber gennem indlæring af den sikreste og mest effektive skridtlængde i forhold til en given hastighed og minimere forskydningen i forhold til tyngdepunktet.

Med MYRUN Technogym kan du løbe til beatet

MyRun fortolker din løberytme og udfærdiger en unik playliste til den enkelte løber. Funktionen RUNNING MUSIC udvælger de musiknumre fra din tablet der bedst passer til din løberytme og afspiller dem i forhold til dine temposkift. Ønsker du modsat en stille stund giver MyRun Technogym dig denne mulighed gennem den mest flydende og støjsvage løbetur – selv med hastigheder op til 20 km/t.

MYRUN Technogym løbeflade tilpasser sig til dit løb

MyRun er løbebåndet med det bedste forhold mellem løbefladen og løbebåndets totale areal.
Den innovative løbeflade giver det perfekte mix mellem dæmpende og affjedrende egenskaber da det tilpasser sig den enkelte løbers behov.
Overfladen identificerer måden der bliver løbet eller gået på – blødere ved gang og lavere hastigheder, så nye løbere minimerer skadesrisikoen og hårdere ved højere hastigheder, så de øvede løbere får maksimalt afsæt og optimal affjedring i landingsfasen.

Personlige øvelser, mål og programmer

Med MyRun Technogym er det muligt at tilgå øvelser, træningslektioner og rutiner baseret på dine personlige behov. Den tilhørende applikation inkluderer specifikke programmer til at forbedre løbeteknikken; interval træningsprogrammer der forbedrer hastighed og udholdenhed; CPR (Constant Pulse Rate) programmer der er optimerer din pulstræning i forhold til dit mål. Endvidere kan du kreere helt personlige programmer tilpasset dit nuværende fitness niveau, præferencer og træningsfrekvens, og herved optimere hvert enkelt træningspas så du kommer hurtigere i mål.

Tekniske funktioner

MyRun Technogym er et produkt til de private hjem, udviklet med de 30 års erfaringer og ekspertise som Technogym har akkumuleret som leverandør til sportsverden. Det tilbyder funktioner der kendes fra de professionelle modeller: maksimale hastighed 20km/t, elevation 12%. Det unikke design and emballeringen gør DIY (Do It Yourself) installations-processen let og hurtig.

Læs mere her…

Se video (generel)...

Se video (tilblivelse)...

Download brochure her…

Fem nye maskiner og et nyt rack til den nu komplette Pure Strength Line

Technogym har nu udvidet deres Pure Strength serie med 5 nye ”plate loadede” maskiner, således at hele linien nu udgør 15 maskiner i alt. Samtidigt er der lanceret et Olympic Power Rack i fuld størrelse. Til at fuldende mulighederne for vægtløftstræning har Technogym også udviklet en speciel gulvløsning, optimeret til hård vægttræning med lyd- og vibrationsdæmpende egenskaber. Sammen med forskellige relevante accessoires giver disse nye produkter optimale muligheder for tung funktionel træning.

De nye maskiner er også denne gang udviklet på baggrund af de erfaringer Technogym har modtaget fra de seneste olympiske lege hvor atleterne har benyttet Technogym træningsudstyr.

Alle de nye maskiner er udviklet med maksimal muskel- og styrkeudvikling for øje, men samtidig med de rette vinkler for at skåne de belastede led optimalt. Alle sæder og puder på maskinerne er med Technogyms Body-Print® for optimal og dokumenteret aflastning af kroppen under tung træning. Herudover er de selvfølgelig udviklet og testet til hårdt og langvarigt brug.

Herudover er der kommet et nyt og full-size Olympic Power Rack med en masse nye og smarte features til de udøvere, der vil nå nye højder med deres træning. Se Technogyms hjemmeside for fuldt indblik i mulighederne på nedenstående link.

Se mere her…

Download brochure her…

Nye Cable Stations udviklet med pladsoptimering for øje

De nye Cable Stations er udviklet med hensynstagen til enhver professionel centerleders største udfordring: At kunne tilbyde en alsidig træning på relativt få, og ofte dyre, kvadratmeter.
De nye enheder hedder Cable Stations 4, 5, 8 & 12 og henviser til antallet af brugere der kan træne aktivt samtidigt.

En nyhed er at Pulley og Lat Machinen er udviklet med en ny mulighed for tilkobling af trækgrebene. Det er nu muligt at trække individuelt eller samtidigt. I overliggeren på krydstrækket er der kommet multigrip Pull Up Bars og mulighed for at tilkoble ekstraudstyr fra eksempelvis Omnia-serien såsom slyngetræningsudstyr.

Enhederne er udviklet så de ikke behøver nogen form for sikring til hverken gulv eller loft.

Ud over nyhederne ovenfor er der også et nyt Cable Tower, en ny Kneeling Easy Chin Dip, Chin Up Dip Leg Raise, Crossover Cables med samme features som de nye Cable Stations ovenfor - skal dog sikres til gulv/loft og nyt Squat Rack.

Alle enhederne er med integreret QR-koder og NFC som giver mulighed for at søge inspiration til træningsøvelser og se videoer af hvordan øvelserne skal udføres fra deres smartphones eller tablets.

Se mere her...

"State of Art" KETTLEBELLS fra Technogym

Nu til dags er træning med Kettlebells almindeligt i langt de fleste motionscentre. Det er derfor med glæde, at vi kan nu kan introducere ”State of Art” Technogym Kettlebells, der fuldt ud lever op til Technogym brandets altid høje kvalitet.

Kettlebellsene kan leveres med et dertil beregnet stativ.

Specifikationer

  • Rustfrit stål håndtag og dobbelt farvet gummi finish.
  • Samme store håndtagsdesign, der passe til selv store hænder, på alle Kettlebells, uanset vægt.
  • Håndtagsdiameteren er den samme på alle modellerne (på nær 4 kg).
  • Kuglerne er helt runde for at minimere slagene, hvis de rammer for armen.
  • Heavy duty gummi beskytter mod skader på gulve og andre Kettlebells.
  • Indgraveret vægtangivelse til let at kunne identificere vægtene, også på langt sigt.
  • 4 kg, 8 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg og 24 kg.

Kan købes i vores Online Shop...

SIDEA – træningsrekvisitter til funktionel træning og holdtræning

Pedan kan nu tilbyde et meget bredt udvalg af forskellige træningsrekvisitter til funktionel træning, crossfit, aerobic, pilates etc., idet vi har indgået distributionsaftale med det italienske firma Sidea.

Sidea er en af branchens førende leverandører af produkter indenfor denne kategori og med en geografisk placering tæt op af Technogym, giver det os gode betingelser for en effektiv logistik og meget konkurrencedygtige priser.
Rekvisitterne kan købes online i vores webshop.  

Se det store produktprogram her…

ARTIS - nyt koncept og nyt træningsudstyr fra Technogym

Træd ind i fremtiden med Technogym Ecosystem og ARTIS ® linjen: den allerførste åbne teknologiske platform, der forbinder et helt nyt udvalg af fuldt ud integrerede cardio-, styrke- og funktionelle maskiner til en effektiv og motiverende wellness lifestyle management.Technogym lancerer en ny æra i verden indenfor fitness og wellness. ”WELLNESS ON THE GO” er en revolutionerende personlig træningsoplevelse, der giver brugerne adgang til deres; træningsprogrammer, træningshistorik, personlig træner, web-bogmærker, apps og indhold på alt Technogym-udstyr, mobiltelefoner, tablets og computere - overalt i verden på ethvert tidspunkt.

Sideløbende med lanceringen af ”Wellness on the go” konceptet, præsenterer Technogym, ARTIS; et komplet sortiment af træningsudstyr til fremtidens motionscentre. ARTIS er den første hele serie udstyr bestående af 30 produkter til cardio-, styrke- og funktionel træning, som på en gang giver den ultimative oplevelse af design, biomekanik, interaktiv teknologi og bæredygtighed. Hvert Technogym produkt er designet til at tilbyde en skræddersyet “WELLNESS ON THE GO“-oplevelse, der giver brugerne mulighed for at logge ind og oprette forbindelse til deres træningsprogram via smartphone, mywellness ®-nøgle, tgs-nøgle, eller manuel indtastning. I overensstemmelse med Technogym’s mission om at fremme wellness som en social mulighed for en bedre verden, baseret på befolkningens sundhed, giver Artis og Technogym Ecosystem befolkningen “Wellness on the go “ hvor som helst og når som helst. Dette er en stor social mulighed for at øge antallet af fysisk aktive personer.

KONNEKTIVITET

   Hvert stykke ARTIS er designet til at være som en personlig enhed, tilhørende den enkelte bruger. Når man logger ind på UNITY - Artis’ interaktive konsol, vil hver bruger få adgang til sin egen personlige interaktive verden. UNITY er den eneste konsol på wellness - og fitnessmarkedet, udstyret med et webcam, der giver brugerne mulighed for at foretage et videoopkald med deres træner eller foretrukne kontaktpersoner under træningen. Alle ARTIS produkterne er integreret i ”Technogym Ecosystem”, den nye cloud baserede platform der gør det muligt at få adgang til data og præferencer over hele verden. Det helt unikke er, at når man først er logget ind så huskes ens foretrukne tv-kanaler og websider og man får direkte adgang til ens Facebook og Skypekonto. Altså skal der kun logges ind én gang for at få adgang til alle ens forskellige konti – det bliver ikke nemmere, at være forbundet.

GRØN BÆREDYGTIGHED

ARTIS er den eneste komplette serie af miljøvenligt træningsudstyr. Dens unikke patentanmeldte teknologi gør det muligt at reducere, genbruge og endda producere energi. Reducer: Løbebåndet Run ARTIS reducerer energiforbruget med 30 %, i forhold til det nuværende bedste løbebånd på markedet, Run Excite (der i forvejen var markedsførende mht. lavt strømforbrug). Fysisk aktivitet udført på ARTIS omdannes til strøm til display/skærme på både konditions-og styrketræningsudstyr. Herved kan man helt undvære strømførende kabler til disse enheder på trods af deres skærme – versioner med TV kan også drives uden tilslutning til ekstern strøm (undtaget løbebånd). Producer: Menneskelig energi produceret under træning kan nu føres tilbage til elnettet og bruges til at forsyne træningscentret med strøm. Med Artis, kan centrets medlemmer og operatører både bidrage til at skabe et bæredygtigt motionscenter og samtidig kan medlemmerne nu konkurrere ikke kun i fysisk aktivitet, men også i CO2 besparelse eller produceret strøm. Disse enheder kræver tilslutning til ekstern strøm, men dette kun for at kunne levere overskydende energi produceret af udøveren tilbage til ledningsnettet. Denne løsning fås ikke til løbebåndene.

ELEGANT OG IKKE INTIMIDERENDE DESIGN

ARTIS er den første fuldt integrerede serie bestående af 30 cardio-, styrke- og funktionelle produkter, der er designet som en enestående og integreret kollektion. Seriens rammeløse geometri, mangel på synlige samlinger og minimale antal synlige kabler giver på samme tid serien et minimalistisk og rummelig udtryk. Da maskinerne til styrketræning ikke kræver tilslutning til ekstern strøm – på trods af den altid integrerede skærm – er der rig mulighed for at tænke i nye og frie baner med mht. indretningen.

BEVÆGELSE FEELING

ARTIS udstyr er ergonomisk designet til de højeste standarder for at maksimere effektiviteten af træningen og optimerer derfor træningsresultaterne. Designet af Technogym Scientific Research Department og uafhængigt gennemgået af Loughborough University Sport Technology Institute, overholder ARTIS serien Technogym’s krævende standarder mht. forskning, sikkerhed, kvalitet og design. Af nye sikkerhedsfeatures kan bl.a. nævnes at skærmenes placering, som de første indenfor branchen, er placeret i henhold til videnskabelig evidens1 – altså er ergonomien for den enkelte udøver nu dokumenteret. Den nye Artis Synchro entreres nu bagfra af sikkerheds- og indretningshensyn og selve bevægelsen er nu optimeret så belastningen for den enkelte udøver nu minimeres – altså maksimale resultater med minimale belastninger. Et andet eksempel er eksempelvis affjedringen på Artis løbebåndene – denne er optimeret så den tilgodeser dæmpningen både ved gang og løb, samtidig med en løbeflade der er hele 6 centimeter bredere end Run Excite. Der er introduceret Speed Shift på løbebåndene, herved kan man på ganske få sekunder opsætte forskellige hastigheder og når man løber skal man blot trykke frem eller tilbage på håndtaget for at ramme de foruddefinerede hastigheder – aldrig har det været nemmere at intervaltræne. I Artis serien er der for styrketræningsenhederne kommet to helt nye maskiner i programmet, det drejer sig om Rear Delt Row og Squat. Helt unik er Squat der introducerer muligheden for at udføre en squat-bevægelse på en sikker og optimal måde. En øvelse der bland alle er kendt for sin effektivitet, men samtidigt en bevægelse der kræver meget af brugeren mht. selve udførelsen – ikke mindst mht. holdningen under udførelsen. Denne øvelse kan nu udføres sikkert af en meget større målgruppe og samtidigt betydeligt lettere at udføre da der ikke skal løftes vægtskiver op på stangen der jo normalt vil hænge i skulderhøjde. 1”Development of a Structured Protocol to Determine Multimedia Screen Position on CV Equipment” published by the International Journal of Sports Science and Engineering

Læs mere om Artis styrketræningsudstyr…

Læs mere om Artis cardiotræingsudstyr...

Download brochure…

Download prisliste…

Brochure bestilling…

OMNIA - crossfit, circuit - , funktionel - eller gruppetræning

Ønsker du at give dit træningscenter nye spændende træingsmuligheder - så giver Omnia tidens mest efterspurgte muligheder. Se muligheder i nedenstående video...Læs mere på produktside…

Download brochure…

Download prisliste…

Brochure bestilling…

WELLNESS BALL - vær aktiv imens du sidder ned.

Opdag en ny form for træning mens du sidder på Technogyms: Wellness Ball Active Sitting*........din nye dynamiske "bold-stol".


Wellness Ball™ - Active Sitting er ikke blot en stol: det er et træningsredskab.

For at hjælpe med at gøre dine siddende perioder aktive, udtænkte vi Wellness Ball™ - Active Sitting, den nye dynamiske stol der aktiverer din træning mens du er på arbejde, derhjemme, eller hvor du end måtte være. Wellness Ball™ giver nu virkelig mulighed for en "Active Sitting" livsstil. Wellness Ball™ - Active Sitting hjælper dig ganske enkelt med at forbedre din kropsholdning og udføre utallige øvelser der styrker dine muskler og øger din balanceevne.

Nærmere information på produktside...

Download brochure...

Brochure bestilling (tilsendt med post)...