Club Virtual

Virtuelle træningslektioner

Club Virtual tilbyder fantastiske virtuelle "indoor cycling"-lektioner. Det er en unik måde at tilbyde cykel-lektioner til fitnessudøvrere på de tidspunkter, som passer dem bedst.

ClubVirtual består af fire grundelementer: Træningslektioner / Hardware / Markedsføring / Support

De virtuelle indoor cycling-lektioner danner grundlaget for ClubVitual-konceptet. Medlemmerne kan på alle tider af døgnet følge en indoor cycling-lektion ved at bruge de unikke virtuelle træningslektioner (inklusiv rute, instruktør og musik). Alle lektioner leveres på ClubVitual MediaPlayer, en enhed med powerfuld software, som trækker maksimalt ud af lektionerne. På den måde kan du planlægge lektioner på de ønskede tidspunkter eller give brugerne mulighed for selv at starte en træningslektion.

Du kan til enhver tid downloade markedsføringsmateriale online til print. Vi tilbyder dig vedvarende support, så du kan være sikker på, at brugerne bliver ligeså begejstrede for ClubVirtual som du. Du er meget velkommen til at ringe til os, chatte med os eller maile os. Du kan også finde mange løsninger, tips og svar på ofte stillede spørgsmål i vores online helpdesk.

ClubVirtual Cycling lektioner af høj kvalitet med danske instruktører

ClubVirtual Cykling er sammensat sådan, at alle kan være med: ung og gammel, begynder og rutineret. Forståelige instruktioner på dansk og tydelig lektionsopbygning giver en lektion af høj kvalitet. Brugerne kan anvende indoor-cyklerne hos ClubVirtual Cycling. Det er ikke nødvendigt med andet dyrt udstyr og dermed omfattende investeringer. Videoerne kan også vises uden at der er instruktør på, således at man kan benytte sine egen instruktør, der så selv kan stå for instruktionen, men blive hjulpet af musik og levende billeder fra videoerne.

Pulserende musik

Musikken, som bruges til ClubVirtual cycling-lektioner, er sammensat således, at den passer perfekt til lektionens indhold. Brugerne stimuleres af musikken til at udføre øvelserne fuldt ud. Altså den perfekte motivation! Du kan se eksempler på træningslektioner her...

Sådan er systemmet opbygget

Systemmet er bygget op omkring en medieplayer, der placeres lokalt i træningslokalet. Medieplayer tilsluttes dit AV udstyr og internettet. Club Virtual opdater derefter løbende din medieplayer, så den altid indeholder den nyeste software og de nyeste træningsvideoer. Bemærk, at selvom du mister internetforbindelsen vil medieplayeren fortsat kunne afspille den senest indlæste spilleliste og det indhold som den senest er opdateret med.

Så let er det at komme igang

Download licensaftalen på vores hjemmeside og udfyld denne. Beslut dig for en 12 eller 24 måneders bindingsperiode. Når vi modtager den signerede aftale, i to eksemplarer, fremsender vi faktura på kr. 5.410 + moms i opstartsgebyr og din genpart af aftalen med vores underskrift. Pedan fremsender herefter Club Virtual startpakken. Samtidig med modtagelse af startpakken modtager du mail med aktiveringskoder til din webportal hvorfra du kan opsætte dit træningsprogram. Når du modtager CV startpakken har vi konfigureret denne, så den er klar til start. Du skal blot tilslutte medieplayeren til AV udstyret, tilslutte strøm og internet og du er i gang. Der ligger minimum 8 danske træningsvideoer klar på medieplayeren. Herefter vil der kontinuerligt komme nye inspirerende danske videoer til, så biblioteket bliver hele tiden udvidet. Denne opdatering klarer medieplayeren selv. Du kan downloade markedsføringsmateriale til brug for at promovere CV på Pedans hjemmeside. Din licensafgift vil løbende blive opkrævet via NETS.

Ønsker du et tilbud på den store pakke indeholdende Club Virtual væg med integreret skærm og det tilhørende gulv (med mulighed for tilslutning af høretelefoner fra hver enkelt cykel) skal du kontakte en af vore konsulenter. Sammen finder vi den Body Bike model du ønsker at have stående i dette miljø.

Download brochure: