JUNGLE SPORTS

 

Slyngetræning har med sin enkelthed, træningsmangfoldighed og træningseffektivitet fremstået som en af de hurtigst voksende træningsmetoder i verden i gennem de par sidste år.

Efter mere end tre års udviklingsarbejde kan Jungle Sports præsentere en banebrydende serie af slyngetræningsprodukter. Produkter, der bringer træningsformen til et helt nyt niveau og som muliggør den mest effektive og komplette træning i slynger på markedet.

Modeller:

HVEM ER JUNGLE  SPORTS

Jungle Sports er en markedsledende producent og kursusvirksomhed indenfor slyngetræning i Europa med base i Danmark og Norge. Jungle Sports har en stor fokus på kvalitet, innovasion og brugervenlighed. Værdier som vises igennem det komplette tilbud af produkter, kurser, træningsdatabase og træningsvejledninger.

HVAD ER SLYNGETRÆNING

Slyngetræning er en multifunktionel træningsmetode, der giver en unik mulighed for at træne både den indre stabilitetsmuskulatur og den ydre bevægelsesmuskulatur samtidig. Træning i slynger er for alle, uanset alder og træningsniveau, en både sjov, udfordrende og effektiv træningsform, der giver synlige resultater selv ved lave træningsindsatser. Man bruger kroppen som modstand, hvorved man let kan justere træningsniveauet, således at det giver den enkelte udøver optimalt træningsudbytte. I gruppetræningssammenhæng betyder det, at alle kan træne de samme øvelser, men stadigvæk med fokus på den enkelte udøvers træningsniveau.

Jungle Sports har udviklet slyngetræningskonceptet i et tæt samarbejde med ledende specialister indenfor slyngebehandling, elitetrænere samt eliteudøvere. De har fra begyndelsen haft en klar målsætning om, at det skal være en god oplevelse at træne i slyngerne. Derfor har der under hele udviklingsfasen været stor fokus på både brugervenlighed, design og komfort. Samarbejdet med de professionelle aktører og designere har betydet, at Jungle Sports i dag kan præsentere et samlet koncept med et bredt sortiment af meget høj kvalitet til både det private og professionelle marked.

Jungle Sports udviklingsfilosofi er den, at det er markedets krav og ønsker, der er med til at definere nye produktløsninger. Ved at lytte til markedets efterspørgsel, har Jungle Sports bl.a. kunnet udvikle det unikke glideskinnesystem GYM, der muliggør gruppetræning i rum, der anvendes til flere formål. GYM systemet gør det muligt hurtigt og enkelt, at tage udstyret i brug i sale eller lokaler, der også har anden aktivitet eller brugsfunktion.

Vi kan levere specifikke løsninger målrettet til:

  • Hjemme træning
  • Træning på rejsen
  • Træning i fitness centre
  • Holdtræning
  • Sportsspecifik træning
  • Rehabiliterings træning

For at guide og inspirere til god træning har Jungle Sports udviklet eTrainer, som er en webbaseret træningsdatabase med både videoer og billeder af slyngetræningsøvelser. Her har man bl.a. muligheden for at lave træningsprogrammer, som kan printes ud eller downloades til egen pc.

INSTRUKTØRSKOLE

Bliv uddannet

JUNGLE SPORTS
INSTRUKTØR

Se hvor, hvornår og
hvordan...

Jungle Sports nationale, såvel som internationale instruktørskole, byder på uddannelse for alle, som har en baggrund i sport/træning/behandling eller som blot har en stor interesse i træning. Grundfilosofien bag Jungle Sports instruktørskole er, at man som træner, instruktør eller vejleder både skal blive fortrolig med selv at træne i slyngerne, og kunne vejlede og inspirere andre til at træne i slyngerne. Du skal kunne lære andre, det du selv har lært.

Læs mere her...

PEDAN ER EKSKLUSIV DISTRIBUTØR AF JUNGLE SPORTS

Alle disse vigtige elementer gør, at vi tør påstå, at Jungle Sports er markedets mest komplette og innovative slyngetræningskoncept.

Vi der derfor glade for, at vi som distributør og samarbejdspartner med Jungle Sports kan levere disse eksklusive kvalitets produkter og ydelser i Danmark.