TECHNOGYM

Technogym er et af verdens førende brands inden for udvikling og produktion af fitness-udstyr til private hjem, fitnesscentre, hoteller, spas, rehabiliteringscentre, firma motionscentre, uddannelsessteder, foreninger, professionelle sportsklubber og meget mere.


Technogym står for innovativt motionsudstyr af en meget høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Det er ikke uden grund at Technogym er danskernes fortrukne mærke, når det handler om motionsudstyr. Technogym er et af verdenens absolut førende brands med en meget stor produktportefølje, der passer til ethvert behov og ethvert kundesegment. Du kan se et udsnit af vores mere end 1.000 danske kundereferencer her...

Pedan A/S har repræsenteret og været eksklusiv leverandør af Technogym motionsudstyr i Danmark siden 1991. Det giver dig som kunde et langtidsholdbart produkt og partnerskab, hvor du får det optimale ud af din investering og samtidig sikrer dig produkter, der kan serviceres i dag, i morgen og langt ud i fremtiden. Du er altid velkommen til at aflægge vores udstilling i Køge et besøg, så du kan få en faglig rådgivning, der bunder i mange års erfaring, og samtidig få mulighed for, i fred og ro, at se og afprøve udstyret før du eventuel beslutter dig. Vi yder rådgivning til alle typer kunder og behov, lige fra private, der ønsker udstyr til hjemmet – til professionelle, der skal bruge udstyr til behandling eller forskning. Vi kan ligeledes hjælpe dig med indretningsforslag af motionsarealet, således at du sikrer dig den optimale løsning i forhold til den plads du har til rådighed.

Da Technogym’s udvalg af produkter og løsninger er meget omfattende anbefaler vi du går direkte til Technogyms hjemmeside. På nedenstående billedlink vil du blive linket direkte inde under de specifikke produkter der er nævnt nedenfor.

Technogym produktkategorier:

Quick link til: