Technogym crosstrainer

CROSS PERSONAL

Smukt design, innovative funktioner og banebrydende teknologi: Cross Personal er crosstræneren der gør træningen til en multisanselig oplevelse.Innovation og teknologi, design, håndværk og fokus på enhver detalje smelter sammen i denne cross-træner og transformerer din dedikerede tid i dit helbred, til en behagelig og komfortabel oplevelse, på enhver tænkelig måde.

Designet af Antonio Citterio og baseret på "Human Centric" tilgangen, der placerer det enkelte individ i hjertet af ethvert design, kombinerer Cross Personalen vores erfaring og ekspertise med alle de seneste innovationer indenfor de biomekaniske og teknologiske områder. Slutresultatet er et højkvalitativt produkt hvor alle elementerne bidrager til din brugeroplevelse.

Cross Personal er meget mere end blot en cross-træner. Det er et nutidigt designprodukt dedikeret til dit helbred: Meget avanceret og dog intuitiv, tilgængelig og nem at benytte.

Skabt så den tilføjer et stilfuldt strejf til ethvert miljø, den perfekte løsning til private hjem eller hoteller der ønsker at tilbyde en speciel serviceoplevelse til deres gæster.

Hvilke funktioner tilbyder Cross Personal?

Et iøjnefaldende design
Med sine elegante linjer og graciøse former er Cross Personal indbegrebet af "Made in Italy" - med et æstetiske udtryk der fanger øjet. Som de andre maskiner i Personal serien, er Antonio Citterio's præg meget tydeligt: endnu en gang er det lykkedes ham at kombinere materialer, former og farver til en helt unik maskine.

Reflekterende overflader, minimalistisk farvesammensætning og banebrydende design uden synlige skruer gør denne cross-træner til den ideelle løsning, hvor der skal tilføjes lidt ekstra stil til et givent miljø.

Raffineret design ned til den mindste detalje
Fra biomekanikken til teknologien, alle elementer er designet til at tilbyde dig en en behagelig og komfortabel træningsoplevelse.

Stringente forarbejdnings-procedurer, såsom kemisk mikro-slibning af skjoldene og manuel polering af aluminiums-komponenterne, fremhæver produktets eksklusive håndværk og udtrykker kunsten bag personligt velbefindende.

Gennem hele produktets livscyklus er der taget særlige hensyn, lige fra skabelse til montage over montage og vedligehold. For at minimere dets indvirkning på miljøet er alle benyttede materialer i fremstillingen genanvendelige .

Biomekanik inspireret af dig
Stammende fra Technogyms 30 års erfaring med fremstilling af Wellness udstyr, omfatter Cross Personal alle de seneste innovationer og forskning indenfor det biomekaniske område.

Mål, proportioner og individuelle elementer er alle designet for at sikre sikker og komfortabel fysisk træning, uanset din højde. Håndsensorerne er længere for at tilgodese personer med højder mellem 150 & 210 cm.

Ultra-høj lydkvalitet for en engagerende oplevelse
For at løfte din træningsoplevelse til nye sanselige højder, er Cross Personal udstyret med højtydende Dolby Surround højtalere. Disse højtalere der spreder lyden optimalt rundt i lokalet gør, at du kan fordybe dig i en ultra høj kvalitets lyd, og derved får du en endnu mere involverende træning.

Maskinen er også udstyret med udgange til høretelefoner så du kan få en endnu mere intim træning.

Underholdning tilpasset dine ønsker
Cross Personal er æstetisk og funktionelt fuldført med UNITY, den avancerede trykfølsomme skærm der gør det muligt at navigere på internettet, lytte til radio og få adgang til dit personlige indhold via USB porten eller iPod eller iPhone docken.

UNITY er udstyret med en HD Tuner, der giver dig mulighed for at se alle terrestriske TV-programmer i High Definition.

Sikker for alle og falder ind i ethvert miljø
Enhver komponent er designet med maksimal sikkerhed for øje og fem justerbare fødder gør at Cross Personal kan stå sikkert på enhver overflade i hjemmet.

Cross Personal er certificeret i henhold til 957 Standarden, hvilket gør maskinen sikker for alle i hjemmet, inklusiv børn.


Hvilke træningsbehov opfylder den?

Bevægelsen efterligner stavgang men uden den belastning som anslaget mod jorden ellers ville give. Cross Personal tilbyder muligheden for at udføre en intens kardiovaskulær træning med en minimal belastning af ledene.

Denne cross-træner giver dig muligheden for at træne hele din krop eller blot den nedre halvdel, nu kan du lettere nå dine mål med vægttab, toning af din krop og forbedre koordinationen mellem den øvre og nedre kropshalvdel.

Det at din krop ikke har anslaget mod jorden, gør bevægelsen sikker, behagelig og komfortabel med minimal risiko for ledskader.

Hvordan er træningen?

Lydløs for minimal forstyrrelse
Designet for at gøre din træning behagelig på enhver måde, Cross Personal sikrer lydløs træning. Denne crosstræner er så lydløs at du du kan bruge den om natten uden at forstyrre folk i nærheden.

Simpel og intuitiv
Træning med en cross-træner er behagelig og en naturlig efterlignelig bevægelse fra dagligdagen. Du kontrollerer træningen i forhold til din skridtlængde og kroppens rytme. Cross Personal har to fodplader og to håndtag der bevæger sig simultant. Ved at aktivere håndtagene guider dine arme benenes bevægelser og omvendt vil dine ben guide armene. Takket være Fast Track Control systemet, kan du justere belastningen med knapperne på håndtagene og få en varieret træning uden at flytte fokus eller stoppe for at justere.

Tilpasset dit hjerte
Maksimal sikkerhed til dit hjerte med håndsensorerne, en serie af små plader placeret på håndtagene der giver dig mulighed for at overvåge din puls. Endvidere kan du stole på at CPR-systemet vil hjælpe dig med at udføre en konstant puls træning træning der er tilpasset dine evner og mål.

Sådan køber du Cross Personal

Cross Personal er en cross-træner specifikt udviklet til træningsmiljøet derhjemme.
Dens funktioner og eksklusive design gør, at den også er en ideel løsning til hoteller der ønsker at forstærke deres tilbud gennem en maskine med et smukt udseende der samtidig er behagelig at bruge.

Kunne du tænke dig at købe Cross Personal? Besøg vores Webshop...

For yderligere oplysninger kan du kontakte os eller downloade Cross Personal folderen..

Download brochurer...

Download prislister...

Rekvirer brochurer tilsendt...