Technogym løbebånd

MYRUN TECHNOGYM

 

FORBEDR DIT LØB

se videoen...

Udviklet af løbere til løbere....

MYRUN TECHNOGYM® er markedets bedste løbebånd til hjemmebrug. Det er udviklet til at give dig den ultimative løbeoplevelse, med personlige træningsprogrammer og øjeblikkelig feedback af din løbeteknik. Dette er det første løbebånd til privatbrug, der er intuitiv at benytte sammen med din tablet (medfølger ikke), og samtidig forbedrer dit løb og gang - for altid. Vælg MYRUN TECHNOGYM, hvis du vil have et innovativt og elegant løbebånd til hjemmet.

Bruges med eller uden en tablet

Download MyRun Applikationen til din tablet, vælg dit program, placer tabletten på konsollet, tryk "Single Switch"-knappen (patentanmeldt) og start din træning. Alternativt kan du blot vælge ønsket hastighed og elevation, tryk på Single Switch og begynd din træning.

Oplev MYRUN TECHNOGYM®

OPDAGELSE PROGRAMMER UNDERHOLDNING INSTALLATION BÆREDYGTIGHED


Forbedr dit løb

Udviklet af "Technogym® medical and scientific team" er RUNNING RATE (patentanmeldt) det index der måler din løbekvalitet. Tallet vokser når du øger hastigheden og holder den ideelle kadance, dette forbedrer din effektivitet og mindsker risikoen for skader.

Se videoen "RUNNING RATE"

Tilpassende og lydsvag platform

Vores innovative LØBEFLADE tilpasser sig din løbestil og reducerer risici for skader gennem absorbering af stød, men samtidigt uden at tage momentum ud af løbet. Det giver dig den mest behagelige og lydsvage løbeoplevelse, selv ved 20 km/t.

Se videoen MYRUN løbefladen

Maksimal komfort, minimal plads

MYRUN TECHNOGYM® giver dig den samme bevægelsesfrihed som et professionelt løbebånd, med markedets bedste forhold mellem løbeflade og båndets samlede overfladeareal.Uanset dit mål, er der et program til dig

Med MYRUN TECHNOGYM® bliver din træning sjovere og mere effektiv: Du kan planlægge øvelser, træningslektioner og rutiner bygget op omkring dine personlige behov eller mål.

Forbedr dit løb Maksimer din træning Kréer dit ideelle træningsprogram Træn med konstant puls
"Constant Pulse Rate" (CPR®)


Løb i forhold til beatet

RUNNING MUSIC vælger sange fra din playliste der passer bedst til din løberytme, dette gør MYRUN TECHNOGYM® til det første musik-interaktive løbebånd nogensinde.Klar til løb på 5 minutter

Designet og pakningen gør DIY (Do It Yourself) proceduren utrolig nem og hurtig. Du behøver kun 5 minutter til installationen og så er du igang med at løbe.Laveste energiforbrug

MYRUN TECHNOGYM® tænder først når du nærmer dig, takket være den indbyggede bevægelsessensor. Det bruger gennemsnitligt 700 W ved 10 km/t og vender automatisk tilbage til standby indstillingen når det ikke er i brug, hvor det forbruger mindre end 0.5 W (svarende til AA+ klassificering indenfor husholdningsapparater).

Healthy people, healthy planet

MYRUN TECHNOGYM® er udviklet under hensynstagen til Life Cycle Assessment (LCA), en systematisk analyse af et produkts miljøbelastning gennem hele livscyklussen - fra vugge til grav.

Nye materialer og løsninger

Vi udviklede MYRUN TECHNOGYM® ved at benytte de bedste italienske industrielle processer og innovative materialer udviklet til automobil- og elektroniksektoren.

Se videoen om MYRUN 's tilblivelse

Tekniske specifikationer

Farve: Stone Grey

Farve: Cosmo Black

Specifikationer
Farvevarianter "Stone Grey" eller "Cosmo Black"
Højde 126 cm
Længde 176 cm
Bredde 78,5 cm
Stigning (max.) 12%
Laveste hastighed 0,8 km/t
Højste hastighed 20 km/t
Længde på løbeflade 143 cm
Bredde på løbeflade 50 cm
Strømforsyning 230 Vac+- 10% 50/60 Hz
Energiforbrug i standby mode < 0,5 W
Energiforbrug 700 W
Vægt 92 kg
Maksimal brugervægt 140 kg

Michelle Vesterby er Danmarks bedste langdistance triatlet med en 4. plads ved VM på Hawaii og vinder af såvel Challenge Denmark og Ironman København i 2015. Michelle benytter MyRun Technogym.

Læs mere...

 

 

 

 

Download brochurer...

Download prislister...

Rekvirer brochurer tilsendt...