Technogym motionscykel

RECLINE PERSONAL UNITY

Søger du en flot designet kvalitets "sofacykel" med professionel ydelse der samtidig supplerer din boligindretning? Lad dig forføre af Recline Personal.

Den nye UNITY interaktive digitale platform er på internettet og muliggør en endnu mere involverende træningsoplevelse.

Biomekanikken er omhyggelig udfærdiget, designet af Antonio Citterio og Vitra, underholdningen er sikret med Unity multimediaskærmen, de funktionelle komponenter er fra de professionelle linjer der bruges i centrene: Recline Personal er den nye sofacykel der bringer en sikker og kvalitativ kardiovaskulær træning ind i dit hjem.

Ergonomisk sæde og pedaler, elegant finish og eksklusive materialer, intuitive justeringer og internet: den seneste lancering i Personal linjen kombinerer mange karakteristika på et lille område og tilfredsstiller dit ønske om motion på en sjov og komfortabel måde. 

Lige egnet i hjemmet som i hoteller, det er et sandt supplement til din øvrige indretning. Et smukt møbel der samtidig er et effektivt træningsredskab.

Læs mere om de eksklusive detaljer på Recline Personal, eller kontakt os for mere info.

Til hvilke træningsformål?

Recline Personal er det rigtige valg hvis du ønsker at styrke dit hjerte og bevæge dine led på en sikker og aflastende måde.

Let tilgængelig og nem håndtering, det er den ideelle løsning hvis du ønsker en træning uden at belaste ryggen og led.

Kunne du tænke dig at lære mere om cyklen og forstå hvorfor træning på en cykel er så sikker? Læs vores træningsguide!

Hvilke funktioner har det?

Skønheden ved "Made in Italy" på et lille areal

Elegante farver og linjer i samspil med glas og aluminium gør en Recline Personal et ikon indenfor "Made in Italy" design, i tråd med de andre æstetiske produkter i Personal linjen.

Takket være Antonio Citterio's design-signatur og Vitras brede erfaring med interiør-design, er resultatet en sofacykel du kan placere alle steder du måtte ønske: stuen, soveværelset, kontoret eller et kontormiljø.

Underholdning og internet indenfor rækkevidde

Recline Personal er med Visioweb, den trykfølsomme skærm kan du bruge til at surfe på nettet, se tv, lytte til radio eller se/lytte til indholdet fra din iPod eller iPhone, spille eller se instruktionsvideoer om din træning.

Den interaktive 15-tommer hærdede glasskærm og docking-indsats for USB enheder, iPods og iPhones gør din træning til en endnu større nydelse.

Hvis du ønsker at lytte til dine favoritnumre vil du under sædet finde højtydende højtalere der kan fylde lokalet med musik.

Hvis du istedet ønsker en mere intim træning kan du benytte hovedtelefonstikket.

Vidste du ikke at du kunne surfe under din træning? Du kan dette og mere til med Visioweb!

Et sæde der er lige så komfortabel som en lænestol

Takket være et samarbejde med Vitra, et selskab der har specialiseret sig i interiør design, er et nyt sæde født.

Åndbar, komfortabel og ergonomisk, det er designet til at tilpasse sig din krop og hjælper med, at opretholde den rigtige kropsholdning. Din træning vil foregå som sad du i din bedste stol.

En let tilgængelig træning uden afbrydelser.

Alle justeringer er designet til at være tilgængelige fra din træningsposition, du behøver aldrig stoppe din træning for at lave nogle justeringer.

Trykknappen til at tænde/slukke din Recline Personal er placeret i en meget synlig position foran dig.

Hvordan er træningsoplevelsen

For at sikre den maksimale komfort og tilbyde dig en træning som du kender fra træningscentret er Recline Personal tilpasset med nogle funktioner fra Excite+, en kardiovaskulær træningslinje udviklet til professionelle træningscentre.

Komfort og sikkerhed er sikret gennem:

Sæde, display og pedaler: tre ergonomiske elementer

Den specielle position af Visioweb displayet blev videnskabeligt og biomekanisk designet til at opretholde brugers naturlige kropsholdning og reducere behovet for at flytte hoved og øjenposition.

Vitra sædet kan justeres både frem og tilbage og ryglænet op og ned, herved kan du sikre en optimal position til din krop og til alle tider have den optimale rygstøtte.

Let tilgængelige justeringer 

Takket være "Fast Track Control" systemet, er knapperne til justering af din træningsintensitet placeret på håndtagene, så du kan ændre dine træningsparametre uden at stoppe eller ændre position.

Lavt indstigningstrin = ingen problemer med adgang

Takket "Wide Walk Through" systemet, der består af et lavt indstigningstrin, den brede åbning mellem sæde og pedaler: giver let adgang til maskinen og muligheden for at bevæge dig fra den ene side til den anden uden nogen forhindring, uanset højde eller vægt.

komfortable pedaler og centralt håndtag

De brede "Quick & Easy" pedaler kan justeres med enkle, intuitive stropper. Lukkemekanismen, der er magen til det man bruger til snowboard støvler, lader dig træne mere stabilt.

Hvis du ønsker større stabilitet under træningen kan du yderligere benytte det centrale støttehåndtag.

Sikkerhede gennem konstant monitorering af puls

Recline Personal har også håndsensorer, der er små plader integreret i håndtagene, der lader dig monitorere din hjerterytme.

Recline Personal i tal

Dimensioner, modstand og sværhedsgrader: her er tallene på Recline Personal.

  • Lille af størrelse (140 cm lang, 137 cm høj og 62 cm dyb), der muliggør brug i selv små områder.
  • Modstand fra 30 to 500 watt og 25 sværhedsgrader til at håndtere din træning afhængig af dine personlige træningsbehov.
  • 23 programmer, inddelt i tid, distance, kalorier og specifikke programmer såsom vægttab.

Sådan får du en Recline Personal i dit hjem

Recline Personal er en cykel specielt udviklet til hjemmebrug. Du kan dog også købe denne hvis du ønsker at tilbyde dine hotelgæster noget ganske særligt - også æstetisk.

Ønsker du at købe denne? Besøg vores WebShop

Hvis du ønsker yderligere information, kontakt os.

Download brochurer...

Download prislister...

Rekvirer brochurer tilsendt...

Tekniske specifikationer...