Ny engagerende funktionel træning

OMNIA

OMNIA™ er den effektive løsning for at udvikle din funktionelle træning og få en forretningsmodel til den personlige træning

OMNIA™ er det nye funktionelle træningstilbud der maksimerer medlemmernes interaktion. Som det latinske ord ("all things"), OMNIA™ ligger op til, tilbydes uendelige muligheder indenfor hele træningsspektret - styrke, udholdenhed, stabilitet, fleksibilitet, koordination og eksplosivitet - og tilfredsstiller den bredeste vifte af brugernes behov, evner og aspirationer.

Stærke værktøjer til træning og forretningens succes

OMNIA™ inkluderer alle ingredienserne til et succesrigt funktionelt træningstilbud; færdigudviklede programmer til træning i små grupper, innovative produkter og tilbehør, opbevaringsløsning af tilbehøret, unikke gulvløsninger og et omfattende uddannelsesprogram der kan understøtte væksten i dit udbud af funktionel træning.

Small group training træning

OMNIA™ tilbyder et innovativt udbud af programmer til "small group training". Disse programmer fornyes regelmæssigt, med nye programmer hver tredje måned, tilgængelig via Technogyms mywellness®cloud.

Disse færdigudviklede programmer er designet af internationale eksperter og i tæt samarbejde med "Technogym scientific research department" for at sikre engagerende øvelser som skitseret i "Technogym ability training system", et interaktivt organisations-format med muligheden for at levere top resultater for slutbrugen.

Stil og design

Den unikke Technogym stil kommer klart til udtryk i det ikke-intimiderende design af produktet. OMNIA™ er designet så det tiltaler både de erfarne og mindre erfarne brugere. Dets rene udtryk og åbne design giver træneren mulighed for at observere alle brugerne under deres træning.

Technogyms gulvløsning – med flere design-layouts - supporterer træneren med at organisere holdet og maksimere udnyttelsesgraden af udstyret.

Modulært og kompakt areal

OMNIA™ kommer i to varianter: det fritstående OMNIA8 der er designet til træning af grupper med op til 8 deltagere og den vægmonterede version OMNIA3 med op til tre brugere, ideelt til mindre arealer eller et område der skal kunne benyttes til mange andre formål.

Alle redskaberne og tilbehøret kan hægtes på med det intuitive vedhæftnings-system, der er opbygget med mange omni-pivoter - integrerede 360 graders roterende tilslutnings-punkter - og omni-skinnen, der justerer højden af omni-baren let og og sikkert, hvortil kan vedhæftes kroge j-kroge.

Standard og valgbar tilbehør tilgængeligt

OMNIA™ inkludrer omni-bar, en højdejusterbar bare der giver mulighed for let at øge progressionen af øvelsens sværhedsgrad; højde-justerbare kroge til at hægte de beklædte elastikker på og de integrerede lige og vinklede barer til kropshævninger.
Udover starter tilbehørs-pakningen fås en pakning til gruppe træning

Download Omnia kataloget...

Download prislister...

Rekvirer brochurer tilsendt...

Opdag mere om ARTIS styrke kollektionen og ARTIS cardio kollectionen Kig på alle trænings-moduler!

ARTIS TOUR Reebok Club: Se billeder og video.
ARTIS TOUR Hogarth Club: Se succes-historien.