Technogym's aktive "stol"

WELLNESS BALL - ACTIVE SITTING

Opdag en ny form for træning mens du sidder på Technogyms: Wellness Ball Active Sitting*........din nye dynamiske "bold-stol".

*Wellness Ball Active Sitting er ikke blot en stol: det er et træningsredskab.

For at hjælpe med at gøre dine siddende perioder aktive, udtænkte vi Wellness Ball Active Sitting, den nye dynamiske stol der aktiverer din træning mens du er på arbejde, derhjemme, eller hvor du end måtte være.

Wellness Ball giver nu virkelig mulighed for en "Active Sitting" livsstil. Wellness Ball Active Sitting hjælper dig ganske enkelt med at forbedre din kropsholdning og udføre utallige øvelser der styrker dine muskler og øger din balanceevne.

Fordelene ved korrekt kropsholdning, muskel toning og styrke

Ved at benytte Wellness Ball Active Sitting når du er på arbejde, der hjemme eller i andre siddende sammenhænge, opbygger du en bedre kropsholdning, forebygger rygproblemer og på samme tid forbedre dit generelle helbred.

Faktisk gør denne stol det muligt at eliminere en af hovedårsagerne til smerter i den nedre ryg: at sidde mange timer i en statisk position.

Med Wellness Ball Active Sitting, vil din ryg udføre en serie af mikro-bevægelser der forbedrer rygsøjlens stabilisering gennem aktivering af dine mave- og lændemuskler, også kendt som CORE musklerne. Det er bolden selv, da det er en dynamisk stol, der får dig til at sidde i den rigtige position og derved opnå disse fordele.

Wellness Ball Active Sitting giver dig også muligheden for lave udstrækning, styrke musklerne, toning og udføre flere øvelser på et lille område

Wellness Ball Active Sitting karakteristika

Dobbelt densitet, øget sikkerhed
Indeni Wellness Ball Active Sitting er der en enkel og innovativ komponent, der er patenteret af Technogym: dobbelt densitet. Denne dynamiske stol er tungere i bunden, hvilket gør at Wellness Ball giver en større stabilitet og komfort, i enhver situation.
Betrækket giver komfort og funktionalitet
Betrækket, der er følger med Wellness Ball Active Sitting, er en integreret og funktionel komponent. Det er fremstillet af et åndbart materiale med bakteriehæmmende teknologi og kan maskinvaskes ved 30°C, for at garantere den største komfort og hygiejne.

Bunden af betrækket er belagt med et skridsikkert materiale og lynlåsen gør det nemt at fjerne betrækket for at sikre at den er korrekt oppustet. Når lynlåsen er helt lukket pustes bolden op til det korrekte tryk.

Det praktiske håndtag giver mulighed for nem transport og korrekt positionering. Du kan personliggøre din Wellness Ball ved at skrive dit navn på etiketten der er syet på håndtaget. Håndtaget, lynlåsen og den skridsikre base er alle beskyttet af Wellness Ball Active Sitting design patentet.


Interaktivitet, takket være betrækkets håndtag
Håndtaget på betrækket indeholder en QR kode der giver dig mulighed for at bruge din smartphone eller tablet til at tilgå træningsprogrammer der specielt udviklet til Wellness Ball Active Sitting i samarbejde med doktorer og specialister i ryglidelser.

Når du åbner app'en, vil du blive stillet nogle få spørgsmål omhandlende din rygs helbredstilstand så du kan få de bedste øvelser tilpasset dig. Med muligheden for at synkronisere træningsprogrammet med din Outlook kalender, kan Wellness Ball Active Sitting app'en blive din personlige træner ved at udfærdige ugentlige aftaler og motivere med træningsforslag.

Design og materialer
Patenteret af Technogym, er Wellness Ball Active Sitting italiensk fra inderst til yderst. Designet har muliggjort et design patent, mens dets delkomponenter og materialer, først og fremmest dets nautiske nylon lynlås og betrækket, er fremstillet af italienske fabrikanter.

Som garanti for italienske produkter, er denne dynamiske stol fabrikeret af ekstrem højkvalitativt PVC og indeholder IKKE Phthalater og Latex, der kan være skadelige for dit helbred.


At vælge den rigtige størrelse, forberedelse og brug

Vælg mellem to forskellige størrelser af Wellness Ball Active Sitting:

  • 55 centimeter diameter: anbefalet til personer < 170 cm
  • 65 centimeter diameter: anbefalet til personer > 170 cm.

Nylon lynlåsen på betrækket hjælper dig med at puste bolden op til det rette tryk uden risiko for at fylde for meget luft i bolden.
Wellness Ball Active Sitting er klar til brug når lynlåsen er spændt helt ud.

Din position på Wellness Ball Active Sitting er også meget vigtig for at udnytte fordelene af denne.
Illustrationen nedenfor, viser hvordan man sidder korrekt på bolden.

Dette finder du i pakken

Når du køber Wellness Ball Active Sitting, vil du modtage en pakke der indeholder:

  • Betræk
  • Pumpe til oppustning
  • Sammenfoldet Wellness Ball
  • Quick Start Guide til at komme let igang
  • Brugermanual

Hvad holder dig tilbage? Køb din egen dynamiske bold stol nu!

Download brochurer...

Download prislister...

Rekvirer brochurer tilsendt...