SKILLROW

Technogym's innovative romaskine

   

 

RONING FOR GULD

Technogym ®, der har været officiel leverandør af fitnessudstyr til 6 Olympiske Lege, fra Sydney 2000 til Rio 2016 har teamet up med nogle af rosportens topatleter for sammen at udvikle SKILLROW ™, den første ”gym” romaskine, der er i stand til at forbedre anaerob styrke, aerobe kapacitet og neuromuskulære power i en enkelt løsning.

Se videoen nedenfor og oplev den nye SkillRow og konceptet omkring den...
 

Ny romaskine med Multidrive TECHNOLOGY™

Multidrive TECHNOLOGY™ giver luftmodstand en ny dimension. Den banebrydende nyskabelse giver sine brugere mulighed for både at træne cardio og styrke ved blot at justere modstandsniveauet.


 

Boost din udholdenhed og ro dig stærk

For styrketræning: Sæt modstandsniveauet på lav, middel eller høj alt efter behov for ekstra belastning.

For kredsløbstræning: Indstil niveauet fra 1-10 eller vælg et specifikt træningsprogram.

 


 

FÅ DEN ÆGTE FØLELSE AF AT RO PÅ VANDET

SKILLROW™ er med dens unikke design skabt til at følge den naturlige kurve, som et ægte rotag har. Hastigheden i håndtaget og hele den rytmiske bevægelse er tættere på den ægte oplevelse end nogen anden romaskine. Vi kalder det AQUAFEEL™.

 


 

Styrk dine muskler og skån din ryg

Takket være AQUAFEEL™ øges modstanden gradvis, hvilket giver en flydende og naturlig bevægelse, som ikke går ud over lænd eller ryg.


 

Neuromuskulær træning™

Technogyms SKILLROW™ APP giver dig et stort og dedikeret udvalg af træningsprogrammer, som er udviklet til både at styrke de neuromuskulære og metaboliske komponenter.UNIKKE FEATURES VED SKILLROW

SKILLROWING CLASS - holdtræning

Tilbyd dine brugere en unik mulighed for at ro sammen som en rigtig besætning. At ro i grupper eller på hold har vist sig at være en god investering for fitnesscentre, og giver en ny og anderledes energi til dit center.

Læs mere...

Athletic Performance Circuit

Tilbyd dine brugere en højintensiveret kredsløbstræning baseret på deres puls. Med Athletic Performance Circuit er det nu muligt at tilbyde individuelle og gruppebaserede træningtimer, alt efter hvor varieret træningen skal være.

Læs mere...

SKILLROW™ APP - din virtuelle styrmand

Takket være SKILLROW™ APP får brugerne en dedikeret og motiverende oplevelse med deres træning. Det er som at have en virtuel styrmand lige ved hånden.

Opbevaring? Intet problem

SKILLROW™ kan hurtigt skilles ad i to dele og er nem at opbevare eller gemme væk.

Sikker og solid træning

SKILLROW™ er designet til hård og intens træning i et sikkert miljø. Derfor er der ingen risiko for at udstyret flytter sig under brug.

Designet med fokus på brugervenlighed

SKILLROW™ er designet med menneskets anatomi for øje. Derfor er alle indstillinger skabt med en komfortabel og ergonomisk vision.


Download brochure...

 Øvrige produkter i samme kategori