TECHNOGYM SKILLMILL

En ny og unik løsning til intensiv træning


   

 

SKILLMILL ™ er udsprunget af Technogym's erfaringer som officiel leverandør af træningsudstyr til OL igennem to årtier, og er det første produkt, der giver hverdagens atleter mulighed for at forbedre deres STYRKE, HASTIGHED, UDHOLDENHED og AGILITY, og samtidig tilbyder fordelene ved intensiv træning på en sikker, engagerende og effektiv måde.

En unik løsning, der tilbyder et stort udvalg af træningsrutiner til træning af alle kroppens energisystemer og gør dine medlemmer til sande atleter.

Se videoen nedenfor og oplev den nye SkillMill

SKILLMILL Technogym fra TechnogymVimeo.SLIP ENERGIEN LØS MED SKILLMILL

SKILLMILL er det første produkt uden motor, der kombinerer styrke, hastighed, udholdenhed og agility træning. Som Officiel leverandør til 6 Olympiske Lege - inklusiv Rio 2016 - og partner til verdens bedste udøvende teams og atleter, har Technogym førstehåndsviden og erfaring i træningsmetoder fra tusinder af verdens topatleter i over 100 forskellige discipliner. Denne know-how er hjertet i Athletic Performance Training, en ny metode, der hjælper til at skabe HøjIntensiv Interval Træning (HIIT) med det formål at forbedre sportspræstationer.

MULTIDRIVE TEKNOLOGI

MULTIDRIVE teknologien gør det muligt for brugere at vælge forskellige niveauer af modstand. Ved simpelthen at "skifte gear", er det muligt hurtigt at skifte fra modstandsfri løb til et all-out skub af en prowlerslæde (hård friktionstræning). Brugen af Multidrive teknologi giver 2 primære fordele for SKILLMILL brugere:

Øget stofskifte
Ved at skifte gear øges modstanden, og dermed belastningen af kredsløbet - selv ved ”power walking” - på grund af brugerens øgede arbejdsbelastning for at drive løbefladen.
Maksimal muskelaktivering
Ifølge EMG-studier (elektromyografi) foretaget af ”Sports & Rehab Engineering Lab, University of Padova, Italien” er der sammenlignet med traditionelle løbebånd - en ”signifikant højere aktivering af de bagerste muskler, især gluteus og hasemuskulatur”.

SKILLMILL er indbegrebet af "Athletic Performance Training" metoden:

Forøger brugerens fysiske arbejdskapacitet – SKILLMILL fokuserer på ”høj intensiv interval træning” (HIIT), for at opnå de mest effektive resultater og fordele i de væsentlige egenskaber styrke, hastighed, udholdenhed og agility.
Forbedrer bevægelighed – denne nye træningsdisciplin forbedrer også kroppens evne til at udføre komplekse og svære bevægelser, der kræver neuromuskulær koordination, fra basal gradueret progression, til avancerede fundamentale bevægelser.
Fuld sikkerhed – forebygger skader og undgår risici for helbredet pga. eventuel dårlig holdning, dårlig form eller forkerte bevægelser der er kritiske aspekter i Athletic Performance Training metodikken, og imødekommet med SKILLMILL’s ergonomiske design. Den indbyggede konsol viser også vitale sundhedsdata.


PRODUKT FEATURES

IKKE MOTORISERET
SKILLMILL drives og hastighedreguleres udelukkende af brugernes egen kraft. For at øge hastigheden, bevæger man sig til forenden af løbefladen og for at sænke hastigheden, flytter man sig tilbage på løbefladen. Det accelerer hurtigt fra stilstand og følger derfra atletens tempo. Den ideelle løsning for en bæredygtig træningsfacilitet, der ønsker at spare på el-omkostninger og minimere CO2 udslippet.

MONITORING AF PRÆSTATION OG TRACKING AF TRÆNINGSDATA
SKILLMILL tilbyder en række tilslutningsmuligheder for at maksimere præstationer og resultater. SKILLMILL er fuldt ud integreret i mywellness, Technogyms cloud baserede træningsplatform. Løsningen inkluderer et udvalg af træningsprogrammer og værktøjer til at guide, monitorere og gemme brugerens træningsresultater.Få træningsprogrammer ved at skanne Skillmill's QR kode eller ved at downloade mywellness appen. Derudover kan træningsparametre ses på den indbyggede konsol (eksklusiv GO modellen). Udover muligheden for at følge specifikke træningsprogrammer, er SKILLMILL ideel til atletisk træningsinspirerede hold eller small group holdtræning.

DOBBELT HÅNDTAG/STYR
Anvendt i kombination med Multidrive modstanden, giver DOBBELT STYRET brugere, med forskellige størrelser, mulighed for at indtage den korrekte position for at foretage høje skub og lave skub, og derved maksimere muskel aktiveringen.

VIRTUEL TRÆNING
Brugere kan frit vælge fra et sæt af virtuelle videotræningsprogrammer, både individuelt eller som del af et hold.

HØJ KVALITET PÅ DESIGN OG MATERIALER
SKILLMILL
er udviklet med henblik på at give brugerne mulighed for at presse deres krop til grænserne, men i fuld sikkerhed. Ved at benytte den bedste kvalitet på komponenter og materialer, har Technogym skabt et produkt, der går langt ud over den normale brug, for at sikre maksimal holdbarhed og pålidelighed.

Øg din styrke og kondition
Ved at træne dine vigtigste fysiske færdigheder, vil du hurtigt forbedre din fysiske kapacitet, mht. styrke, hastighed, udholdenhed og agility. High Intensity Interval Training på SKILLMILL ™ er en effektiv måde at opnå maksimal fitness, forbrænde fedt og opbygge udholdenhed.
Forbedrer bevægelighed
Athletic Performance Training skærper din evne til at udføre komplekse og svære bevægelser, der kræver koordination, fra basal og gradvis progression, til avancerede grundlæggende bevægelser for at opnå varige fordele ved sports præstationer og i hverdagen.
Opnå maksimal sikkerhed
Opnå dine mål på SKILLMILL ™ med sikker træning takket være et godt ergonomisk designet koncept, som fremmer naturlige korrekte og træningspositioner i alle øvelser. Overvåg dine vigtigste parametre under høj intensitet træning på SKILLMILL ™ Connect og se træningsdata, via Bluetooth® Smart..
 
Holdtræning
Holdtræning med resultatorienterede mål, der gør det muligt for medlemmer i high performance fitnesscentre, at opleve den engagerende atmosfære af overvågede professionelle træningssessioner.
Small Group Training
Træning i små hold giver et højere niveau af personalisering og er derfor ideelt til mindre grupper, ligesom ved personlig træning, styrke-, konditionstræning og ved rehabilitering. Instruktører kan give en varieret træningsoplevelse, med det formål at forbedre sportspræstationer, styrke, hastighed, udholdenhed og agility i et motiverende miljø.
Virtuel træning
Virtual Training er ideel for centerejere, der ønsker at øge deres serviceudbud og maksimere brugen af SKILLMILL ™ under ikke overvågede timer. Brugerne kan vælge fra et sæt af virtuelle video træningprogrammer enten individuelt eller som del af et hold.
Læs mere her...

Bemærk, at det nye Skillmill og konceptet kan ses og afprøves i vores showroom i Køge!

Download brochure...

SKILLMILL

SPECIFIKATIONER 3 VERSIONER  
 
VERSION GO CONSOLE CONNECT
  Trådløs Trådløs Strømkabel
Produktkode DJK0NNNAN T.B.A. DJK03DTAN
Konsol Nej Ja Ja
Konsol type - 7" FSTN display 7" FSTN display baglyst
Strømforsyning - Genopladelige batterier LPS 5V netforssyning
Mulig tilslutning til MyWellness - - Ja, med TGS-nøgle, Bluetooth Smart, NFC (RFID), QR Code
Tastetur - Kapacitiv touch-tastatur Baglyst, kapacitiv touch-tastatur
Beskyttelse isolering - IP55 IP55
Kompatibel med trådløs pulssender - Bluetooth Smart Bluetooth Smart
Tracking af træning - - Ja, gennem mywellness platformen
Visning af power - Watt Watt
       
SKILLMILL  
Modstandsteknologi Multidrive Technologi - (patent anmeldt)
Modstandskontrol Magnetisk modstand på 11 niveauer (0 Modstand Of, 1-3 lav, 4-6 middel, 7-9 høj, 10 maks.
Type overflade EPDM injection molded lameller
Overfladenstyring Tremmelejer
Løbefladens dimensioner 1680 x 480 mm
Håndtag - styr Dual handlebar design
Holder til vandflaske Ja
Holder til mobiltelefon Ja til telefoner med en maks. bredde på 77,8 mm
Håndtage til let at flytte maskinen Integreret bagpå maskinen
Transporthjul Ja, 2 stk.
Nivelleringsfødder Ja, 1 stk.
Dimensioner samlet (L x B x H) 1910 x 890 x 1540 mm
Vægt 180 kg
Vægt inklusive emballage 200 kg
Minimum - maksimun brugerhøjde 150 - 210 cm
Maksimal brugervægt 180 kg
Maksimal hastighed Ingen begrænsning
   
ACCESORRIES  
SKILLMILL ACCESSORY KIT A0000882
SKILLMILL pulling A0000881
Adjustable pulling straps A0000879
Short straps A0000880
Waist belt A0000724
Short handle A0000723
SET OF 3 SOFT PLYOBOXES A0000745
Plyobox 20 cm A0000672
Plyobox 40 cm A0000671
Plyobox 60 cm A0000670
KETTLEBELLS - sæt - 2x4kg, 2x8kg, 2x12kg, 2x16kg, 2x20kg A0000750
UNITY SELF  

VERSION

UNITY SELF ARTIS

UNITY SELF EXCITE+

Produktkode E0204V15-BW E0202V15-AN
Farve Carbon Grey Dark grey
NFC-læser og label Ja Ja
Mifare Technogym nøglelæser Ja Ja
Bluetooth Smart Ja Ja
USB indgang til personlig lyd og video indhold Ja (1 for oven og 2 forneden) Ja (1 for oven og 2 forneden)
Serial port CSAFE Valgfri Valgfri
Wi-Fi og LAN Ja Ja
Udgang til hovedtelefon Ja: 1 jack 3,5 mm (top) - fungerer sammen med mikrofon Ja: 1 jack 3,5 mm (top) - fungerer sammen med mikrofon
Webcam Ja Nej
Trådløs mikrofon input (add on) Ja: 1 jack mic input 3,5 mm (i bunden) Ja: 1 jack mic input 3,5 mm (i bunden)
HDMI video indhold output Ja: til at forbinde til projektor eller skærm Ja: til at forbinde til projektor eller skærm
Skærm opløsning 1366x768 pixel (kan opgraderes til HD) 1366x768 pixel (kan opgraderes til HD)
Lyd og video indhold output Ja. jack 3,5 mm line out - ikke forstærket Ja. jack 3,5 mm line out - ikke forstærket
Holder til tilbehør Ja Nej
 
SKILLMILL APP
Hardware  
UNITY SELF Op til 20 stk. SKILLMILL per UNITY SELF enhed
Netværk tilslutning  
Wi-Fi Ja, Wi-Fi IEEE 802.11 B/G/N 2.4 GHz, sikkerhed: WPA/WPA2/WEP/none (åbent netværk)
Lan-Ethernet Ja
Indhold og professionelle apps  
Guide Me - forklarende træningsøvelser Ja
6 SKILLMILL Virtuelle træningprogrammer Ja
Hold træningsdata Ja
Personlige workouts - udarbejdet i Prescribe app'en Ja
Indstilligt stopur Ja
 

Øvrige løbebånd