Spring til indhold

Eftersyn er vigtigt

Selvom vores motionsudstyr er af højeste kvalitet og udviklet til hårdt vedvarende brug, er det fornuftigt og nødvendigt at få foretaget regelmæssige eftersyn. Med en certificeret serviceaftale fra Pedan opnår du den maksimale sikkerhedsgaranti – og du kan også føle dig ekstra tryg på egne og kunders vegne med bevidstheden om at dit udstyr, bliver gennemgået, rengjort og sikkerhedstestet med faste intervaller af fagfolk.

 

Hvorfor vælge en serviceaftale

Vores serviceprodukter er sammensat ud fra et ønske om at tilbyde vores kunder to markante fordele: maksimal tryghed, såvel som økonomisk gevinst. Med en fast serviceaftale har vi mulighed for at planlægge vores tid bedre og dermed reducere dine omkostninger. Og som en ekstra bonus kan vi yderligere tilbyde reservedele til en unik fordelspris.

 

Technogym reservedele

Vi anvender udelukkende originale Technogym produceret reservedele, hvilket ikke alene sikrer dig den højeste kvalitet, men også er din garanti for, at alt service og reparation sker i henhold til producentens forskrifter. Vi har altid mere end 3.000 forskellige reservedele på lager og kan afhjælpe de fleste forespørgsler med det samme. Det er din tryghedsgaranti og sikkerhed for, at dine brugere ikke skal vente unødigt.