Servicering af Technogym udstyr

EFTERSYN ER VIGTIGT

Selvom vores motionsudstyr er af højeste kvalitet og udviklet til hårdt vedvarende brug, er det fornuftigt og nødvendigt at få foretaget regelmæssige eftersyn. Med en certificeret serviceaftale fra Pedan opnår du den maksimale sikkerhedsgaranti - og du kan også føle dig ekstra tryg på egne og kunders vegne med bevidstheden om at dit udstyr, bliver gennemgået, rengjort og sikkerhedstestet med faste intervaller af fagfolk.

 

HVORFOR VÆLGE EN SERVICEAFTALE?

Vores serviceprodukter er sammensat ud fra et ønske om at tilbyde vores kunder to markante fordele: maksimal tryghed, såvel som økonomisk gevinst. Med en fast serviceaftale har vi mulighed for at planlægge vores tid bedre og dermed reducere dine omkostninger. Og som en ekstra bonus kan vi yderligere tilbyde reservedele til en unik fordelspris.

 

RESERVEDELE

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket ikke alene sikrer dig den højeste kvalitet, men også er din garanti for, at alt service og reparation sker i henhold til producentens forskrifter. Vi har altid mere end 3.000 forskellige reservedele på lager og kan afhjælpe de fleste forespørgsler med det samme. Det er din tryghedsgaranti og sikkerhed for, at dine brugere ikke skal vente unødigt.

 

*Vi tilbyder kun servicering af Technogym produkter! og vi kan ikke skaffe reservedele til andet.

Serviceprodukter

Basic Serviceaftalen er henvendt til kunder, som ønsker at få udstyr løbende efterset, men som ikke har behov for mange årlige besøg. Med denne aftale kommer vi 2 gange årligt og servicerer jeres udstyr.

Premium Serviceaftalen er henvendt til kunder, der ønsker fuldt fokus og de bedste vilkår for deres træningsudstyr. Med denne aftale kommer vi 4 gange årligt og servicerer udstyr.

Inclusive Serviceaftalen er henvendt til kunder, der har købt nyt udstyr og ønsker at kende alle udgifter til vedligeholdelse i 3 til 5 år. Med denne aftale dækker vi alle omkostninger til reservedele og kommer 2 gange årligt for at udføre service af udstyr i enten 3 eller 5 år.

Kontakt os i dag

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig i gang med dit næste projekt. Så kontakt os via telefon eller e-mail, og vi vil hjælpe dig.

Kontakt os