Spring til indhold

Hvem vi er

I mere end 29 år har vi været med til at gøre folk sundere og gladere igennem træning

Pedan A/S - Siden 1974

Danmarks førende leverandør af fitnessudstyr.

Pedan A/S blev grundlagt i 1974 og har siden 1991 været enedistributør af Technogym til Danmark, Grønland og Færøerne. Vores mission er “at give så mange som muligt de bedste forudsætninger for at leve en aktiv og sund livsstil igennem motion.

Vores organisation består bl.a. af dedikerede konsulenter, marketingsupport, egne montører og serviceteknikere så vi altid er i stand til at servicere dig ud fra de ønsker, du måtte have.
I 2022 åbnede vi Nordens første Technogym butik i hjertet af København, hvor kunderne kan opleve den fantastiske atmosfære og de unikke produkter, vi tilbyder den private forbruger.

Vi tager udgangspunkt i din forretning
Vores mangeårige erfaring med levering af individuelle løsninger til kommercielle fitnesscentre, haller, foreninger, virksomheder, offentlige institutioner, hoteller og privatkunder giver os et godt udgangspunkt for at forstå netop dine behov. Vi tilbyder dig derfor sparring og inspiration under hele købsprocessen.

Kvalitet uden sammenligning
Technogyms store fokus på kvalitet, design og brugeroplevelser betyder meget på din bundlinje. Løbende driftsomkostninger til vedligeholdelse og renovering kan være en stor post på budgettet, men med valget af Technogym sikrer du dig en høj driftssikkerhed.
Derudover betyder kvalitet og design også, at vores udstyr har markedets højeste gensalgsværdi.

Bent Hagen
CEO & indehaver

Technogym Store Copenhagen

Adresse:
Kristen Bernikows Gade 8
1105 København K - Danmark

Åbningstider

Mandag - Fredag
10.00 - 17.30
Lørdag
10.00 - 15.00
Søndag & helligdage
Lukket

Technogym Denmark | Pedan A/S

Adresse:
Københavnsvej 224
4600 Køge - Danmark

Åbningstider

Mandag - Torsdag
8.30 - 16.30
Fredag
9.00 - 15.30
Lørdag
Lukket
Søndag & helligdage
Lukket

Vi arbejder for at udbrede wellness livsstilen

Gennem fysisk træning, ordentlig ernæring og en positiv mental indstilling: Jo flere mennesker vi inspirerer til at tage disse vaner til sig, jo bedre er livskvaliteten rundt om i verden.

Vi kalder det wellness: hjælp os med at sprede dette budskab.

Kontaktformular