Markedsføring

MARKEDSFØRINGSPAKKE
Ved etablering eller renovering af motionsfaciliteter er den efterfølgende promovering et vigtigt parameter for at få succes. Hos Pedan hjælper vi dig gerne med udarbejdelse og produktion af markedsføringsmateriale. Vi tilbyder bl.a. en fast mediepakke, der indeholder produktion af flyers, plakater, roll ups, bannere og levering af billedmateriale til internt brug.
Kontakt os for mere information.

 

BILLEDER & SKILTNING
Vores marketingafdeling kan hjælpe med diverse billed- og produkttekster til brug på jeres hjemmeside eller sociale medier.
Vi kan også tilbyde udformning af annoncer og produktion af f.eks. skilte, bannere, lysvægge etc.

WALL-ART - GØR EN STOR FORSKEL!

Vi guider gerne, når det kommer til design og produktion af wall-art til jeres lokaler. Når det kommer til vægdekoration, findes der mange gode muligheder.
For eksempel kan en bagbelyst LED-lysvæg være med til at skabe en fantastisk stemning i et rum. Samtidig er den er billig i såvel indkøb som i drift og evt. fornyelse af budskab eller billede ved at skifte stofbanner.

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder for at skabe en unik stemning i jeres motionslokale, så kontakt os gerne.

 

 

 

Kontakt os i dag

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig i gang med dit næste projekt. Så kontakt os via telefon eller e-mail, og vi vil hjælpe dig.

Kontakt os