Uddannelse

VI HJÆLPER GERNE MED UDDANNELSEN

Med os som uddannelsespartner er I altid sikret en dybdegående og inspirerende indsigt i brugen af vores udstyr. Vores uddannelsestilbud tilpasses altid efter jeres behov og kan variere fra; praktisk og funktionel brug, ekspertuddannelse i Pro Mywellness, sammensætning af biketime til de nyeste holdinstruktørtrends. For at kunne tilbyde en bred vifte af instruktører fra øverste hylde har vi valgt at samarbejde med specialister indenfor forskellige områder. Du kan læse mere om vores instruktører nedenfor:

 

 

ANNA RUSPINI, TECHNOGYM MASTERTRAINER - FUNKTIONELT

Anna er uddannet personlig træner, kostvejleder og instruktør i bl.a. TRX, spinning, kettlebell og funktionel træning. Hun startede i fitness dk i 2013 og har siden startet eget firma, hvor hun har haft fokus på træning af mennesker med forskellige psykiske og fysiske udfordringer. Hendes styrker ligger indenfor funktionel træning, styrkeløft og bevægelighedstræning. Selv konkurrerer hun med styrkeløft og dyrker gerne løb og funktionel træning.

 

ANNE KARINA ELI GRAVAD, TECHNOGYM MASTERTRAINER - SKILLROW

“Romaskinen er verdens bedste redskab til at komme i god form” - Det er Anna Karinas grundlæggende tilgang til holdroning med Technogyms SkillRow romaskine, hvor hun bruger sine 31 års erfaring med rosporten til at skabe sjov og udfordrende træning for alle. Vores Rowing Master Trainer er aktiv på de internationale masters kaproningsbaner. Hun træner dog selv også gerne på en MTB, ved havsvømning eller som skipper for en damebesætning, der sejler kapsejlads i Køge Bugt. Anna er derudover uddannet cand.comm. og arbejder til daglig som projektleder.

 

CHRISTIAN DE THURAH, TECHNOGYM MASTERTRAINER - GROUP CYCLE

Christian er stifter og koordinerende Master Instructor ved Bike Academy, der hvert år har flere hundrede instruktører på indoor cycling relaterede uddannelser og kurser i ind- og udland. Han arbejder fuld tid med indoor cycling som underviser, konceptudvikler og konsulent for producenter af cykeltræningsudstyr. Christian er ekspert i fællestræning med puls- og watt og ved præcis hvordan man får det bedste ud af Technogym Group Cycles. Han er seminarieuddannet idrætslærer og forstår på en simpel måde at formidle den vigtige viden om korrekt og effektiv træning, så det er nemt for instruktørerne, at give det videre til deltagerne på deres cykelhold. Han kører selv flere timer om ugen som instruktør i en cykel sal med Technogym Group Cycles og har masser af erfaring med den menige deltageres spørgsmål til og brug af Technogym Group Cycles.

 

NIKOLAJ JØRGENSEN, TECHNOGYM MASTERTRAINER - FUNKTIONELT

Nikolaj er uddannet fysioterapeut med en passion for at hjælpe mennesker gennem en fysisk tilgang. Han har specialiseret sig indenfor trænings- og motivationsdelen af fysioterapien. Til daglig arbejder han hovedsageligt med individuelle samt gruppelivsstilsforløb, hvorigennem træning, coaching og motivationsanalyser er de typiske berøringsflader. Nikolaj lægger sit fokus på en bred vifte af træningsformer og bevægelse for gennem den tilgang, at kunne motivere og inspirere den enkelte til at finde sin egen vej.

 

KIM OLSSON, MYWELLNESS CLOUD & SYSTEM-UDDANNELSE

At dykke ned i den store digitale værktøjskasse og finde de helt rigtige værktøjer til jeres forretning er mit speciale. Jeg vil igennem et fastlagt uddannelsesforløb eller on-site-træning give jer en dybdegående indsigt i både den daglige drift og i de mange muligheder, som findes i MYWELLNESS-platformen.

 

Kontakt os i dag

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig i gang med dit næste projekt. Så kontakt os via telefon eller e-mail, og vi vil hjælpe dig.

Kontakt os