Spring til indhold

Technogym Education

Technogym Education er den internationale skole for personlige trænere og velværeteknisk personale. Gennem en kombination af onsite- og onlinekurser , giver Technogym Education-teamet omfattende, certificeret uddannelse til titusindvis af fitnessinstruktører hvert år.

Hvad Technogym Education gør

Technogym-udstyr er intuitivt at bruge, men uden vejledning kommer mange fitness-entusiaster aldrig videre til at udforske det fulde potentiale i det. Personlige trænere spiller en vigtig rolle i at hjælpe folk med at maksimere fordelene ved træning med vores udstyr og opnå de resultater, de ønsker. Technogym Education hjælper personlige trænere og fitnessinstruktører med at skabe den allerbedste brugeroplevelse med Technogym udstyr.

Sådan fungerer Technogym Education

Som et team og som individer værdsætter vi vores rolle som Technogym Wellness-ambassadører, der leverer enestående struktureret uddannelse, programmering, mentorordninger og support. At yde en førsteklasses service betyder, at alt er helt rigtigt, og stadig formår at overraske gymgængeren med en oplevelse, der går ud over deres høje forventninger. Slutbrugere er kommet til at forvente det bedste af Technogym udstyr, Technogym Education sigter mod at gå ud over dette ved at forbedre træningsoplevelsen.

Træningsmetoder

Vi har udviklet en træningsmetodologi til at levere førsteklasses træningsoplevelser

Group Cycling

BioCircuit

Løb

Ro

HIIT

Certificeringer

Certificeringsprocessen vil hjælpe personlige trænere og motionsprofessionelle med at udvikle både den teoretiske og praktiske viden på tværs af Technogyms produktsortiment og metoder.

Coach

Coachuddannelse repræsenterer en kombination af grund- og formatuddannelse. Personlig træner vil blive certificeret i, hvordan man anvender disse i et klassemiljø, der kan leveres. De vil blive introduceret til formatmetoden og miljøet og vil lære om de specifikke formatklasser.

Head Coach

De skal gennemgå en grundig eksamen i forhold til den formatproces, de følger. Denne certificering vil være online og vil stille detaljerede spørgsmål vedrørende metodologien og miljøerne i det respektive format. Hver facilitet skal have en Head Coach.

Master Trainer

Dette er den højeste kvalifikation, der kan opnås for en personlig træner. Master Trainers kan levere uddannelse til hovedtrænere og trænere. Derudover kan de programmere deres klasser inden for formatet af deres certificering.

Kontakt os