Persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du handler hos pedan A/S indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold på hjemmesiden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, registrerer dig med en konto, øvrig brug af services eller foretager et køb. Hos pedan A/S ønsker vi åbenhed og transparens omkring, hvordan vi behandler dine personlige data. Vi har derfor udarbejdet denne politik, der forklarer, hvordan dine personlige data behandles samt dine valgmuligheder vedrørende dine oplysninger, og hvordan du kontakter os.

 

Hvem er dataansvarlig for dine personlige data?

pedan A/S
DPO ansvarlig Malene Gerløv
Københavnsvej 224
4600 Køge
Telefon +45 56656465
E-mail: pedan@pedan.dk
CVR-nr. 46476417

pedan A/S er ansvarlig for behandlingen af dine persondata og benævnes herefter ”pedan”, ”vores”, ”vi” eller ”os” i denne persondatapolitik.

 

Formål og brug af persondata

Vi bruger dine persondata til at registrere og ekspedere dine køb og betalinger, identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at modtage et tilbud eller et nyhedsbrev.
Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold til at kunne målrette vores annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig.

 

Persondata ved varekøb

Når du handler hos pedan indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: navn, adresseoplysninger, e-mailadresse samt andre nødvendige kontaktinformationer, samt hvilke produkter du køber. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Vi lagrer oplysninger i en periode på fem år fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen.

 

Persondata for konto

Det er ikke en nødvendighed at oprette en konto for at købe varer på www.pedan.dk ligesom det ikke er nødvendigt at foretage køb på www.pedan.dk for at oprette en konto.
Når du opretter en konto registrerer vi en række obligatoriske oplysninger om dig. Det drejer sig om: dit fornavn, efternavn, e-mailadresse, adresseoplysninger. Andre oplysninger er eksempelvis et efterfølgende køb foretaget via din konto eller et evt. samtykke om at vi må sende nyhedsbreve. Herunder anvender vi e-mailadresse til at identificere din konto.

 

Nyhedsbrev

Såfremt du har givet samtykke til at pedan må sende dig nyhedsbreve, anvender vi dit navn og e-mailadresse til udsendelse af dette. I så fald lagrer vi oplysningerne om dig, indtil du framelder modtagelsen af nyhedsbrevet. Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke. Det gøres enten ved at klikke på afmeld nyhedsbrevet i mailen eller ved at sende en mail til pedan@pedan.dk

 

Cookies

Vi indsamler informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik, som du finder her.
De persondata vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig, for at kunne tilpasse vores indhold på www.pedan.dkspecifikt til dig og for at kunne optimere siden.

 

Periode for opbevaring samt sletning

Persondata behandles i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, herefter vil vi på sikker vis slette dine persondata. De samme persondata kan dog opbevares flere forskellige steder, til forskellige formål. Det betyder, at vi kan slette en oplysning fra et system, når den ikke længere er nødvendig, mens oplysningen fortsat kan blive gemt i et andet system, hvis formålet er nødvendigt af hensyn til et juridisk behandlingsgrundlag. Vi gemmer selvfølgelig dine persondata så længe, vi er forpligtet hertil efter lovgivning, eksempelvis regnskabslovgivningen.

 

Indsigt af behandling af persondata

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Såfremt det viser sig, at persondata om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet eller slettet. Kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine persondata, så skriv til os på pedan@pedan.dk

 

Klage af behandling af persondata

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine persondata, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk 

 

Ændring af vores persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.