Finansiering

FINANSIERING TIL PRIVATE

Ingen udbetaling - ingen renter - ingen etableringsomkostninger

Er du privatkunde, er det muligt at opnå rentefri finansiering igennem vores finansieringspartner Ekspres Bank & Nordea Finans Danmark A/S. Vi tilbyder finansiering på op til DKK 240.000,- i henholdsvis 24 eller 36 mdr. Løbetiden er afhængig af størrelsen på lånesummen.

24 mdr. < DKK 30.000,-
36 mdr. > DKK 30.001,-

Ønsker du at afgive din bestilling via vores webshop, og er beløbet under DKK 30.000,-, kan du foretage en online ansøgning og få svar med det samme. Er finansieringssummen større, kræver ansøgningen fremmøde i vores butik, da vi er forpligtigede til at se et gyldigt pas samt billed-id. Vi guider dig naturligvis også igennem hele ansøgningsprocessen.

Du finder mere information om finansieringsprodukter i afsnittet downloads under E-kataloger.

 

Vores finansieringspartner til private

    Billedresultat for ekspres bank

FINANSIERING TIL VIRKSOMHEDER

Uanset om du står overfor at skulle etablere eller forny fitnessfaciliteter eller blot ønsker at tilkøbe et enkelt stykke udstyr, så hjælper vi dig gerne med finansieringen. Igennem vores partner DLL tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder til lave priser. Du kan frit vælge imellem leasing- eller lejeløsninger eller en kombination af begge løsninger. Kontakt os på +45 56 65 64 65 for at høre mere om finansieringsmulighederne.

Vores finansieringspartner til virksomheder

 

FINANSIERING TIL FORENINGER

Som forening har I altid mulighed for at søge finansiering på lige fod med virksomheder. Det er derudover muligt at søge din finansiering via Bevæg dig for Livet. Læs mere om mulighederne her.

 

 

 

HVORFOR VÆLGE TECHNOGYM

Technogym har på 34 år etableret sig som verdens førende fitnessproducent og skaber i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægbaner (bio-mekanisk) sikkerhed, teknologi og design.

Når du investerer i udstyr fra Technogym, er du sikret en høj brugertilfredshed, lave driftsomkostninger, hurtig servicering og en høj gensalgsværdi. Det sidste kan naturligvis være svært at forholde sig til, når man er i markedet for at købe nyt udstyr, men denne værdi er ganske synlig, når du skal skifte udstyr, og gør det billigere, hvis du vælger at leje dit nye udstyr.

Hvorfor bliver det billigere at leje? De fleste finansieringsselskaber værdisætter udstyr fra Technogym mere end dobbelt så højt som andre mærker, hvilket betyder, at din lejeløsning kan blive op til 20 procent billigere end leasing eller køb.

Kontakt os i dag

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig i gang med dit næste projekt. Så kontakt os via telefon eller e-mail, og vi vil hjælpe dig.

Kontakt os