Spring til indhold

Fitness Clubs

WE WILL FIT

Er du i Fitnessbranchen? Så ved du at vi er i rivende udvikling!

Fitness industrien er i konstant udvikling, og brugernes krav til udstyr, muligheder og et mere oplevelsesrigt træningsmiljø betyder, at man med fordel kan tænke i nye retninger.

Så går du med overvejelser om at forny dit center eller etablere nyt, kan du med fordel inddrage os tidligt i forløbet. For i Pedan tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din aktuelle situation, dine udfordringer og dine ønsker. Ligger dine styrker eksempelvis indenfor træning og drift, så kan vi hjælpe med udarbejdelse af en ny visuel identitet, det generelle udtryk og ikke mindst sparring om forretningskonceptet.

Vi guider dig trygt gennem hele processen og hjælper, præcist hvor du ønsker det.

 

360 FITNESS

Vidste du, at Pedan kan levere en helhedsløsning? Udover markedets bedste motionsudstyr tilbyder vi også skabe til dit omklædningsrum, gulvbelægning samt hjælper med dine AV-, audio- og digitale løsninger. Vi kan sågar også hjælpe med finansiering af dit nye udstyr.

 

HVORFOR VÆLGE TECHNOGYM

Technogym har siden 1983 etableret sig som verdens førende fitnessproducent og fremstiller i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægelsesbaner (bio-mekanisk), sikkerhed, teknologi og design.

Når du investerer i udstyr fra Technogym, er du sikret en høj brugertilfredshed, lave driftsomkostninger, hurtig servicering og en høj gensalgsværdi. Det sidste kan naturligvis være svært at forholde sig til, når man er i markedet for at købe nyt udstyr. Men denne værdi bliver ganske synlig, når du skal skifte udstyr, og gør det billigere, hvis du vælger at leje eller lease dit nye udstyr.

Hvorfor bliver det billigere at lease eller leje? De fleste finansieringsselskaber værdisætter udstyr fra Technogym mere end dobbelt så højt som andre mærker, hvilket betyder, at din leasing- eller lejeløsning kan blive 20 procent billigere end køb eller leasing af andre produkter.

 

NÅR VI SIGER MARKEDETS BEDSTE BEVÆGEBANER, SÅ MENER VI DET

Technogym samarbejder med de 30 førende universiteter i verden og en række af verdens absolut bedste atleter, når der udvikles nye produkter. Det betyder, at Technogym altid er på forkant indenfor den nyeste forskning. Ved at inddrage atleter i forskellige størrelser i designfasen opnås også den fordel, at du som bruger altid får en optimal træningsoplevelse på de enkelte redskaber, uanset om du er større eller mindre end gennemsnittet.

 

VI VÆGTER DESIGN

Design er noget, de fleste af os forbinder med det visuelle udtryk. Men for Technogym er design mere end det. For Technogym betyder design, at alle nyudviklede produkter skal have en perfekt balance imellem æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Et tiltag, der er med til at gøre Technogym unik indenfor fitnessverdenen og har betydet, at Technogym er blevet tildelt 32 internationale designpriser de seneste 5 år.

 

VÆLG DIGITALT OG EN UNDERHOLDNINGSPLATFORM TIL, NÅR DU ØNSKER DET

Når du vælger Technogym, har du adgang til Unity™ og Mywellness-platformen. Et interaktivt univers, hvor dine brugere kan gemme deres træningshistorik og få adgang til visuel sparring og instruktion til træning. Samtidig kan du som udbyder få en dybdegående indsigt i brugernes aktivitetsniveauer, udstyrets status, holdbookninger og meget mere. Se mere om Mywellness® og Unity™ her.