Fitnesscenter

Modtag tilbud
Bliv kontaktet

Fitnesscenter

Fitnessbranchen er i konstant udvikling, og brugernes krav til udstyr, muligheder og et mere oplevelsesrigt træningsmiljø betyder, at man med fordel kan tænke i nye retninger.

Så går du med overvejelser om at forny dit center eller etablere nyt, kan du med fordel inddrage os tidligt i forløbet. For i Pedan tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din aktuelle situation, dine udfordringer og dine ønsker. Ligger dine styrker eksempelvis indenfor træning og drift, så kan vi hjælpe med udarbejdelse af en ny visuel identitet, det generelle udtryk og ikke mindst sparring om forretningskonceptet.

Vi guider dig trygt gennem hele processen og hjælper, præcist hvor du ønsker det.

 

ONE STOP SHOPPING

Vidste du, at Pedan kan levere en helhedsløsning? Udover markedets bedste motionsudstyr tilbyder vi også skabe til dit omklædningsrum, gulvbelægning samt hjælper med dine AV-, audio- og digitale løsninger. Vi kan sågar også hjælpe med finansiering af dit nye udstyr.

 

HVORFOR VÆLGE TECHNOGYM

Technogym har siden 1983 etableret sig som verdens førende fitnessproducent og fremstiller i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægelsesbaner (bio-mekanisk), sikkerhed, teknologi og design.

Når du investerer i udstyr fra Technogym, er du sikret en høj brugertilfredshed, lave driftsomkostninger, hurtig servicering og en høj gensalgsværdi. Det sidste kan naturligvis være svært at forholde sig til, når man er i markedet for at købe nyt udstyr. Men denne værdi bliver ganske synlig, når du skal skifte udstyr, og gør det billigere, hvis du vælger at leje eller lease dit nye udstyr.

Hvorfor bliver det billigere at lease eller leje? De fleste finansieringsselskaber værdisætter udstyr fra Technogym mere end dobbelt så højt som andre mærker, hvilket betyder, at din leasing- eller lejeløsning kan blive 20 procent billigere end køb eller leasing af andre produkter.

 

NÅR VI SIGER MARKEDETS BEDSTE BEVÆGEBANER, SÅ MENER VI DET

Technogym samarbejder med de 30 førende universiteter i verden og en række af verdens absolut bedste atleter, når der udvikles nye produkter. Det betyder, at Technogym altid er på forkant indenfor den nyeste forskning. Ved at inddrage atleter i forskellige størrelser i designfasen opnås også den fordel, at du som bruger altid får en optimal træningsoplevelse på de enkelte redskaber, uanset om du er større eller mindre end gennemsnittet.

 

VI VÆGTER DESIGN

Design er noget, de fleste af os forbinder med det visuelle udtryk. Men for Technogym er design mere end det. For Technogym betyder design, at alle nyudviklede produkter skal have en perfekt balance imellem æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Et tiltag, der er med til at gøre Technogym unik indenfor fitnessverdenen og har betydet, at Technogym er blevet tildelt 32 internationale designpriser de seneste 5 år.

 

VÆLG DIGITALT OG EN UNDERHOLDNINGSPLATFORM TIL, NÅR DU ØNSKER DET

Når du vælger Technogym, har du adgang til Unity™ og Mywellness-platformen. Et interaktivt univers, hvor dine brugere kan gemme deres træningshistorik og få adgang til visuel sparring og instruktion til træning. Samtidig kan du som udbyder få en dybdegående indsigt i brugernes aktivitetsniveauer, udstyrets status, holdbookninger og meget mere. Se mere om Mywellness® og Unity™ her.

Rådgivning

Vi sætter os i dit sted! Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, ønsker og behov. Vi rådgiver dig gerne om alt fra udstyrets funktionalitet, indretning, nyeste trends og forretningsmodeller.

Læs mere om rådgivning her

Indretning

Vi hjælper dig med den optimale sammensætning og placering af udstyret i centret. Det færdige forslag præsenteres via en 3D animation.

Læs mere om indretning her

Visuelt udtryk

Wow effekten… For at skabe den helt rette stemning i dit nye center eller din boutiqe kan vi tilbyde hjælp fra vore indretningsarkitekt. Hun hjælper med inspiration til det samlede udtryk; valg af vægbeklædning, gulvbelægning, farvesammensætning, wall art, billeder, dekor og meget mere.

Læs mere om brug af indretningsarkitekt her

Markedsføring

Vi tilbyder hjælp til promovering af dit nye center i form af udarbejdelse af wall art, print, annoncering og nyhedsbreve.

Læs mere om vores markedsføringstilbud her

Finansering

Ønsker du at finansiere købet, så kan vi tilbyde både leasing og leje.

Læs mere om vores finansieringstilbud her

Levering

Vi leverer ikke kun udstyret med vores egne folk, vi samler og opsætter det også i jeres lokale.

Læs mere om leverance og montage her

Uddannelse

Vi gennemgår udstyret og brug af det med jer. Derudover tilbyder vi ekspertuddannelse i udstyret, såfremt i måtte ønske at tilbyde egne instruktører.

Læs mere om vores uddannelsestilbud her

Servicering

Med valget af Technogym produkter, kan du glæde dig til hurtig levering, lave driftsomkostninger og en god service. Vi har altid 3000 varer på lager og har egen serviceafdeling, der dækker hele Danmark. Vores certificerede servicemontører sikrer altid hurtig og korrekt servicering.

Læs mere om vores serviceringstilbud her

Produkter som kunne være spændende for dig

PURE STRENGTH – LINEAR LEG PRESS

Linear Leg Press efterligner underkroppens push-bevægelse med en konstant belastningsprofil, og er ideel til at opbygge for- og bag side af lår og sædets muskler.

Se mere

SELECTION 900 - PRONE LEG CURL

Prone Leg Curl er designet til de mest krævende brugere og træner effektivt lårmusklerne, mens den ergonomiske hældning på puden beskytter lænden. UNITY™ MINI ikke er inkluderet i prisen og bestilles særskilt.

Se mere

SKILLMILL™ CONSOLE

Præstationstræning med SKILLMILL™ Console giver brugerne et løbende overblik over deres træningsresultater under træningen takket være den indbyggede skærmkonsol. Et tydeligt display med et touch-tastatur viser alle de data, som er nødvendige for at sikre et tryg træningspas, og hjælper brugerne med at forbedre deres præstationer og ar...

Se mere

_DSC8305

Kontakt os i dag

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig i gang med dit næste projekt. Så kontakt os via telefon eller e-mail, og vi vil hjælpe dig.

Kontakt os