Spring til indhold

Hotel og spa

Tilbyd dine gæster en skræddersyet wellnessrejse
Forvandel dine gæsters ophold til en givende wellness-oplevelse takket være unikke løsninger, der er skræddersyet til din virksomhed.

Hotels fitness- eller wellnessfaciliteter

Hotels fitness- eller wellnessfaciliteter

En succesfuld etablering eller renovering af dit hotels fitness- eller wellnessfaciliteter forudsætter en leverandør, der tager ansvar og ejerskab over processen. En leverandør, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning og ikke mindst sikre, at den er færdig til tiden. En leverandør, der er på forkant med de nyeste trends og kan levere det, dine kunder efterspørger – ikke bare i dag, men også i fremtiden.

Baseret på mere end 30 års erfaring i at samarbejde med hoteller er vi netop en sådan leverandør. Vi sætter en stor ære i at forstå jeres værdikæde og tilbyder altid en skræddersyet løsning, som er tilpasset jeres unikke behov. Vores rådgivning og løsninger dækker naturligvis alt fra rene leverancesager til komplette turn key-projekter.

Mere end 3.000 varenumre på lager og egen serviceafdeling, der dækker hele Danmark, er din sikkerhed for hurtig service og minimal nede-tid på dit udstyr.

Via vores samarbejde med Danmarks førende fitness facility management-virksomhed har vi også mulighed for at tilbyde hjælp til driften af hele eller dele af jeres motionsfaciliteter samt tilbyde adgang til instruktører til holdundervisning af jeres gæster.

 

ONE STOP SHOPPING

Vidste du, at Pedan kan levere en helhedsløsning? Udover markedets bedste motionsudstyr tilbyder vi også skabe til dit omklædningsrum, gulvbelægning samt hjælp med dine AV-, audio- og digitale løsninger.

 

HVORFOR VÆLGE TECHNOGYM?

Technogym har siden 1983 etableret sig som verdens førende fitnessproducent og fremstiller i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægelsesbaner (bio-mekanisk), sikkerhed, teknologi og design.

Når du investerer i udstyr fra Technogym, er du sikret en høj brugertilfredshed, lave driftsomkostninger, hurtig servicering og en høj gensalgsværdi. Det sidste kan naturligvis være svært at forholde sig til, når man er i markedet for at købe nyt udstyr, men denne værdi er ganske synlig, når du skal skifte udstyr, og gør det billigere, hvis du vælger at leje dit nye udstyr.

Hvorfor bliver det billigere at leje? De fleste finansieringsselskaber værdisætter udstyr fra Technogym mere end dobbelt så højt som andre mærker, hvilket betyder, at din lejeløsning kan blive 20 procent billigere end leasing eller køb.

 

NÅR VI SIGER MARKEDETS BEDSTE BEVÆGEBANER, SÅ MENER VI DET

Technogym samarbejder med de 30 førende universiteter i verden og en række af verdens absolut bedste atleter, når der udvikles nye produkter. En fremgangsmåde, som betyder, at Technogym altid er på forkant med fremtiden indenfor den nyeste forskning. Ved at inddrage atleter af varierende fysisk størrelse i designfasen opnås også den fordel, at du som bruger altid får en optimal træningsoplevelse på de enkelte redskaber, uanset om du er større eller mindre end gennemsnittet.

 

VI VÆGTER DESIGN

Design er noget, de fleste af os forbinder med det visuelle udtryk. Men for Technogym er design mere end det og betyder, at alle nyudviklede produkter skal have en perfekt balance imellem æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Et tiltag, der er med til at gøre Technogym ganske unik indenfor fitnessverden og har betydet, at man er blevet tildelt 32 internationale designpriser de seneste 5 år.

 

VÆLG DIGITALT OG EN UNDERHOLDNINGSPLATFORM TIL, NÅR DU ØNSKER DET

Når du vælger Technogym, har du adgang til Unity™ og Mywellness-platformen. Et interaktivt univers, hvor dine brugere kan gemme deres træningshistorik og få adgang til visuel sparring og instruktion til træning. Og hvor du som udbyder kan få en dybdegående indsigt i brugernes aktivitetsniveauer, udstyrets status, holdbookninger og meget mere. Se mere om Mywellness® og Unity™ her.