Levering & Montering

VI LØFTER OPGAVEN FOR DIG
Pedan arbejder målrettet på at gøre din oplevelse så god som overhovedet muligt, når du handler med os. Det betyder i praksis, at uanset om du har brug for hjælp med levering, installation eller montering, så kan vores professionelle montører udføre det hårde arbejde med at håndtere det tunge udstyr. Vi leverer til din adresse, pakker det nænsomt ud af originalemballagen og kører det ind i stueplan. Herefter samler og placerer vores montører hver enkelt enhed netop der, hvor du ønsker det. Har du brug for vejledning omkring den bedste og mest hensigtsmæssige opstilling, giver vi også gerne gode råd og løsninger omkring dette.

 

ETAGELEVERING – HVAD GØR JEG SÅ?
Vi samarbejder med de bedste flyttefolk i branchen - også når du ønsker, at vi leverer til andre niveauer, såsom kældre og etager, har vi en optimal og sikker løsning. Skal udstyret ind med kran eller truck eller via stejle og mange trapper, er vore samarbejdspartnere gennem mange år altid klar med en sikker og tryg løsning.

 

JEG KAN GODT SELV SAMLE OG MODTAGE UDSTYRET
Ønsker du selv at modtage og eventuelt samle udstyret, så finder vi altid den mest optimale fragtløsning for dig. Vi leverer udstyret emballeret på en palle lige til din adresse, herefter sørger du selv for at få udstyret bragt ind på
ønsket placering. Har du særlige ønsker til, hvorledes udstyret skal kunne adskilles for at komme ind mest hensigtsmæssigt på netop din lokation, er vi altid klar med rådgivning til en eventuel løsning, når blot vi kender de faktiske forhold.

10 GODE RÅD FORUD FOR DIN LEVERING

Kontroller altid, at adgangsforhold har den fornødne bredde til, at udstyret kan komme ind i lokalet. Ved døråbninger skal der minimum være 90 cm passage.

Se produktets specifikationer her på hjemmesiden, og kontroller, at valgte produkter kan komme helt ind i lokalet (højde, bredde, dybde).

Sørg venligst for, at adgangsveje er afdækket – fra aflæsningsareal og hele vejen ind i lokalet.

Har du trapper, er det vigtigt, at vi er blevet gjort opmærksomme på dette forud for leveringen, da det kan kræve specielt løfteudstyr.

Optag gerne en kort video, eller tag fotos af adgangsvejen, og send materialet til os forud for leveringen.

Kræver dit udstyr online adgang, så udfyld venligst dette dokument, og returner det til os minimum 1 uge før levering.

Vi hjælper gerne med bortanskaffelse af emballage mod en merbetaling.

Venligst undersøg på forhånd, at parkeringsforhold tillader langstidsparkering tæt ved indgang.

Er der en anvendelig elevator med plads til udstyret, angiv da venligst bredde og højde (indvendigt mål) på denne.

Skal der leveres til etage, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på dette i god tid.

Kontakt os i dag

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig i gang med dit næste projekt. Så kontakt os via telefon eller e-mail, og vi vil hjælpe dig.

Kontakt os