Spring til indhold

Krydstogt wellness løsninger

Tilbyd dine gæster en skræddersyet wellnessrejse

Forvandel dine gæsters ophold til en givende wellness-oplevelse takket være unikke løsninger, der er skræddersyet til din virksomhed.

Krydstogtskibets fitnesscenter

I dag forventes et fitnesscenter næsten på de fleste krydstogtskibe, så du kan differentiere dig ved at tilbyde mere. Imponér dine gæster med den forbundne oplevelse og enestående design af Artis kardio- og styrketræningsudstyr. Væk deres lyst til bevægelse med Excite-serien eller frigør deres indre atlet med Skill-udstyret til sporty præstationstræning. Dit førsteklasses wellness-facilitet vil få dem til at tale.

Personlig træning

Ikke alle gæster er ens. Nogle ønsker måske lidt mere motivation. Nogle har måske brug for ekstra vejledning. Nogle keder sig måske af den sædvanlige rutine. Overgå deres forventninger med skræddersyede personlige træningssessioner. Mywellness tilsluttede løsninger gør ikke blot dette muligt, de gør det også utroligt enkelt.

Holdtræning

Lyd, lys og den rette intensitet: En spændende Group Cycle-oplevelse er en oplevelse, man ikke vil glemme. Er I klar til en fuld kropsøvelse? Lad dem ro sammen som et rigtigt hold i Skillrow-klassen. Uanset hvilken klasse eller kredsløbstræning det drejer sig om, så gør det hjertefrekvensstyret med Teambeats-appen for at sikre, at træningen altid er effektiv og giver trænerne fuld kontrol over tid og lyd.

Wellness på værelset

Nogle gæster foretrækker måske at træne på deres eget værelse: Skab stilfulde Wellness-suiter for at imødekomme deres behov. Servér wellness à la carte for at øge dine sekundære indtægter: At bestille kardio-udstyr og træningsredskaber er lige så nemt som at bestille frokost fra menuen.