Spring til indhold

Technogym Copenhagen

Besøg os i butikken og mærk en atmosfære af kvalitet og eksklusivitet.

Et ikon i København

I 2022 åbnede vi Nordens første Technogym Brand Store i hjertet af København, hvor kunderne kan opleve den fantastiske atmosfære og de unikke produkter, vi tilbyder privatkunder.

Lad dig inspirere

Kom ind og oplev det ypperste inden for træningsudstyr til hjemmet. Mød de nyeste modeller, med den mest avancerede teknologi, hvor designet giver dig lyst til at have udstyret stående fremme, i stedet for at gemme det væk, samtidig med at underholdning, komfort og biomekanik er i top.

Vi står klar til at rådgive dig, ud fra dine ønsker og behov, så vejen til vedvarende resultater er banet. Uanset om du har et ønske om generelt mere velvære, opbygge styrke, opnå vægttab eller er topatlet, så har vi et bredt udvalg af premium udstyr til dig og dit hjem.

Træning i hjemmet

Der kan være mange fordele ved at have et udvalg af træningsudstyr i hjemmet. Du slipper for transport i en travl hverdag, udstyret er aldrig optaget og du kan træne uforstyrret i hjemmets private omgivelser.

Hvis du vil have det bedste ud af din træning, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Med et velindrettet Home Gym, med Technogym udstyr, er du sikret de bedste forudsætninger for suveræne resultater, med træningsudstyr af højeste kvalitet til private hjem. Vi har et stort udvalg af maskiner, redskaber og tilbehør, der er designet til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål.

Vi kan hjælpe med indretningen

Vi kan hjælpe dig med at få det bedste ud af dit træningsrum i hjemmet.  Vores indretningseksperter arbejder sammen med dig om at skabe en tilpasset indretning. Det gør vi blandt andet ved hjælp af 3D-visualisering, så du kan få mest muligt ud af dit rum og din træning.

Book en indretningskonsultation og skab det perfekte wellnessrum. Ring til os på 46 47 37 90 – mandag til fredag 10 – 17:30, lørdag 10 – 15 eller kontakt os via formularen herunder, så vender vi hurtigt tilbage.

I fokus

Technogym tilbyder en bred vifte af fitnessudstyr velegnet til træning i hjemmet.

Tidløst design

De forskellige designs på træningsudstyr fra Technogym har vundet adskillige prestigefyldte designpriser verden over. De er udarbejdet af blandt andet den international anerkendte designer og arkitekt Antonio Citterio, så hvorfor ikke lade dit nye træningsudstyr, være en tidløs designklassiker.

Engagement og underholdning

Træning behøver ikke at være kedeligt og noget der bare skal overståes. Vores engagerende online trænerteam, tæller nogen af de mest motiverende topatleter og personlige trænere, for sikre at der altid er en on-demand session klar til dig. Eller hvad med at nyde en af vores udendørsruter, eller f.eks. din favorit Netflix serie. Mulighederne er mange.

Biomekanik og sikkerhed

At opnå den rette biomekanik spiller en stor rolle i udviklingen af vores produkter, så du altid kan udføre den mest optimale træning, ligesom sikkerhed er af allerstørste prioritet.

Performance

Meget af vores udstyr er udviklet i samarbejde med topidrætsudøvere, for at give dig den allerbedste performance og vi er det foretrukne brand for mange af de største sportsstjerne og klubber. Så der er rig mulighed at slå alle dine rekorder og presse dig selv til det yderste.

Personalisering

Vi har træningsprogrammer de flestes behov og vores digitale AI coach lægger den optimale træningsplan for lige præcis dig, ud fra dine behov. Din personlige træningsplan følger dig, uanset om du er i hjemmet, på hotellet, i træningscenteret eller på arbejde.

Innovation

Siden Technogym blev grundlagt i 1983, har innovation været drivkraften i Technogyms udvikling, og vi er gang på gang kommet med banebrydende nyheder, der skubber grænserne for hvad der er muligt.

Her ligger Technogym Copenhagen

Ønsker du at besøge os i butikken i København, så ligger vi centralt placeret, tæt ved Kongens Nyorv.

Technogym Store Copenhagen
Butik & Showroom
Salg til private

Kristen Bernikows Gade 8
København K 1105 – Danmark
Telefon: (+45) 4647 3790
Mail: info@pedan.dk

Åbningstider
Mandag – Fredag 10.00 – 17.30
Lørdag 10.00 – 15.00
Søndag & helligdage Lukket

Kontakt os