Spring til indhold

Foreninger & Haller

Fitnessbranchen er i voldsom vækst og under konstant udvikling. Ikke mindst brugernes stigende krav til udstyr, variation og nye træningsmuligheder – og inspirerende og oplevelsesorienterede træningsmiljøer – betyder, at I kan have stor fordel af at tænke i nye retninger omkring nyetablering og renovering af jeres forening eller sportsfaciliteter. Har I overvejelser om at forny jeres center eller etablere et nyt, så kan I opnå store fordele ved at inddrage os tidligt i forløbet. Vores rådgivning er altid individuel og tager udgangspunkt i jeres aktuelle situation, jeres udfordringer og jeres unikke ønsker.

Med Pedan som leverandør bliver I guidet trygt igennem hele processen. Ønsker I input fra en ekstern instans, så kan I have stor fordel af vores samarbejde med “Bevæg dig for Livet”. En organisation, som jeres forening altid er velkommen til at kontakte for at få deres råd og anbefalinger med undervejs i et etableringsprojekt.

 

HVORFOR VÆLGE TECHNOGYM?

Technogym har siden 1983 etableret sig som verdens førende fitnessproducent og fremstiller i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægelsesbaner (bio-mekanisk), sikkerhed, teknologi og design.

Når du investerer i udstyr fra Technogym, er du sikret en høj brugertilfredshed, lave driftsomkostninger, hurtig servicering og en høj gensalgsværdi. Det sidste kan naturligvis være svært at forholde sig til, når man er i markedet for at købe nyt udstyr, men denne værdi er ganske synlig, når du skal skifte udstyr, og gør det billigere, hvis du vælger at leje dit nye udstyr.

Hvorfor bliver det billigere at leje? De fleste finansieringsselskaber værdisætter udstyr fra Technogym mere end dobbelt så højt som andre mærker, hvilket betyder, at din lejeløsning kan blive 20 procent billigere end leasing eller køb.

 

NÅR VI SIGER MARKEDETS BEDSTE BEVÆGEBANER, SÅ MENER VI DET

Technogym samarbejder med de 30 førende universiteter i verden og en række af verdens absolut bedste atleter, når der udvikles nye produkter. En fremgangsmåde, som betyder, at Technogym altid er på forkant med fremtiden indenfor den nyeste forskning. Ved at inddrage atleter af varierende fysisk størrelse i designfasen opnås også den fordel, at du som bruger altid får en optimal træningsoplevelse på de enkelte redskaber, uanset om du er større eller mindre end gennemsnittet.

 

VI VÆGTER DESIGN

Design er noget, de fleste af os forbinder med det visuelle udtryk. Men for Technogym er design mere end det og betyder, at alle nyudviklede produkter skal have en perfekt balance imellem æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Et tiltag, der er med til at gøre Technogym ganske unik indenfor fitnessverden og har betydet, at man er blevet tildelt 32 internationale designpriser de seneste 5 år.

 

VÆLG DIGITALT OG EN UNDERHOLDNINGSPLATFORM TIL, NÅR DU ØNSKER DET

Når du vælger Technogym, har du adgang til Unity™ og Mywellness-platformen. Et interaktivt univers, hvor dine brugere kan gemme deres træningshistorik og få adgang til visuel sparring og instruktion til træning. Samtidig kan du som udbyder få en dybdegående indsigt i brugernes aktivitetsniveauer, udstyrets status, holdbookninger og meget mere. Se mere om Mywellness® og Unity™ her.

 

 

  Officiel samarbejdspartner

Rådgivning
Rådgivning
Indretning
Indretning
Visuelt udtryk
Visuelt udtryk
Markedsføring
Markedsføring
Finansering
Finansering
Levering
Levering
Uddannelse
Uddannelse
Servicering
Servicering

Rådgivning

Vi sætter os i jeres sted! Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i jeres aktuelle situation, ønsker og behov. Vi rådgiver gerne om alt fra udstyrets funktionalitet til indretning og nyeste trends. Ønsker du input fra en ekstern instans? Vi samarbejder med Bevæg dig for Livet, så du er altid velkommen til at tage kontakt til dem undervejs i et projekt og få anbefalinger med.

Læs mere om rådgivning her

Indretning

Vi hjælper jer med den optimale sammensætning og placering af udstyret i jeres centret eller hal. Det færdige forslag præsenteres via en 3D animation.

Læs mere om indretning her

Visuelt udtryk

Wow effekten… For at skabe den helt rette stemning, tilbyder vi gerne hjælp fra vore indretningsarkitekt. Hun kan komme med inspiration til det samlede udtryk; valg af vægbeklædning, gulvbelægning, farvesammensætning, wall art, billeder, dekor og meget mere.

Læs mere om brug af indretningsarkitekt her

Markedsføring

Vi tilbyder hjælp til promovering af din nye facilitet. Dette kan ske i form af udarbejdelse af wallart, print, annoncering og nyhedsbreve.

Læs mere om vores markedsføringstilbud her

Finansering

Ønsker du at finansiere købet, kan vi tilbyde både leasing eller leje.
Som forening, har du også mulighed for søge din finansering igennem organisationen Bevæg din for livet.

Læs mere om vores finanseringstilbud her

Levering

Vi leverer ikke kun udstyret med vores egne folk, vi samler og opsætter det også i jeres lokale.

Læs mere om leverance & montage her

Uddannelse

Vi gennemgår udstyret og brug af det med jer. Derudover tilbyder vi ekspertuddannelse i udstyret, såfremt i måtte ønske at tilbyde egne instruktører.

Læs mere om vores uddannelsestilbud her

Servicering

Med valg af Technogym produkter, kan du glæde dig til hurtig levering, lave driftsomkostninger og en god service. Vi har altid 3000 varer på lager og har egen service afdeling, der dækker hele Danmark. Vores certificeret servicemontører tilsikre altid hurtigt og korrekt servicering.

Læs mere om vores serviceringstilbud her

Dual Adjustable Pulley Performance

Dual Adjustable Pulley Performance lader dig, med sit brugervenlige design og innovative biomekanik, udøve eksplosiv træning med fokus på at maksimere styrke og forbedre din hastighed.

Half Rack

Half Rack har et strømlinet og stærk design med det vinklede chin-up greb, dip håndtag og integreret holder til opbevaring af vægtstængerne.