Spring til indhold

INSTITUTIONER

MOTION GIVER OMFATTENDE OG VIGTIGE FORDELE TIL STUDERENDE

I en tid, hvor alt for mange unge mennesker har en inaktiv livsstil, er truslen mod deres fysiske og sociale sundhed umiddelbar og reel. Institutioner under ét er alle i en unik position til at tilskynde til mere fysisk aktivitet, ikke mindst ved at tilbyde positiv påvirkning igennem adgang til tidssvarende faciliteter. Technogym tilbyder en bred og langtidsholdbar vifte af udstyr og tjenesteydelser, der alle kan skræddersyes til uddannelsesinstitutionen, uanset om behovet måtte være adresseret til et elitesportshold eller til at forbedre den generelle sundhed for de studerende.

FORDELE FOR STUDERENDE OG PERSONALE

 • Bedre indlæringsmiljø
 • Øget entusiasme
 • Øget motivation
 • Mulighed for aktivitet, der matcher tidens behov
 • Direkte adgang til faciliteter giver mere tid til motion
 • Altid adgang til træning, uanset vejrforhold.

FORDELENE FOR INSTITUTIONEN

 • Øget deltagelse i sportsaktiviteter
 • Reduceret fravær fra undervisning
 • Øget koncentrationsniveau
 • Øget mulighed for tværfaglig læring
 • Tiltrækker nye elever/studerende
 • Tidssvarende omdrejningspunkt for fællesskabet.

 

HVORFOR VÆLGE TECHNOGYM?

Technogym har siden 1983 etableret sig som verdens førende fitnessproducent og fremstiller i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægelsesbaner (bio-mekanisk), sikkerhed, teknologi og design.

Når du investerer i udstyr fra Technogym, er du sikret en høj brugertilfredshed, lave driftsomkostninger, hurtig servicering og en høj gensalgsværdi. Det sidste kan naturligvis være svært at forholde sig til, når man er i markedet for at købe nyt udstyr, men denne værdi er ganske synlig, når du skal skifte udstyr, og gør det billigere, hvis du vælger at leje dit nye udstyr.

Hvorfor bliver det billigere at leje? De fleste finansieringsselskaber værdisætter udstyr fra Technogym mere end dobbelt så højt som andre mærker, hvilket betyder, at din lejeløsning kan blive 20 procent billigere end leasing eller køb.

 

NÅR VI SIGER MARKEDETS BEDSTE BEVÆGEBANER, SÅ MENER VI DET

Technogym samarbejder med de 30 førende universiteter i verden og en række af verdens absolut bedste atleter, når der udvikles nye produkter. En fremgangsmåde, som betyder, at Technogym altid er på forkant med fremtiden indenfor den nyeste forskning. Ved at inddrage atleter af varierende fysisk størrelse i designfasen opnås også den fordel, at du som bruger altid får en optimal træningsoplevelse på de enkelte redskaber, uanset om du er større eller mindre end gennemsnittet.

 

VI VÆGTER DESIGN

Design er noget, de fleste af os forbinder med det visuelle udtryk. Men for Technogym er design mere end det og betyder, at alle nyudviklede produkter skal have en perfekt balance imellem æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Et tiltag, der er med til at gøre Technogym ganske unik indenfor fitnessverden og har betydet, at man er blevet tildelt 32 internationale designpriser de seneste 5 år.

 

VÆLG DIGITALT OG EN UNDERHOLDNINGSPLATFORM TIL, NÅR DU ØNSKER DET

Når du vælger Technogym, har du adgang til Unity™ og Mywellness-platformen. Et interaktivt univers, hvor dine brugere kan gemme deres træningshistorik og få adgang til visuel sparring og instruktion til træning. Og hvor du som udbyder kan få en dybdegående indsigt i brugernes aktivitetsniveauer, udstyrets status, holdbookninger og meget mere. Se mere om Mywellness® og Unity™ her.

 

Rådgivning
Rådgivning
Indretning
Indretning
Visuelt udtryk
Visuelt udtryk
Markedsføring
Markedsføring
Finansering
Finansering
Levering
Levering
Uddannelse
Uddannelse
Servicering
Servicering

Rådgivning

Vi sætter os i jeres sted! Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i jeres aktuelle situation, ønsker og behov. Vi rådgiver jer gerne om alt fra udstyrets funktionalitet, indretning og nyeste trends til forretningsmodeller.

Læs mere om rådgivning her

Indretning

Vi hjælper jer gerne med den optimale sammensætning og placering af udstyret i centret. Det færdige forslag præsenteres via en 3D animation.

Læs mere om indretning her

Visuelt udtryk

Wow effekten… For at skabe den helt rette stemning i jeres lokaler, kan vi tilbyde hjælp fra vores indretningsarkitekt. Hun hjælper med inspiration til det samlede udtryk; valg af vægbeklædning, gulvbelægning, farvesammensætning, wall art, billeder, dekor og meget mere.

Læs mere om brug af indretningsarkitekt her

Markedsføring

Vi tilbyder hjælp til promovering af jeres nye træningsfacilitet, i form af udarbejdelse af wallart, print, annoncering og nyhedsbreve.

Læs mere om vores markedsføringstilbud her

Finansering

Påtænker I at finansiere købet, kan vi tilbyde både leasing og leje løsninger.

Læs mere om vores finanseringstilbud her

Levering

Vi leverer ikke kun udstyret med vores egne folk, vi samler og opsætter det også i jeres lokale.

Læs mere om leverance & montage her

Uddannelse

Vi gennemgår udstyret og brug af det med jer. Derudover tilbyder vi ekspertuddannelse i udstyret, såfremt i måtte ønske at tilbyde egne instruktører.

Læs mere om vores uddannelsestilbud her

Servicering

Med valg af Technogym produkter, kan du glæde dig til hurtig levering, lave driftsomkostninger og en god service. Vi har altid 3000 varer på lager og har egen service afdeling, der dækker hele Danmark. Vores certificeret servicemontører tilsikre altid hurtigt og korrekt servicering.

Læs mere om vores serviceringstilbud her

Cable Stations Ercolina

Kabelstationer Ercolina er med dets intuitive design og innovative biomekanik den ideelle enhed til en række forskellige helkropsøvelser.

Pure Biceps

Biceps genskaber det samme muskel-mønster som biceps curls, med en vægtprofil, som afspejler albuens fysiologiske styrkekurve og er ideel til at opbygge biceps.

Pure Wide Chest Press

Wide Chest Press tilbyder friheden og fornemmelse af frie vægte i et sikkert miljø. Den er bygget efter de strengeste krav om biomekanik, ergonomi, holdbarhed og sikkerhed og er ideel til at træne den store brystmuskel, triceps og de forreste deltamuskler.