Spring til indhold

Klinikker, sundhedshuse og hospitaler

Det er som behandler naturligt, at du stiller store krav til dit træningsudstyr. De bio-mekaniske funktioner skal være optimale, og tilgængeligheden skal være helt uden begrænsning for såvel dig som for dine klienter. Med Technogyms omfangsrige sortiment er du altid sikret et ensartet udtryk på tværs af alle produktlinjer, der dog alle er kendetegnet ved deres veldokumenterede optimale bevægebaner og deres intuitive brugerflade. Ligesom alle displays naturligvis leveres på dansk. Stiller du skærpede krav til udstyrets godkendelser og funktionalitet, så kan vores Selection MED-serie SKILLRUN eller Element INCLUSIV måske være den helt rigtige løsning for dig. Kontakt os gerne for at høre mere om de mange muligheder.

 

ONE STOP SHOPPING

Vidste du, at Pedan kan levere en helhedsløsning? Udover markedets bedste motionsudstyr tilbyder vi også skabe til dit omklædningsrum, gulvbelægning samt hjælp med dine AV-, audio- og digitale løsninger.

 

HVORFOR VÆLGE TECHNOGYM?

Technogym har siden 1983 etableret sig som verdens førende fitnessproducent og fremstiller i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægelsesbaner (bio-mekanisk), sikkerhed, teknologi og design.

Når du investerer i udstyr fra Technogym, er du sikret en høj brugertilfredshed, lave driftsomkostninger, hurtig servicering og en høj gensalgsværdi. Det sidste kan naturligvis være svært at forholde sig til, når man er i markedet for at købe nyt udstyr, men denne værdi er ganske synlig, når du skal skifte udstyr, og gør det billigere, hvis du vælger at leje dit nye udstyr.

Hvorfor bliver det billigere at leje? De fleste finansieringsselskaber værdisætter udstyr fra Technogym mere end dobbelt så højt som andre mærker, hvilket betyder, at din lejeløsning kan blive 20 procent billigere end leasing eller køb.

 

ALTID OPTIMALE BEVÆGEBANER

Technogym samarbejder med de 30 førende universiteter i verden og en række af verdens absolut bedste atleter, når der udvikles nye produkter. En fremgangsmåde, som betyder, at Technogym altid er på forkant med fremtiden indenfor den nyeste forskning. Ved at inddrage atleter af varierende fysisk størrelse i designfasen opnås også den fordel, at du som bruger altid får en optimal træningsoplevelse på de enkelte redskaber, uanset om du er større eller mindre end gennemsnittet.

 

DESIGN ER IKKE BLOT ET UDTRYK

Design er noget, de fleste af os forbinder med det visuelle udtryk. Men for Technogym er design mere end det og betyder, at alle nyudviklede produkter skal have en perfekt balance imellem æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Et tiltag, der er med til at gøre Technogym ganske unik indenfor fitnessverden og har betydet, at man er blevet tildelt 32 internationale designpriser de seneste 5 år.

 

FORETAG DATAOPSAMLING, JOURNALISERING & TILBYD DIGITAL PROGRAMLÆGNING

Når du vælger Technogym, får du adgang til Unity™ og Mywellness®-platformen. En interaktiv platform, hvor du som behandler får mulighed for at foretage automatisk dataopsamling, journalisering, digital programlægning og dokumentation.

Mywellness® kan hjælpe dig med at optimere din tid og være med til at sikre en god brugeroplevelse for alle dine klienter. Alt sammen under hensyntagen til de skærpede sikkerhedskrav indenfor din branche.

Se mere om Mywellness®  og Unity™ her.

Rådgivning
Rådgivning
Indretning
Indretning
Visuelt udtryk
Visuelt udtryk
Markedsføring
Markedsføring
Finansering
Finansering
Levering
Levering
Uddannelse
Uddannelse
Servicering
Servicering

Rådgivning

Vi sætter os i dit sted! Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, ønsker og behov. Vi rådgiver dig gerne om alt fra udstyrets funktionalitet, indretning og nyeste trends til eventuelle forretningsmodeller.

Læs mere her

Indretning

Vi hjælper dig med den optimale sammensætning og placering af udstyret i centret. Det færdige forslag præsenteres via en 3D animation.

Læs mere her

Visuelt udtryk

Kunne du tænkte dig at tilbyde dine patienter en anden visuel oplevelse, end den de får i dag?
Vi tilbyder gerne hjælp fra vore indretningsarkitekt. Hun kan hjælper med inspiration til det samlede udtryk; valg af vægbeklædning, gulvbelægning, farvesammensætning, wall art, billeder, dekor og meget mere.

Læs mere her

Markedsføring

Vi tilbyder hjælp til promovering, i form af udarbejdelse af wallart, print, annoncering og nyhedsbreve.

Læs mere her

Finansering

Ønsker du at finansiere købet, kan vi tilbyde både leasing eller leje.

Læs mere her

Levering

Vi leverer ikke kun udstyret med egne folk, vi samler og opsætter også gerne jeres nye udstyr.

Læs mere her

Uddannelse

Vi gennemgår udstyret og brug af det med jer. Derudover tilbyder vi muligheden for uddybende ekspertuddannelse i brugen.

Læs mere her

Servicering

Med valg af Technogym produkter, kan du glæde dig til hurtig levering, lave driftsomkostninger og en god service. Vi har altid 3000 varer på lager og har egen service afdeling, der dækker hele Danmark. Vores certificeret servicemontører tilsikre altid hurtigt og korrekt servicering.

Læs mere her

Kinesis One

Kinesis® One rummer alle fordelene ved Kinesis® i én enkelt stand-alone og overkommelig station med skjulte vægtmagasiner. Med modstand på tværs af tre bevægelsesplaner er den også ideel til genoptræning og personlig træning.

Dual Adjustable Pulley Performance

Dual Adjustable Pulley Performance lader dig, med sit brugervenlige design og innovative biomekanik, udøve eksplosiv træning med fokus på at maksimere styrke og forbedre din hastighed.

Skillmill Connect

Brugere kan nyde den mest underholdende all-round-oplevelse inden for resultatorienteret træning med SKILLMILL™ Connect.
Det er et fuldt tilsluttet produkt med en stor bagbelyst LCD-skærm og funktioner til registrering af personlige parametre og resultater, og lagring af alle data via mywellness' cloud-baserede åbne platform.