Spring til indhold

MOTION PÅ ARBEJDSPLADSEN

Mere end 1.000 danske virksomheder tilbyder i dag deres medarbejdere mulighed for at træne på arbejdspladsen. En sundhedssatsning, der rummer fordele for såvel virksomhed som medarbejdere. Et tilbud om at træne på arbejdspladsen gør det nemmere for medarbejderne at få passet træningen i en travl hverdag og giver samtidig virksomheden en bonus i form af dokumenteret reduktion af sygefravær og øget effektivitet. Har I overvejelser om at forny jeres center eller etablere et nyt, så kan I opnå store fordele ved at inddrage os tidligt i forløbet. Vores gratis og uforpligtende rådgivning er altid individuel og tager udgangspunkt i jeres aktuelle situation, jeres udfordringer og jeres unikke ønsker.

Pedan har igennem mere end 30 år leveret alt fra fullsize inhouse-fitnesscentre til en række af landets største virksomheder over indretning af mindre motionsrum til virksomheder med begrænset areal til rådighed. En erfaring, der er unik på det danske marked, og som sikrer, at vi kan tilbyde jeres virksomhed den fornødne rådgivning, der sikrer, at I opnår den optimale løsning skræddersyet til jeres individuelle behov.

 

ØNSKER DU HJÆLP TIL DRIFT OG UDVIKLING AF JERES FIRMAMOTION?

Er der behov for hel eller delvis hjælp til drift og udvikling af jeres motionsfaciliteter, så kan vi via vores samarbejdspartner Health Group A/S, der er Danmarks førende facility management-virksomhed inden for firmamotion, tilbyde ydelser som medlemsstyring, holdbookning, håndtering og rekruttering af instruktører m.m.

 

HVORFOR VÆLGE TECHNOGYM?

Technogym har siden 1983 etableret sig som verdens førende fitnessproducent og fremstiller i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægelsesbaner (bio-mekanisk), sikkerhed, teknologi og design.

Når du investerer i udstyr fra Technogym, er du sikret en høj brugertilfredshed, lave driftsomkostninger, hurtig servicering og en høj gensalgsværdi. Det sidste kan naturligvis være svært at forholde sig til, når man er i markedet for at købe nyt udstyr, men denne værdi er ganske synlig, når du skal skifte udstyr, og gør det billigere, hvis du vælger at leje dit nye udstyr.

Hvorfor bliver det billigere at leje? De fleste finansieringsselskaber værdisætter udstyr fra Technogym mere end dobbelt så højt som andre mærker, hvilket betyder, at din lejeløsning kan blive 20 procent billigere end leasing eller køb.

 

NÅR VI SIGER MARKEDETS BEDSTE BEVÆGEBANER, SÅ MENER VI DET

Technogym samarbejder med de 30 førende universiteter i verden og en række af verdens absolut bedste atleter, når der udvikles nye produkter. En fremgangsmåde, som betyder, at Technogym altid er på forkant med fremtiden indenfor den nyeste forskning. Ved at inddrage atleter af varierende fysisk størrelse i designfasen opnås også den fordel, at du som bruger altid får en optimal træningsoplevelse på de enkelte redskaber, uanset om du er større eller mindre end gennemsnittet.

 

VI VÆGTER DESIGN

Design er noget, de fleste af os forbinder med det visuelle udtryk. Men for Technogym er design mere end det og betyder, at alle nyudviklede produkter skal have en perfekt balance imellem æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Et tiltag, der er med til at gøre Technogym ganske unik indenfor fitnessverden og har betydet, at man er blevet tildelt 32 internationale designpriser de seneste 5 år.

 

VÆLG DIGITALT OG EN UNDERHOLDNINGSPLATFORM TIL, NÅR DU ØNSKER DET

Når du vælger Technogym, har du adgang til Unity™ og Mywellness-platformen. Et interaktivt univers, hvor dine brugere kan gemme deres træningshistorik og få adgang til visuel sparring og instruktion til træning. Og hvor du som udbyder kan få en dybdegående indsigt i brugernes aktivitetsniveauer, udstyrets status, holdbookninger og meget mere. Se mere om Mywellness® og Unity™ her.

 

Rådgivning
Rådgivning
Indretning
Indretning
Visuelt udtryk
Visuelt udtryk
Markedsføring
Markedsføring
Finansiering
Finansiering
Levering
Levering
Uddannelse
Uddannelse
Servicering
Servicering

Rådgivning

Vi sætter os i jeres sted! Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i jeres aktuelle situation, ønsker og behov. Vi afdækker alt fra valg af udstyr, økonomi og eventuelle interne prissætninger til brug af facility management m.m.

Læs mere om rådgivning her

Indretning

Vi hjælper dig med den optimale sammensætning og placering af udstyret så brugerne får mest muligt ud af en træning. Det færdige forslag præsenteres via en 3D animation

Læs mere om indretning her

Visuelt udtryk

Wow effekten… For at skabe den helt rette stemning i dit nye center eller boutique kan vi tilbyde hjælp fra vores indretningsarkitekter. De hjælper med inspiration til det samlede udtryk i dit center ved valg af vægbeklædning, gulvbelægning, farvesammensætning, wall art, billeder, dekor og meget mere.

Læs mere om brug af indretningsarkitekt her

Markedsføring

Vi tilbyder hjælp til promovering af jeres firmaidræt i form af udarbejdelse af print, intern annoncering eller nyhedsbreve.

Læs mere om vores finanseringstilbud her

Finansiering

Ønsker du at finansiere købet, kan vi tilbyde både leasing eller leje.

Læs mere om vores finanseringstilbud her

Levering

Vi leverer ikke kun udstyret med egne folk, vi samler og opsætter også gerne jeres nye udstyr.

Læs mere om leverance og montage her

Uddannelse

Vi gennemgår udstyret og brug af det med jer. Derudover tilbyder vi ekspertuddannelse i udstyret, såfremt i ønsker at tilbyde egne instruktører.

Læs mere om vores uddannelsestilbud her

Servicering

Med valg af Technogym produkter, kan du glæde dig til hurtig levering, lave driftsomkostninger og en god service. Vi har altid 3000 varer på lager og har egen service afdeling, der dækker hele Danmark. Vores certificeret servicemontører tilsikre altid hurtigt og korrekt servicering.

Læs mere om vores serviceringstilbud her

Wellness Ball Active Sitting

Wellness Ball Active Sitting hjælper i kampen mod en stillesiddende livsstil ved at konvertere de timer, du bruger siddende, fra at være passiv til aktivt brugt tid og dermed have en positiv indflydelse på dit velbefindende.